הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אירובי במסה

avivchoen

משתמש משקיע
2,166
570
נק' מוניטין:
2,491
2,166
570
אתמול בסוף האימון היו לי סחרחורות ברמה של ללכת לחדר מנהל חדכ ולשבת אצלו לבדוק דופק וכאלה.

הוא התחיל לחפור על זה שאני חייב להוסיף אירובי כדי לא להגיע למצבים כאלה(משהו עם הדפנות הפנימיות של הלב )

שאלה אליכם, במסה אתם משלבים אירובי?
אם כן אז איזה וכמה?
תודה!

זה לא מגניב. זו סתם הנחה שגויה. תהיה בטוח שפאוורליפטר רציני - חובבן או מקצוען - משלב אירובי​
ברור לי שזה לא מגניב, אני סתם מנסה להבין ומעניין אותי מה הפאוורליפטרים הרציניים כאן עושים, ואני לא מתכוון
ל TOP 5 בארץ אלא למתאמנים מתקדמים.

לדחוף או למשוך מזחלת (אפשר תמיד לאלתר משהו, בהנחה ויש מספיק מקום) או אפילו "הליכת איכר" יכולים להיות קונדישנינג מעולה בסיום אימון.

ומה הקשר ל"לא לעשות אירובי" בדיוק?
סיבולת לב ריאה
הוא כאילו המקור לכל הידע בעולם?
אני רואה בו מקור ידע מאוד גדול. איך אחרים מתייחסים לזה, לא ענייני.
רוב הדברים אני לא אומר בשמו, אבל שזה בא ממנו אז אני שמח לתת לו קרדיט. בזכותו שיפרתי את הרמה שלי בצורה מאוד גבוהה והמון יסכימו איתי.

סיבולת לב ריאה
מה?

קשה להם לנשום לא בגלל שהם לא עושים אירובי אלא בגלל כל החרא שהם לוקחים וזה שהם שוקלים הרבה מעל 140 (ובלי קשר היום המצב יותר טוב לדעתי בגלל הגברה במודעות ובידע הרפואי),
ולא הבנתי מאיפה הבאת את זה שאם אתה רוצה להיות פאוורליפטר ברמה העולמית = אתה לא צריך לעשות אירובי. רוצה לזרוק לי עוד כמה מושגים לא קשורים במקום לענות?

מה?

קשה להם לנשום לא בגלל שהם לא עושים אירובי אלא בגלל כל החרא שהם לוקחים וזה שהם שוקלים הרבה מעל 140 (ובלי קשר היום המצב יותר טוב לדעתי בגלל הגברה במודעות ובידע הרפואי),
ולא הבנתי מאיפה הבאת את זה שאם אתה רוצה להיות פאוורליפטר ברמה העולמית = אתה לא צריך לעשות אירובי. רוצה לזרוק לי עוד כמה מושגים לא קשורים במקום לענות?
יודע מה? צודק. לא יודע מה הסיבה. אני שיערתי שזה בגלל אירובי. קבל את סליחתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית