Resource icon

זקן וחלש אבל רץ יותר ממך

TvrSp12 עדכן/ה את הלוג ״זקן וחלש אבל רץ יותר ממך״:

עדכון לוג: 23/09/16 גישושים חלק 2

סקוואט 20*5, 40*5, 60*5, 80*5, 90*3, 80*5
ניסיתי לעלות במשקל אבל שוב התחלתי להרגיש כאבים דומים לפציעה חזרתי ל 80. יש לי הרגשה שיעבור זמן עד שאוכל לעשות סקוואט כמו שצריך.
דדליפט 60*5, 80*5, 100*5, 120*5, 140*5*3
דדליפט דווקא הרגיש טוב אבל החלטתי לא להעלות עוד במשקל בכול זאת חודש מאז הדדליפט האחרון.
פרס 65*5*3

קרא את שאר עדכון הלוג...

TvrSp12 עדכן/ה את הלוג ״זקן וחלש אבל רץ יותר ממך״:

עדכון לוג: 24/09/16 - ריצת סופ"ש 10 ק"מ

ריצה ראשונה אחרי חודש של הפסקה בגלל החופש והפציעה, השתדלתי מאוד לרוץ בעצימות נמוכה, המפשעה הציקה מעט אבל לא באופן משמעותי. למרות מזג אוויר טוב וקצב איטי
דופק ממוצע יחסית גבוה שמתאים לפגיעה בכושר בעקבות החודש ללא אימונים.
לסיכום 10 ק"מ קצב ממוצע 5:28 דופק ממוצע 153.

קרא את שאר עדכון הלוג...

מאחל לך בשורות טובות חבר אם זה לא בקע מפשעתי כבר טוב מקווה שרק מתחת גיד ..

מאחל לך בשורות טובות חבר אם זה לא בקע מפשעתי כבר טוב מקווה שרק מתחת גיד ..
תודה , לפי שטף הדם הדי רציני שהיה לי אני מאמין שכן קרעתי משהו, ברגע שיהיו תוצאות סופיות נעדכן.
בינתיים סקוואט על אש קטנה.

אתה מתכוון איך התרחשה הפציעה?
זה קרה ביציאה מהתחתית ב PR בסקוואט (150), לא היה גריינד מטורף, פשוט איך שהתחלתי להפעיל כח בעלייה הרגשתי כאב חד בירך הפנימית
מלווה ברעש שדמה מאוד לרעש שאתה מנסה להפריד שוק מירך בעוף (רעש סחוס כזה 🤢) וההרגשה הייתה כאליו משהו ברגל התפרק, מייק הרים אותי ואת המוט (לא יודע מה היה קורה אם הייתי לבד) ומיד אח"כ הרגשתי גם כאבים חזקים במפשעה, יום אחרי הופיע שטף דם באיזור המפשעה שהתפשט במשך שבועיים על פני הירך הפנימית. כרגע מה שמפריע לי באימונים זה שאני מרגיש את המפשעה תוך כדי אימון ובסקוואט מעל משקל מסוים אני מרגיש כאבים בעיקר בירך הפנימית.

ניסיתי לחשוב מה הגורם לפציעה אבל אין לי תשובה חוץ מעומס מצטבר, שבוע לפני זה הרמתי 145 לחמישייה יחסית בקלות, התכנון היה להגיע לסינגל של 160, זה היה רק חימום אחרון..
הרמז היחיד היה אולי שהחימום עם 140 שעשיתי לפני זה עלה די לאט, אבל זה קורה לפעמים, בדיעבד לא חושב שהייתי עושה משהו שונה.
המסקנה היחידה שאולי בקושי אפשר להסיק היא שאם החימום לא מושלם אולי כדאי לוותר על השיא, הבעיה אצלי שמתוך חמישייה כבדה החזרה הראשונה תמיד קשה והשאר הולכות ומשתפרות עד לחמישית.
בקיצור shit happens.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית