הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה תוכנית כדאי לעשות ?

• פותח/ת השרשור t4tomer
  • פורסם בתאריך

t4tomer

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
0
34
0
אז ככה אני בן 22 שוקל 72 גובה :מטר 76 . אני עשיתי תוכנית SS אבל לא ראיתי שום תוצאות אז אני רוצה להחליף תוכנית (שמאפשרת להיתאמן 3 פעמים בשבוע ) אבל אני לא יודע איזה תוכנית כדאי . כל מאמן אומר משהו אחר בבקשה עזרה !!

דבר ראשון מה הכוונה שלא ראית שום תוצאות ב SS? מבחינת מראה חיצוני? לא גדלת? משקלי העבודה לא עלו? כמה עכשיו המשקלי עבודה?

• פותח/ת השרשור
ראיתי תוצאות רק במשקלים אבל חיצונית לא וניתקעתי במשקלים כל כך נמוכים שזה פשוט בושה לרשום אותם פה ... בגלל זה אני מבואס ובדיכאון בגלל זה

• פותח/ת השרשור
אז מה ? תזונה ?

ראיתי תוצאות רק במשקלים אבל חיצונית לא וניתקעתי במשקלים כל כך נמוכים שזה פשוט בושה לרשום אותם פה ... בגלל זה אני מבואס ובדיכאון בגלל זה
לא אומרים ביי לSS כולכך מהר. אם אתה נתקע בודקים כמה דברים.
א.האם עקבת אחריי התוכנית במלואה.(לא עלית מהר מידי במשקלים מתאמן בצורה עקבית אתה לא מוסיף תרגילי עזר יותר מידי וכו' וכו')
ב.האם אתה אוכל מספיק.
ג.האם הטכניקה תקינה בתרגילים.
ד.נח מספיק בין סטים.
טוב יש בטח עוד אבל שכחתי כמה.

• פותח/ת השרשור
לא אומרים ביי לSS כולכך מהר. אם אתה נתקע בודקים כמה דברים.
א.האם עקבת אחריי התוכנית במלואה.(לא עלית מהר מידי במשקלים מתאמן בצורה עקבית אתה לא מוסיף תרגילי עזר יותר מידי וכו' וכו')
ב.האם אתה אוכל מספיק.
ג.האם הטכניקה תקינה בתרגילים.
ד.נח מספיק בין סטים.
טוב יש בטח עוד אבל שכחתי כמה.

הייתי אולי מסכים איתך אם המשקלים לא היו עלובים . הייתי תקוע על לחיצת חזה ומילטרי פרס 7.5 כל צד כפול 5 3 סטים . זה פשוט עצוב ועשיתי כמה פעמים ריסט

הייתי אולי מסכים איתך אם המשקלים לא היו עלובים . הייתי תקוע על לחיצת חזה ומילטרי פרס 7.5 כל צד כפול 5 3 סטים . זה פשוט עצוב ועשיתי כמה פעמים ריסט
תצלם את הסקוואט הכי כבד שלך ונראה מה הבעיה.

כמו שאמרו לך זה לא בגלל התכנית. אין סיבה שאנשים מתחזקים בה ודווקא לך היא לא עובדת. זה היה אחד (או יותר) מהדברים מסביב כמו שטנק אמר, תזונה, שינה וכו... אם הדברים האלה לא יהיו מסודרים שום תכנית לא תעבוד לך

• פותח/ת השרשור
תצלם את הסקוואט הכי כבד שלך ונראה מה הבעיה.

הגג שהצלחתי בסקואט היה 65 קילו ושאלתי מלאה מאמנים ומיתאמנים ואמרו שהטכניקה שלי בסדר גמור .

הגג שהצלחתי בסקואט היה 65 קילו ושאלתי מלאה מאמנים ומיתאמנים ואמרו שהטכניקה שלי בסדר גמור .
תצלם את עצמך ותעלה לפה. אני מהמר שכל מי ששאלת לא יודע איך נראה סקוואט נכון.

עדיין עדיף שתעלה לכאן. ולא נתקעים בSS עם משקלים כאלה.

אתה סימנת וי ליד כל מה שאמרתי שאתה עושה את זה בסדר?
בקשר לטכניקה אי אפשר לסמוך על אנשים במכון.

תראה, אני אישית לא נעול על SS כתכנית אחת ויחידה למתחילים (למרות שהיא מעולה לדעתי ואין סיבה לא לתת אותה למתחיל שיודע לבצע את התרגילים), אבל אין טעם להציע לך שום תכנית לפני שנבין למה נתקעת במשקלים כאלה בSS. כי אם תשנה תכנית אבל תשאיר אותו דבר את מה שמסביב אז אין שום סיכוי שתתקדם בתכנית אחרת

התזונה שלך לקויה. דאג להימצא בפלוס קלורי של 700 קלוריות לכל הפחות.

• פותח/ת השרשור
בוא נגיד שאתם צודקים . מה הסיבה שאני תקוע במילטרי פרס גם ?

Back
למעלה תחתית