הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעורר תאבון ונגד פציעות

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך

nyeoNi

משתמש קבוע
1,262
519
נק' מוניטין:
884
1,262
519
ביתי
רציתי לדעת אם יש דברים מומלצים לקחת על מנת לעורר תאבון , כל ארוחה שאני צורך אני אוכל בכוח על מנת להגיע לערכים בגלל חוסר תאבון קבוע..

ואם יש איזשהו תוסף מומלץ לשימוש יום יומי על מנת למנוע פציעות או להחלים מהר יותר מפציעות קיימות (מולטי ויטמין)?

רציתי לדעת אם יש דברים מומלצים לקחת על מנת לעורר תאבון , כל ארוחה שאני צורך אני אוכל בכוח על מנת להגיע לערכים בגלל חוסר תאבון קבוע..
לשתות כוסית לפני האוכל, אבל זה לא ענבולי 😆 תנסה להעלות את הכמויות בהדרגה עד שתרחיב את הקיבה אולי בהמשך יהיה יותר קל.
לי אישית לאכול משהו חריף (שיפקה, סחוג וכו') עוזר לתיאבון (אבל הוא גם ככה בסדר אצלי חח)
ואם יש איזשהו תוסף מומלץ לשימוש יום יומי על מנת למנוע פציעות או להחלים מהר יותר מפציעות קיימות (מולטי ויטמין)?
מולטי ויטמין זה סבבה אם אתה לא מקבל מספיק ויטמינים מאוכל. אבל בשביל למנוע פציעות צריך לשמור על טכניקה נכונה בתרגילים, לאכול ולישון מספיק, ולהתאמן בתכנית מתאימה שמאפשרת התאוששות מספקת. להחלים מפציעות קיימות זה תלוי מה הפציעות שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית