- פותח/ת השרשור
17 טרי לפני שבועיים.
אם הצבא לא יקח לך את כל הגיינז אתה תעבור אותי כשתגיע לגילי:37mv:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
17 טרי לפני שבועיים.
נקווה שלא.. תרשום ב29 בינואר גיוס. (2017, כן?)אם הצבא לא יקח לך את כל הגיינז אתה תעבור אותי כשתגיע לגילי:37mv:
שנה זה הרבה זמן לגדול ולהתחזק עוד, גם אחרי חיטוב של 3-4 חודשיםנקווה שלא.. תרשום ב29 בינואר גיוס. (2017, כן?)
עדיין לא יהיה פרס 100... 🫤שנה זה הרבה זמן לגדול ולהתחזק עוד, גם אחרי חיטוב של 3-4 חודשים
פרס 100? ברור שלא.עדיין לא יהיה פרס 100... 🫤
יהיה בנץ' 100 עוד פחות מחודש. לא עוזר.👎פרס 100? ברור שלא.
אבל לפחות בנץ' 100 יהיה 😃
עוד פחות מחודש?יהיה בנץ' 100 עוד פחות מחודש. לא עוזר.👎
לא זוכר, משהו כמו 92.5X4.עוד פחות מחודש?
על כמה אתה עומד כרגע בעצימות?
כנראה שיש לך כבר עכשיו סינגל של 100.לא זוכר, משהו כמו 92.5X4.
נו יופי, אז לא מעניין להגיע לבנץ' 100. צריך להגיע לסקוואט נורמלי. 145 זאת בושה.כנראה שיש לך כבר עכשיו סינגל של 100.
להגיע ל 100 לחזרות, יצריך ממך להוסיף עוד נפח לדעתי.
אני אחלוק איתך בעניין הזה.נו יופי, אז לא מעניין להגיע לבנץ' 100. צריך להגיע לסקוואט נורמלי. 145 זאת בושה.
בוא נגיד ככה, כשהבנץ' כולכך קרוב לסקוואט שלי ואני בן אדם שגרוע בלחיצות משהו לא בסדר.אני אחלוק איתך בעניין הזה.
אתה חי בסרט אם אתה חושב ש 145 ו 100 זה יחס קרוב.כשהבנץ' כולכך קרוב לסקוואט שלי
כן, אם אתה מתחשב בעובדה שאני חלש בלחיצות+ הרגליים שלך זה שריר הרבה יותר גדול מהחזה+ הדדליפט שלי בכלל 180+. שום דבר לא נראה בסדר.אתה חי בסרט אם אתה חושב ש 145 ו 100 זה יחס קרוב.
זה הפרש ענק, ותפסיק לבכות כמו ילדה.כן, אם אתה מתחשב בעובדה שאני חלש בלחיצות+ הרגליים שלך זה שריר הרבה יותר גדול מהחזה+ הדדליפט שלי בכלל 180+. שום דבר לא נראה בסדר.
זה נכון, אבל היום בבוקר נשקלתי ואני כמעט 95.😭😭זה הפרש ענק, ותפסיק לבכות כמו ילדה.
תתעודד שהדדליפט שלך גבוה, ו 65 בפרס / 94 בבנץ זה ממש לא חלש.
אני לא יודע מתי אתה מתכנן לצאת לחיטוב, אבל אם זה לא בראש מעיינך אז תעשה ריסט וצא לטקסס.
הלחיצות והסקוואט יקפצו.
שמן.זה נכון, אבל היום בבוקר נשקלתי ואני כמעט 95.😭😭
@DDT סורי על הספאם.
לא קוראים לי מקס, אני יודע שהכל טוב.אל תשווה את עצמך לאלברו או אושר...
בחירה שלךהתוכנית שלי פחות ממוקדת בלחיצות אז זו התוצאה.