עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מזל טוב 🎉🎊🎈
מזלט:sporty019-49:
🤡🎉🎊🎈
אז יאללה בוא נצא להשתכר!!!! (כי אני לא מאמין שדיברת על משהו אחר)מישהו
אגב אם מישהו תכנן, אני עכשיו חוקי.
😆😆אז יאללה בוא נצא להשתכר!!!! (כי אני לא מאמין שדיברת על משהו אחר)
עכשיו זה סתם ממוצע.מזל טוב גור קרנפים שכמוך ...
עכשיו כשאתה מעל 18 הדדליפט שלך כבר לא כזה מרשים 😃
תודה!מזל טוב
אני הייתי מזהר מתומר, ואם המצב שלי ימשיך ככה אז יש מצב שאני גם יתחיל לפזול לכיוון שלך 😃אגב אם מישהו תכנן, אני עכשיו חוקי.
תודה דודי! 😘שיהיה המון מזל טוב מתי! 🤘
הקדמה:
אסור להתאמן בבוקר.
שעה וחצי~
הייתי על קפאין אבל זה לא עזר בשיט.
אכלתי חרא בבוקר.
ומיהרתי לסיים את האימון להספיק לעבודה.
הכל הרגיש חצי כוח, פשוט הרגשתי שהגוף שלי לא נותן אנרגיה.
האימון:
אימון עצימות פח
Squat- 0X5 20X5 60X3 100X3 140X2 BELTED 170X3F 170X5 BELTED
עלה בסדר ואז איכשהוא ירדתי יותר מידי ונקעתי במוט ביטחון (למרות ששמתי את המוט על הכי נמוך)
אז נכשלתי, התעצבנתי, ובסוף עשיתי 5.
חזרה חמישית עלתה כולכך לאט 😭( חשבתי אני עומד במקום באיזשהוא שלב.
Bench Press- 20X5 40X5 60X3 70X3 80X2 90X1 97.5X5F
הכל היה מזעזע, גם החזקתי לא נכון , לא הייתי מרוכז, בכלל הייתי עם חרא סטאפ ולא הייתי מכווץ בשיט.
לא היה לי כוח והייתי כבר מבואס מהסקוואט אז לא נכנסתי לעוד סט. שבוע הבא אני אחזור על המשקל הזה ככל הנראה.
Deadlift- 60X3 100X2 140X2 180X1 BELTED 200X1 BELTED 217.5X5 BELTED
הולי שיט זה היה כולכך כבד. הייתי בטוח שזה לא הולך לעלות אפילו לחזרה.
חזרה שלישית נכשלתי הורדתי את המוט ונכנסתי שוב (לא עזבתי את המוט) והעלתי את זה לחמש חזרות בסופו של דבר.
חזרה אחרונה הייתה רעה כי ננעלו לי הרגליים מוקדם אז זה היה מאוד קשה לנעול או בכלל להזיז את המוט.
בקיצור נתתי פייט. 😡
Chinups- B.WX3 15X2 30X5
חימום, זו הייתה הנחמה בכל האימון הזה.
סיימתי ורצתי מהר לאוטובוס.
ספאם:
@yujinius
מצורפות תמונות שלי, הכל לא מכווץ, אין לי מושג איך לצלם נקווה שזה סביר.
זו המראה הכי נורמלית שיש לי בבית והיא גם ככה הייתה מלאה במדבקות. (החדר של אח שלי הקטן)
ביום ראשון יהיה לי גם אימון נפח בבוקר, נראה איך זה יעבור...
ואני רץ לעבודה.
*מ.ג בתמונות 91.5*
זה מה יש. 🤬תראה גם תמונות של אחרי החיטוב.
דווקא לא, הייתי בעבודה ונרדמתי ב12 בלילה וקמתי ב10 וחצי.בכללי הבעיה שלך עם הבוקר זה יותר זה שאתה רגיל לישון עד איזה 2 בצוהריים בן זונה שמן
אתם ביקשתם תמונות, לא העלתי את זה על דעת עצמי! 😡אבל תאכלס בלי חולצה אתה ניראה לי יותר שמן מאשר עם חולצה
העניין הוא שהלכתה להתאמן ישר אחרי שקמתהדווקא לא, הייתי בעבודה ונרדמתי ב12 בלילה וקמתי ב10 וחצי.
נהיית רגיש אחרי גיל 18 הא 🤣זה מה יש. 🤬
עכשיו אני מבין איך הוא כזה קרנף, הוא ישן מלא שעות ומקבל כמה מנות של הורמון גדילה בזמן שרובנו מקבלים רק מנה אחת (6-7 שעות שינה)שאתה רגיל לישון עד איזה 2 בצוהריים .
הוא מזריק לתחת, מה חשבתה הוא טבעי ?עכשיו אני מבין איך הוא כזה קרנף, הוא ישן מלא שעות ומקבל כמה מנות של הורמון גדילה בזמן שרובנו מקבלים רק מנה אחת (6-7 שעות שינה)
ואכלתי חרא, ומיהרתי לעבודה.העניין הוא שהלכתה להתאמן ישר אחרי שקמתה
אני יודע שאני שמן, לא יודע מה ציפיתם לראות ב91.5 ק"ג, אני לא תכננתי להיות shredded או משהו בכיוון.בצחוק כמובן,