מבלי לזבל יותר מדי את הלוג.קח את הזמן, תתחרה באפריל הבא ואולי נתחרה ביחד 😃
בשביל לבדוק pr אני לא חייב תחרות רשמית.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מבלי לזבל יותר מדי את הלוג.קח את הזמן, תתחרה באפריל הבא ואולי נתחרה ביחד 😃
חלילה, אני בטוח ש@TvrSp12 יסלח לנו 🙃מבלי לזבל יותר מדי את הלוג.
בשביל לבדוק pr אני לא חייב תחרות רשמית.
מבין אותך, אני עוד לא שם, יש לי עוד כמה דברים על השולחן בסיבולת אבל זה יחכה ל 2017 אחרי החיטוב.אין לי שום מוטיבציה לתחרויות סבולת. אני מאוד מרגיש over the hill. לשפר את השיאים שלי ידרוש ממני הרבה השקעה שאין לי אפשרות ו/או רצון לתת.
בהצלחה עם ה pr.
😘סולח, כל עוד זה זבל איכותי זה נחשב כדשן:sarcastic:
סקוואט 5X5 110KG, אחלה
פרס 3X5 67.5KG אחלה
בנץ צר 3X10 80KG
צ'ינאפס 5X5 37.5KG,קשה
סקוואט 2X5 90KG
בנץ 3X5 92.5KG
DB ROW 3X12 40KG
מתח 3X10
צ'סט טו וול, 3 סטים של 30 שניות
זוקפים בטן
10 ק"מ הרגילים קצב 5:14 דופק ממוצע 152.
סקוואט 125*5
פרס 77.5*3 עלה חזרה אחרונה שעתיים אבל עלה. פי.אר
דדליפט 160*5*3 חזרה ראשונה איטית כל השאר סבבה.
דיפס 8*3 60
כמעט שעתיים אימון
16 ק"מ, קצב ממוצע 5:11,דופק ממוצע 155, 154 מטר טיפוס מצטבר.
פעם ראשונה שארוחה כמעט דפקה לי ריצה, פרגיות שהיו מאוד שמנות (מסתבר) עמדו לי בגרון רוב הריצה
למרות שעברו 5 שעות בין הארוחה לריצה,כרגע לא מסוגל לאכול כלום אחרי הריצה חוץ מקצת פירות.
אהלן, שאלה קטנה, אני רוצה לרדת לאחוז שומן בסביבות 10~11 כמה שפחות יותר טוב בקיצורTvrSp12 עדכן/ה את הלוג ״זקן וחלש אבל רץ יותר ממך״:
עדכון לוג: 30/07/16 - ריצת סופ"ש 16 ק"מ
קרא את שאר עדכון הלוג...
תשמור על גרעון קטן או שתהיה בגרעון קלורי בימים שאתה לא עושה אירוביאהלן, שאלה קטנה, אני רוצה לרדת לאחוז שומן בסביבות 10~11 כמה שפחות יותר טוב בקיצור
בגלל שאני מרגיש שהשומן שיש לי מכביד עלי בריצה וזה בזבוז.
עכשיו השאלה - איך אני מוריד את השומן? אם אני אהיה מאזן שלילי איך אני אתאושש ואשתפר בריצות שלי?
האם ספרינטים וריצות ארוכות נוגדות אחד את השני או שזה עוזר בכלל? אם אני לא טועה ותקן אותי אם כן, אירובי מגדיל נפח פעימה ואילו ספרינט זו פעולה אחרת של הלב, אני לא כל כך זוכרתשמור על גרעון קטן או שתהיה בגרעון קלורי בימים שאתה לא עושה אירובי
למה אתה קורא ספרינטים. רצי 100,200,400 לא עושים ריצות ארוכות. רצי מרתון יכולים לשלב באימונים שלהם אימונים בקצבים מהירים.האם ספרינטים וריצות ארוכות נוגדות אחד את השני או שזה עוזר בכלל? אם אני לא טועה ותקן אותי אם כן, אירובי מגדיל נפח פעימה ואילו ספרינט זו פעולה אחרת של הלב, אני לא כל כך זוכר
ספרינט של 100 מ' בערך, אני יודע שהם לא עושים, אבל אני חייב לעשותלמה אתה קורא ספרינטים. רצי 100,200,400 לא עושים ריצות ארוכות. רצי מרתון יכולים לשלב באימונים שלהם אימונים בקצבים מהירים.
סקוואט 5X5 115KG מעולה.
בנץ 3X5 107.5KG , לא קשה, מקווה שהעצימות תלך טוב ביום שישי (חוזר שוב על השבוע של הבנץ היעד 122.5 לשלשה)
CBGC 3X10 85KG
צ'ינאפס 5X5 37.5KG
דיפס 3X8 45KG
בטן.
הידיים שלי לא קטנות אבל כן קטנות יותר מבילדרים במימדים שלי שעושים עשרות סטים של בייספס.בהמשך לדיונים האין סופיים לגבי ידיים גדולות
מי שעושה מתח בתוספת 37.5 קילו ומקבילים בתוספת 45 קילו יש לו בטוח ידיים גדולות וחזקות.
סקוואט 2X5 90KG
פרס 3X5 67.5KG
DB ROW 3X12 40KG
C2W שלושה סטים של 30 שניות
ניסיון ל HSTPU הצלחתי 4.
מתח 3X10
בטן
ריצת 10 ק"מ קצב ממוצע 5:20 דופק ממוצע 153.
סקוואט 5X130 PR, היה אחלה חוץ משבחזרה האחרונה מעדתי לקראת סוף העלייה ויצא חצי לאנג'
לא נרשמו נפגעים לכוחותינו.
בנץ 2X2X122.5KG זין בעין שוב לא הצלחתי לסגור שלשות, חוזר על השבוע הזה של הבנץ שוב.
דדליפט 3X5X165KG סוג של PR , השיא שלי לחמישייה אחת הוא 167.5KG, פעם ראשונה מגנזיום.
מוביליטי.