הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רזה מאוד רוצה לעלות במסה

מצב
השרשור נעול

דין69

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום אני בן 23 ותמיד הייתי רזה מאוד אני 1.78 גובה ומשקל 57 לא מצליח להשמין
אני החלטתי להתחיל לקחת סטרואידים איזה הכי מומלץ בשבילי לעליה מהירה במסה ואם אפשר גם בכח
והאם צריך לקחת את זה אם כדורים נוספים כמו ויטמינים או משהו שלא ישבש את הזרע?

אם אתה רוצה לקחת סטרואידים תעשה את זה מהסיבות הנכונות. מה שאתה אומר כרגע זה לא אחת מהן.

תתחיל לקרוא ולהבין איך להתאמן ומה לאכול כדי לעלות במשקל.

https://www.kilogram.co.il/ בבקשה

שלום אני בן 23 ותמיד הייתי רזה מאוד אני 1.78 גובה ומשקל 57 לא מצליח להשמין
אני החלטתי להתחיל לקחת סטרואידים איזה הכי מומלץ בשבילי לעליה מהירה במסה ואם אפשר גם בכח
והאם צריך לקחת את זה אם כדורים נוספים כמו ויטמינים או משהו שלא ישבש את הזרע?
קצת דופק את הזרע, ובנינו - אף אחד לא רוצה ילדים מקולקלים.
פיתרון שהרבה מפה עושים זה לשמור זרע במקפיא, ואז כשרוצים ילדים אפשר להסתדר כבר עם זה. (חשוב לשמור את הזרע בקופסה סגורה (עדיפות לצנצנות דבש) להיזהר שלא ישתמשו בו למאכל)

ולנושא, תקרא קצת בפורטל: https://www.kilogram.co.il/ תתחיל תוכנית ותאכל כמו שצריך אתה יכול להסתדר על תוכנית FBW ותפריט מהפורטל, תן לזה ניסיון כמה חודשים לפני שאתה חושב אפילו על להתחיל להשתמש בסטרואידים.

• פותח/ת השרשור
ניסיתי את התוכנית הזאת במשך 3 חודשים וגם את התפריט עליתי ב3 חודש 2.5 קילו ואוכל בנוסף לתפריט מלט שוקולדים וממתקים

ניסית תכנית שגם לא ביצעת נכון וגם לא אכלת נכון....

ניסיתי את התוכנית הזאת במשך 3 חודשים וגם את התפריט עליתי ב3 חודש 2.5 קילו ואוכל בנוסף לתפריט מלט שוקולדים וממתקים
אתה בעל מבנה גוף אקטומורפי
מבנה רזה ומאורך, עם %שומן נמוך, מסת שריר נמוכה, מפרקים ושלד דקים.
בעלי מבנה גוף מסוג זה "סובלים" מחילוף חומרים גבוה, התאוששות מהירה יחסית מפעילות גופנית, ומערכת עצבים מפותחת.
מאחר ומסת השריר אצלך מתפתחת לאט, יחסית, קיים צורך בתמיכה תזונתית רבת קלוריות וחלבונים.
תצטרך לתת דגש עיקרי על בניית מסה וכוח שריר ופחות על אימון אירובי. אימון שיאפשר הוצאה קלורית מבוקרת שמטרתה העיקרית היא בניית מסת שריר (ופחות שיפור כושר וסבולת).

לגבי סטרואידים- אני לא יצטדק... זה אכן תהיה מסימה קלה יותר עם סטרואידים!
יחד עם זאת לפני שאתה תוקע שפיץ לתחת הייתי מציע לך ללמוד טוב את הנושא ויש לך הרבה מאוד ללמוד!
אחרת הנזק יהיה רב על התועלת

נערך לאחרונה:
לא אכלת מספיק, אם אתה רוצה לראות שאין בך איזשהו פגם גנטי שזה כמעט בלתי אפשרי לעלות בשומן או בשריר תנסה להשתמש בתפריט, בלי שטויות, בלי בולשיט, תאכל מה שיש בתפריט - לא יותר מסובך מזה.

תנסה לכוון ל0.5+ קילו בשבוע, אפילו אולי קילו בשבוע לשבועות הראשונים כי אתה שוקל ממש קצת, אם אתה לא עולה מספיק, ואתה עושה הכל ב100% כמו שצריך תעלה קלוריות. (100/200), תלוי כמה עלית ביחס לכמה שרצית לעלות בשבוע.

נערך לאחרונה:
ואתה חושב שעם סטרואידים לא תצטרך לאכול הרבה?
תצטרך לאכול עוד יותר הרבה.
אין מנוס מתזונה נכונה ועתירת קלוריות.

קשה?
תתמודד. רק ככה מגיעים לתוצאות.

בהצלחה 😃

סטירואידים זה לא דרך קיצור, זה פתיחת דלתות חדשות אחרי שאתה נתקע טבעי.

תלמד להתאמן ולאכול ברמת ידע של לאמן אחרים, ואז אולי תחשוב על חומרים.
בכל מקרה אין לך מה לחשוב על זה כרגע

מה יהיה הפוסט הבא ''יש לי ביצים גדולות מידי ואני רוצה להקטין אותם אז אקח סטרואידם''

תתפלאו אבל רובכם יהיה לכם הרבה מה להגיד למה שאני יכתוב כאן אבל גם אני שקלתי 55 קילו על 1.70 ולקחתי סטרואידים רק בשביל להגדיל תאבון , ואכן עליתי 10 קילו מהחודש הראשון ומשם רק עליתי במשקל , לא שאני ממליץ לכל אחד לעשות את זה אבל למי שיש תבעיה שלנו מבין אותי .

• פותח/ת השרשור
אני רוצה לקחת אבל לא מבין איזה סוג מתאים יש הרבה סוגים ומה המינון והאם צריך PCT או לא ואיזה כדור PCT הכי מומלץ?

אני רוצה לקחת אבל לא מבין איזה סוג מתאים יש הרבה סוגים ומה המינון והאם צריך PCT או לא ואיזה כדור PCT הכי מומלץ?
אז תקרא ותחרוש תנושא לפני שאתה מתחיל מה אתה רוצה מאיתנו ?
על הדרך גם תקרא מדריך תזונה למאסה ותקח לך תוכית אימון טובה כי בלי זה לא יהיה תוצאות סייקל לא סייקל .

PCT זה לא כדור, זה תהליך.
ויש בנעוצים מדריכים ומידע שלם לגביי איך סייקל ראשון אמור להיראות.

ענו לך כלכך יפה , אם זה היה כלכך קל כולם היו עושים את זה , תגיע למאזן קלורי חיובי ולא מג׳אנק אלא פחמימות מלאות,חלבונים ושומן טוב .

ענו לך כלכך יפה , אם זה היה כלכך קל כולם היו עושים את זה , תגיע למאזן קלורי חיובי ולא מג׳אנק אלא פחמימות מלאות,חלבונים ושומן טוב .
לא יותר מסובך מזה.
אתה מחפש קיצורי דרך - אם אתה לא יכול לשמור על תפריט נורמאלי עם מאזן חיובי סביר להניח שהתועלת לעומת העלות מהסטרואידים תהיה נורא נמוכה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית