הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אירובי

Yhonatan

משתמש מתחיל
74
41
נק' מוניטין:
554
74
41
מאז שהתחלתי להתאמן בתוכניות כוח הורדתי את הפעילות האירובי היזומה לגמרי.
לאחרונה עלו בי קצת געגועים לתקופות שהייתי בכושר (כזה שגורם לך להרגיש טוב ביום יום), וכרגע אני מתאמן בתוכניות פחות כפייתיות כמו SS, כך שיש לי קצת יותר גמישות באימונים.
אם יש פה מזיזי ברזלים מנוסים מכל סוג שהוא שמצליחים לשלב אירובי בתוכניות אימונים שלהם אני אשמח לשמוע קצת יותר על סוג הפעילות, העצימות, והעיתוי שבו היא מבוצעת. בלי שום קשר לחיטוב.
נזכרתי במשהו: אם יש מישהו משלב פעילות עצימה כמו ספרינטים גם למטרות כוח, אשמח לשמוע

אני משלב אופניים בנפחים גבוהים (60-120 דק) . או ביום ללא אימון או לאחר אימון.

מתאמן ראשון שלישי וחמישי בערב.
רץ שני בבוקר, שלישי בערב אחרי אימון,רביעי בערב ושישי בבוקר ריצה ארוכה.
רק שני בעצימות יחסית גבוהה.

כמה פעמים בשבוע בערך?
ולמה דווקא נפח ולא אינטרוולים או עצימות?
בממוצע 3 פעמים בשבוע..
ואני מעדיף נפח גבוה בגלל שזה מסייע חי בהתאוששות בניגוד לאימונים עצימים יותר שדווקא מעייפים אותי עוד יותר

בממוצע 3 פעמים בשבוע..
ואני מעדיף נפח גבוה בגלל שזה מסייע חי בהתאוששות בניגוד לאימונים עצימים יותר שדווקא מעייפים אותי עוד יותר
באיזה מתכונת אתה עובד על פלג גוף תחתון? והאירובי בעצימות נמוכה, כלומר אפשר להקביל את זה להליכה מהירה או יותר לריצה קלה? מעניין אותי פשוט איך כמות כזאת של אירובי משתלבת עם עבודת רגליים כבדה

באיזה מתכונת אתה עובד על פלג גוף תחתון? והאירובי בעצימות נמוכה, כלומר אפשר להקביל את זה להליכה מהירה או יותר לריצה קלה? מעניין אותי פשוט איך כמות כזאת של אירובי משתלבת עם עבודת רגליים כבדה
אני לא ממש עובד מסודר כרגע בכל מה שקשור לכוח בגלל כל מיני סיבות, בעיקרון השאיפה היא דדליפט וסקוואט כבדים פעם בשבוע, ועוד אימון נפח אחד לסקוואט. כשאני עובד באופניים הדפקים שלי נעים בין 130-150 בדרך כלל ההקבלה לריצה היא עוד 10% זאת אומרת 145-165 ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית