מידע האם קריאטין מטשטש תוצאות של חיטוב?

לא.
לדעתי? שלב קריאטין גם בחיטוב,שאני הייתי על דל פחמימה קודם הפסקתי קריאטין,אכן הייתי בקצת יותר חטוב (פחות נוזלי,ממש בקצת אם בכלל ראו הבדל משמעותי) המשקלים שלי נפלו לרצפה ללא הקריאטין ...
עכשיו סיימתי חיטוב,קריאטין המשכתי להשתמש ואני חטוב לגמרי ללא מראה נוזלי.

קריאטין הוא תוסף כ"כ זול ש"לשמור" נראה לי מטופש ומיותר, אתה תהנה מהתוצאות שלו בין אם תהיה בגירעון קלורי חיובי ובין אם בשלילי.
חוץ מזה, אתה לא עולה על במה או משהו, מראה טיפטיפה יותר "נוזלי" + ההטבות של הקריאטין עדיף על מראה לא נוזלי ללא ההטבות של הקריאטין.

שורה אחרונה - קריאטין אכן מטשטש תוצאות של חיטוב, אך לא מטשטש ברמה שלדעתי אמורה לעניין אותך בכלל...

שורה אחרונה - קריאטין אכן מטשטש תוצאות של חיטוב, אך לא מטשטש ברמה שלדעתי אמורה לעניין אותך בכלל...
מישהו שעולה 4+ קילו נוזלים זה גם לא קריטי בעיניך?
זה יכול לגרום לבן אדם להמשיך לחטב עד קיצוניות או להתייאש.

כן הוא מטשטש את החיטוב אבל הוא עושה אותך יותר מסיבי אז בסך הכל הוא תורם יותר למראה מאשר מפריע.

מישהו שעולה 4+ קילו נוזלים זה גם לא קריטי בעיניך?
זה יכול לגרום לבן אדם להמשיך לחטב עד קיצוניות או להתייאש.[/QUO
אני לא חושב שהדוגמאות האלו שרחוקות מהמציאות איכשהו רלוונטיות לעניין.
אני מגדיר חיטוב מוצלח כאחד בו אתה מצליח לשמר או לאבד באופן המצומצם ביותר את משקלי העבודה שלך - קריאטין יעזור פלאים לזה, כך שהמראה הנוזלי (yet מסיבי) אכן לא קריטי בעיניי.

קריאטין בחיטוב יכול יותר להועיל מאשר להזיק

א. יעזור לך לשמור על משקלי עבודה שהיית במאסה
ב. במידה ואתה עושה אירובי, המראה הנוזלי לא יהיה בולט לעין

אני לא חושב שהדוגמאות האלו שרחוקות מהמציאות איכשהו
אני עולה כמעט 4 קילו נוזלים מקריאטין, מה שאומר שה לא רחוק מהמציאות, יש כאלה
וחוץ מזה אתה חלש בחיטוב ולכן גם משקלי העבודה ירדו, זה לא יוסיף לך יותר מדי. בזבוז כסף לטעמי

איזה שטויות אתה מדבר.... 4 קילו חחחח
זה התוסף הכי זול שיש אז איך לשמור על כח זה בזבוז כסף?
על סמך מה החלטת שאני מדבר שטויות? אני אשמח לשמוע

הכי זול שיש, אבל לא בחינם

@yogevnn
4 קילו נוזלים שחלקם אם לא רובם נמצאים בתוך השריר ולא בין השריר לעור. ולכן לא יתנו בהכרח מראה נוזלי יותר.
ושמירה על כוח בחיטוב זה מרכיב חשוב מאוד. אפשר גם להתחזק בחיטוב עד רמה מסוימת, וקריאטין יעזור בזה משמעותית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית