הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון כשל ראשון בסקאוט...

הקרנף הלבן

משתמש קבוע
1,155
1,828
נק' מוניטין:
9,758
1,155
1,828
לראשונה ירדתי עד למטה ולא הצלחתי לעלות. לא קרה לי קודם אף פעם.
הכי קרוב לזה זה כשאני יורד חצי ומרגיש שלא, ועולה.

נקווה שזה כשל אחרון....
תירוצים: היה שבוע קשה, לא אכלתי טוב בלה בלה בלה.....

אחרי זה נחתי, עשיתי חצי חזרה (ירידה עד חצי דרך בערך) וחזרה אחת מלאה. לא היה לי לחזרה השנייה.
המון המון קרדיט ותודןת לגיל, אין עליו. חבר אמיתי

ממה שראיתי, אני יורד לעומק כמו שלך. תבדוק. תראה. בלי קשר, אני חושב שההערה לא במקום, כי זו פעם ראשונה שירדתי עם משקל ולא הצלחתי להעלות אותו, מבלי קשר לעומק הירידה. יש לזה סיבות סובייקטיביות, שלא אפרסם פה, ואני לא חושב שאני צריך.
יש לך המון פוטנציאל אושר, להיות אלוף גדול באמת, וזה לא נמדד רק בכמה אתה מרים. תקרא שוב את מה שכתבתי עלייך אחרי ששברת את השיא בגרוזיה.
אתה לא יורד לעומק כמו שלי, אין לנו אותה תנועה בכלל.
שמעתי שאמרת שלא שברתי באליפות אירופה ועוד העזתי להרים לך דגל אדום במרץ.

בכל מקרה אמיר, אין לי בעיה איתך, דווקא מההיכרות שלי איתך אחרי התחרות אתה בחור חביב ומצחיק וכיף לדבר איתך.
אין שום סיבה שאפסול מישהו סתם, באמת לא הגעת מתחת למקביל וגם בפורום אמרו לך את זה.
בגאורגיה שברתי בהחלט, אחד השופטים (צד) היה מתחרה בipf אגב.

נתראה בתחרות.

• פותח/ת השרשור
אני לא אמרתי אם ירדת או לא.
אמרתי מה שנראה לי, לדעתי. על פי צפייה בסרטונים. כל סרטון נראה אחרת, מזוויות שונות.
לדעתי זו בדיוק הסיבה שיש שלושה שופטים. גם כשאתה פסלת אותי, שניים אחרים אישרו, ואף אחד מהם לא חבר שלי.
אני מאוד מעריך אותך כספורטאי, ואת הדרך שאתה עושה על כל מה שמשתמע מזה, כדי להגיע למטרות שלך.
אל תחשוב שאני בחור טוב, אני די חרא בן אדם, אבל זה כבר לדיון אחר...

• פותח/ת השרשור
כי אני מאמין, לאחר בדיקות שלי, שזה יותר בריא. ובארבע השנים האחרונות, הגוף שלי מוכיח לי את זה פעם אחר פעם.

כי אני מאמין, לאחר בדיקות שלי, שזה יותר בריא. ובארבע השנים האחרונות, הגוף שלי מוכיח לי את זה פעם אחר פעם.
טוב זה משהו אחר.
רוב האנשים שאני מכיר שהם טבעונים זה נובע מהרגשת האמפתיה כלפי הזולת (במקרה הזה החיות)
ולכן אם הם מרגישים את הדחף לשמור על הזולת ובמקרה הזה השכנים שלנו. (הם מסכנים אין להם מדינה בלה בלה)

הרגע הזה שמדיון על סקוואט עוברים לטבעונות ופוליטיקה...
אמיר, מטי רוצה להשתלט על הפורום בכך שיהפוך את כולם לספאמרים כמוהו, אל תתפתה, תיאבק בו

אמיר, מטי רוצה להשתלט על הפורום בכך שיהפוך את כולם לספאמרים כמוהו, אל תתפתה, תיאבק בו
בואו נסקול אותו בשליליים

o59wy.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית