תודה אתה מרגיע אותי שמחר יש לי נפח סקבט כבדהפציעה הראשונה שלי גם הייתה בגיל 17 בhip flexor
ירדתי לסקוואט ושמעתי קליקים משם, השבית אותי חודשיים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה אתה מרגיע אותי שמחר יש לי נפח סקבט כבדהפציעה הראשונה שלי גם הייתה בגיל 17 בhip flexor
ירדתי לסקוואט ושמעתי קליקים משם, השבית אותי חודשיים
בנץ-
70X3X10
היה קשה התחילו לי כאבים בכתף שמאל בגלל הפזיותרפיה היום @Hamster
סקוואט-
70X5X5
קליל
סרטון של סט אחרון:
https://photos.google.com/share/AF1...?key=b0tlbXlheUVIcnBjT1loejdJS3V6amFUSGE3akZ3
סיפורים החדכ:
שהייתי לפני הסט העשירי הגיעו 2 מבוגרים למכון שאני מכיר אישית וסימנתי עם מנגנזיום את הסטים על הספסל שאני לא אשכח וכו', קיצר אחד המבוגרים התחיל להתעצבן עליי אחרי הסט העשירי שזה לא מכבד אותו ולא מכבד את המכון שהוא לא צריך להגיע ולראות את זה ושאם אני רוצה שאני ארשום על דף ועט את הסטים והוא לוחץ 140 בלי מגנזיום (מפה השתמע שהוא כנראה מתכוון שאם הוא לוחץ 140 למה אני ב70 צריך) קיצר הכי חוסר כבוד
פשוט זרקתי עליו זין אמרתי לו שיש לי תחרות ואני צריך את זה אז אני אמשיך לעשות את זה
אנחנו חולקים לפחות פציעה בכתף שפוגעת בבנץ:wub:
וזין עליהם
מסתבר שהוא גם בא למדריך בזמן שהייתי עם אוזניות ואמר לו שאם זה חוזר על עצמו שיעיף אותי או משהו כזה
חחחחחח אני אוהב שאנשים שונאים אותי במכון
כשתגיע ל90 קילו מפסיקים להעיר,מניסיון:rolleyes-71:
אבל הוא לוחץ 140 בלי צעקות בלי מגנזיום אחי מזה 90 בשבילו....
בנץ-
60X6X6
סקוואט-
80X3X5
80X1
דדליפט-
70X1
בנץ הלך סבבה
צילמתי את הסקוואט הטכניקה זוועה כלכך הרבה טעויות שזה משגע אוצי
וניסיתי לדדלפט היום בחזרה היחידה שעשיתי הרגישתי את הפציעה חזק כלכך כאילו היא עוד טרייה
כנראה שלא יהיה קרב 3 באפריל אלא בנץ אונלי
הוא סתם משקרeyalmazuz עדכן/ה את הלוג ״לוג חזרה לאימונים של הוויאבו״:
עדכון לוג: 01/03/16 Smolov week 3 day
קרא את שאר עדכון הלוג...
6x6x60
בנץ-
65X7X5
היה קצת קשה סט אחרון הכתפיים מקשות עליי נקווה שאצליח לפחות לסיים את הסבב של ה3 שבועות ומשם נראה אם אני יוצא לשבוע דילדו או ממשיך למשוך את התוכנית
דד-
50X2X5
כמעט ולא כאב לי לעשות
אגב עשיתי את זה קצת מהגבהות כי הפלטה היא 15 אז זה אחרי ההגבהה יצא שזה בערך הגבהה של 2 ס"מ מגובה רגיל אבל העיקר שאני שמח שלא כאב כמעט
אם זה מה שעשה את ההבדל תמשיך למשוך מהגבהה קטנה, דדליפט זה גם ככה תרגיל חרא לא חייב לעשות אותו כדי לשבור פי אר.eyalmazuz עדכן/ה את הלוג ״לוג חזרה לאימונים של הוויאבו״:
עדכון לוג: 03/03/16 Smolov week 3 day 2
קרא את שאר עדכון הלוג...
אם זה מה שעשה את ההבדל תמשיך למשוך מהגבהה קטנה, דדליפט זה גם ככה תרגיל חרא לא חייב לעשות אותו כדי לשבור פי אר.
קרב 3 בום
ראה ערך @Snorlax חחחחאם זה מה שעשה את ההבדל תמשיך למשוך מהגבהה קטנה, דדליפט זה גם ככה תרגיל חרא לא חייב לעשות אותו כדי לשבור פי אר.
קרב 3 בום
סתום תפהאם זה מה שעשה את ההבדל תמשיך למשוך מהגבהה קטנה, דדליפט זה גם ככה תרגיל חרא לא חייב לעשות אותו כדי לשבור פי אר.
קרב 3 בום
בנץ-
70X8X4
התחת עלה באיזה 5-6 חזרות מכל ה32 שהיו אבל זה בסדר בהתחשב בזה שמשישי בבוקר אני עד עכשיו אולי בטוטאל של 1500 קל' אז זה שבכלל לא היה כשל זה הישג בשבילי
מחר אימון אחרון של הסמולוב ווהו!!
בנץ-
72.5X10X3
התחת קצת עלה עוד פעם בחזרות בודדות אבל לא קריטי העיקר שהכל עלה והצלחתי לסיים את הסבב
סקוואט-
40X4X5
ניסיתי להרחיב עמידה לראות אולי זה יעזור לי, הרגיש לי קצת יותר טוב בעומק ובתחתית שלא הרגשתי מין מתיחה כזו בפציעה שהייתי מרגיש אבל זה 40 אז לא יודע נראה במשקלים קצת יותר גבוהים כדי באמת לדעת אם שווה לי לעבור לעמידה רחבה
עכשיו שבוע דילדו לבנץ ובשלישי הבא ה-15 אני מתחיל סבב נוסף
עדיין לא החלטתי כמה להציב כמה יהיה כמה מה אבל אני מקווה שיהיה טוב
סקוואט-
40X5
50X5
60X5
70X5
80X3
100X3
120X1 W\B
היום הייתי אמור לעשות סקוואט סטייל ליניארית 40 50 60 70 80 או 60X5X5 לא הייתי סגור
באימון החלטתי סטייל הליניארית הרגיש לי כלכך מעולה שאמרתי על הזין שלי וב80 נתתי שלשה
ואז נתתי 100 לשלשה ללא עם הרבה בטנק ואז 120 לסינגל עמוק מאוד שהרגיש מעולה בגוף אבל עלה קצת לאט
דד-
90X3
הרגיש אחלה
חזרה ראשונה סבבה
חזרה שנייה קצת כאב
שלישית שוב סבבה
קרב 3 הנה אני בא