הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

זקן וחלש אבל רץ יותר ממך

אין לי שום מוטיבציה לתחרויות סבולת. אני מאוד מרגיש over the hill. לשפר את השיאים שלי ידרוש ממני הרבה השקעה שאין לי אפשרות ו/או רצון לתת.
בהצלחה עם ה pr.
מבין אותך, אני עוד לא שם, יש לי עוד כמה דברים על השולחן בסיבולת אבל זה יחכה ל 2017 אחרי החיטוב.
סולח, כל עוד זה זבל איכותי זה נחשב כדשן:sarcastic:

TvrSp12 עדכן/ה את הלוג ״זקן וחלש אבל רץ יותר ממך״:

עדכון לוג: 30/07/16 - ריצת סופ"ש 16 ק"מ

16 ק"מ, קצב ממוצע 5:11,דופק ממוצע 155, 154 מטר טיפוס מצטבר.
פעם ראשונה שארוחה כמעט דפקה לי ריצה, פרגיות שהיו מאוד שמנות (מסתבר) עמדו לי בגרון רוב הריצה
למרות שעברו 5 שעות בין הארוחה לריצה,כרגע לא מסוגל לאכול כלום אחרי הריצה חוץ מקצת פירות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אהלן, שאלה קטנה, אני רוצה לרדת לאחוז שומן בסביבות 10~11 כמה שפחות יותר טוב בקיצור
בגלל שאני מרגיש שהשומן שיש לי מכביד עלי בריצה וזה בזבוז.
עכשיו השאלה - איך אני מוריד את השומן? אם אני אהיה מאזן שלילי איך אני אתאושש ואשתפר בריצות שלי?

אהלן, שאלה קטנה, אני רוצה לרדת לאחוז שומן בסביבות 10~11 כמה שפחות יותר טוב בקיצור
בגלל שאני מרגיש שהשומן שיש לי מכביד עלי בריצה וזה בזבוז.
עכשיו השאלה - איך אני מוריד את השומן? אם אני אהיה מאזן שלילי איך אני אתאושש ואשתפר בריצות שלי?
תשמור על גרעון קטן או שתהיה בגרעון קלורי בימים שאתה לא עושה אירובי

תשמור על גרעון קטן או שתהיה בגרעון קלורי בימים שאתה לא עושה אירובי
האם ספרינטים וריצות ארוכות נוגדות אחד את השני או שזה עוזר בכלל? אם אני לא טועה ותקן אותי אם כן, אירובי מגדיל נפח פעימה ואילו ספרינט זו פעולה אחרת של הלב, אני לא כל כך זוכר

האם ספרינטים וריצות ארוכות נוגדות אחד את השני או שזה עוזר בכלל? אם אני לא טועה ותקן אותי אם כן, אירובי מגדיל נפח פעימה ואילו ספרינט זו פעולה אחרת של הלב, אני לא כל כך זוכר
למה אתה קורא ספרינטים. רצי 100,200,400 לא עושים ריצות ארוכות. רצי מרתון יכולים לשלב באימונים שלהם אימונים בקצבים מהירים.

למה אתה קורא ספרינטים. רצי 100,200,400 לא עושים ריצות ארוכות. רצי מרתון יכולים לשלב באימונים שלהם אימונים בקצבים מהירים.
ספרינט של 100 מ' בערך, אני יודע שהם לא עושים, אבל אני חייב לעשות
אני לא צריך להשתפר מבחינת מהירות ספרינט רק מבחינת סיבולת וסיבולת לב ריאה כמובן

בהמשך לדיונים האין סופיים לגבי ידיים גדולות
מי שעושה מתח בתוספת 37.5 קילו ומקבילים בתוספת 45 קילו יש לו בטוח ידיים גדולות וחזקות.

בהמשך לדיונים האין סופיים לגבי ידיים גדולות
מי שעושה מתח בתוספת 37.5 קילו ומקבילים בתוספת 45 קילו יש לו בטוח ידיים גדולות וחזקות.
הידיים שלי לא קטנות אבל כן קטנות יותר מבילדרים במימדים שלי שעושים עשרות סטים של בייספס.
מה שאני כן יכול לומרכשאני זוכר לעשות בייספס מבודד פעם בשבוע אני לרוב מרים יותר מהבילדרים.
מבטיח להעלות תמונה כשנגיע ל 90 קילו.

TvrSp12 עדכן/ה את הלוג ״זקן וחלש אבל רץ יותר ממך״:

עדכון לוג: 05/08/16 - עצימות

סקוואט 5X130 PR, היה אחלה חוץ משבחזרה האחרונה מעדתי לקראת סוף העלייה ויצא חצי לאנג'
לא נרשמו נפגעים לכוחותינו.
בנץ 2X2X122.5KG זין בעין שוב לא הצלחתי לסגור שלשות, חוזר על השבוע הזה של הבנץ שוב.
דדליפט 3X5X165KG סוג של PR , השיא שלי לחמישייה אחת הוא 167.5KG, פעם ראשונה מגנזיום.
מוביליטי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית