עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קצת דופק את הזרע, ובנינו - אף אחד לא רוצה ילדים מקולקלים.שלום אני בן 23 ותמיד הייתי רזה מאוד אני 1.78 גובה ומשקל 57 לא מצליח להשמין
אני החלטתי להתחיל לקחת סטרואידים איזה הכי מומלץ בשבילי לעליה מהירה במסה ואם אפשר גם בכח
והאם צריך לקחת את זה אם כדורים נוספים כמו ויטמינים או משהו שלא ישבש את הזרע?
אכן....סטרואידים מקלקלים ילדים! וגם טרולים....קצת דופק את הזרע, בנינו - אף אחד לא רוצה ילדים מקולקלים
אתה בעל מבנה גוף אקטומורפיניסיתי את התוכנית הזאת במשך 3 חודשים וגם את התפריט עליתי ב3 חודש 2.5 קילו ואוכל בנוסף לתפריט מלט שוקולדים וממתקים
לא אכלת מספיק, אם אתה רוצה לראות שאין בך איזשהו פגם גנטי שזה כמעט בלתי אפשרי לעלות בשומן או בשריר תנסה להשתמש בתפריט, בלי שטויות, בלי בולשיט, תאכל מה שיש בתפריט - לא יותר מסובך מזה.ניסיתי את התוכנית הזאת במשך 3 חודשים וגם את התפריט עליתי ב3 חודש 2.5 קילו ואוכל בנוסף לתפריט מלט שוקולדים וממתקים
אז תקרא ותחרוש תנושא לפני שאתה מתחיל מה אתה רוצה מאיתנו ?אני רוצה לקחת אבל לא מבין איזה סוג מתאים יש הרבה סוגים ומה המינון והאם צריך PCT או לא ואיזה כדור PCT הכי מומלץ?
לא יותר מסובך מזה.ענו לך כלכך יפה , אם זה היה כלכך קל כולם היו עושים את זה , תגיע למאזן קלורי חיובי ולא מג׳אנק אלא פחמימות מלאות,חלבונים ושומן טוב .