הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

זקן וחלש אבל רץ יותר ממך

TvrSp12 עדכן/ה את הלוג ״זקן וחלש אבל רץ יותר ממך״:

עדכון לוג: 19/08/16 עצימות

סקוואט 140*5 שיא אני יודע שזה לא הרבה אבל זה עם כל הקשיים שהיו לי בסקוואט לא חשבתי שאגיע למשקל הזה.
פרס. היה אמור להיות 80*3 אבל הצלחתי רק חזרה וחצי. עשיתי עוד שני סינגלים עם 80 אחכ.
דדליפט 5*3 175 שיא
מוביליטי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:

עדכון לוג: 27/08/16 ריצת סופש 15 קמ

בגלל אילוצים העברתי את הריצה מהערב לבוקר. התחלתי אותה מאוחר מידי כי הציקו לי בערב ולא הלכתי לישון מספיק מוקדם לכן סיימתי אחרי שמונה וחצי וסבלתי כבר מהחום.
קצב ממוצע 5:08 דופק ממוצע 154
טיפוס מצטבר 140 מטר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

תודה רבה לשניכם. שבוע הבא בודק סינגלים קצת בדד ואולי בסקוואט.וסופש אחרי זה נוסע לחופש ולא אתאמן שבועיים. ננסה קצת שיאים ונסכם אמצע תקופת מסה

נערך לאחרונה:

עדכון לוג: 29/08/16 - עצימות

סקוואט 5X5 135KG , מעט שואתי, הכל עלה אבל בסט האחרון היו שתי חזרות שלא הייתי מרוצה מהעומק שלהן.

פרס 5X5 70KG בפועל סט ראשון היו 5 חזרות ובכל השאר 4, מתחיל ללכת אחורה בלחיצות אבל אין
טעם לשינויים גדולים עכשיו כי ממילא יש ריסט כפוי בסופ"ש הבא בגלל חופשה.

צ'ינאפס 5X5 40KG סט אחרון 4 חזרות

דיפס 3X8 50KG

יד קדמית

בטן.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 03/09/16 אמור זה שם של דג

היה אמור להיות אימון עם מספרים מעניינים אבל כאמור...
בחימום אחרון של הסקוואט עם 150
נשמע איזה רצף קראנצים/קנאקים מרגל ימין ודקירה חזקה במפשעה. קרסתי ורק בזכות מייק הצלחתי לא ליפול עם 150 קג.
אז היה אמור להיות מעניין.אבל לא מעניין של לשכב עם סחרחורת ובחילה וקר חום בביצים ולחשוב אם אני אספיק להתאושש עוד שבוע לנסיעה.
מבואס ברמות קשות אבל לפחות מרגיש יותר טוב מאתמול.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 21/09/16 - אימון גישושים

כמעט 3 שבועות ללא אימון כח או ריצה(פציעה + חופשה), רק מעט הליכות בזמן החופשה.

הכאבים במפשעה הלכו וירדו במהלך שלושת השבועות אבל יש מאמצים שעדיין גורמים לי כאבים וגם במעבר מישיבה ממושכת לעמידה מרגיש את המפשעה (כאילו תפוס). קבעתי כמה אולטראסאונדים לוודא שאין איזה נזק לאיזור
וגם לשלול בקע.
אימון מהיום בנץ 5X40, 5X60, 5X80,3X5X100, ללא לג דרייב כדי.
סקוואט 5X20,5X40,5X60,2X5X80, למרות שזה לא משקל כבד השמונים נתן איתותים לא טובים חדלתי אחרי שני סטים

מתח 3X8 20KG.
דיפס 3X10 40KG.

ננסה לרוץ בסופ"ש

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית