עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא אומרים ביי לSS כולכך מהר. אם אתה נתקע בודקים כמה דברים.ראיתי תוצאות רק במשקלים אבל חיצונית לא וניתקעתי במשקלים כל כך נמוכים שזה פשוט בושה לרשום אותם פה ... בגלל זה אני מבואס ובדיכאון בגלל זה
תזונה, שינה, טכניקה, ימי מנוחה ועוד 1001 דברים אחרים שאם תחשוב מספיק תבין אותם.אז מה ? תזונה ?
לא אומרים ביי לSS כולכך מהר. אם אתה נתקע בודקים כמה דברים.
א.האם עקבת אחריי התוכנית במלואה.(לא עלית מהר מידי במשקלים מתאמן בצורה עקבית אתה לא מוסיף תרגילי עזר יותר מידי וכו' וכו')
ב.האם אתה אוכל מספיק.
ג.האם הטכניקה תקינה בתרגילים.
ד.נח מספיק בין סטים.
טוב יש בטח עוד אבל שכחתי כמה.
תצלם את הסקוואט הכי כבד שלך ונראה מה הבעיה.הייתי אולי מסכים איתך אם המשקלים לא היו עלובים . הייתי תקוע על לחיצת חזה ומילטרי פרס 7.5 כל צד כפול 5 3 סטים . זה פשוט עצוב ועשיתי כמה פעמים ריסט
כמו שאמרו לך זה לא בגלל התכנית. אין סיבה שאנשים מתחזקים בה ודווקא לך היא לא עובדת. זה היה אחד (או יותר) מהדברים מסביב כמו שטנק אמר, תזונה, שינה וכו... אם הדברים האלה לא יהיו מסודרים שום תכנית לא תעבוד לךהייתי אולי מסכים איתך אם המשקלים לא היו עלובים . הייתי תקוע על לחיצת חזה ומילטרי פרס 7.5 כל צד כפול 5 3 סטים . זה פשוט עצוב ועשיתי כמה פעמים ריסט
תצלם את הסקוואט הכי כבד שלך ונראה מה הבעיה.
תצלם את עצמך ותעלה לפה. אני מהמר שכל מי ששאלת לא יודע איך נראה סקוואט נכון.הגג שהצלחתי בסקואט היה 65 קילו ושאלתי מלאה מאמנים ומיתאמנים ואמרו שהטכניקה שלי בסדר גמור .
עדיין עדיף שתעלה לכאן. ולא נתקעים בSS עם משקלים כאלה.הגג שהצלחתי בסקואט היה 65 קילו ושאלתי מלאה מאמנים ומיתאמנים ואמרו שהטכניקה שלי בסדר גמור .
אתה סימנת וי ליד כל מה שאמרתי שאתה עושה את זה בסדר?הייתי אולי מסכים איתך אם המשקלים לא היו עלובים . הייתי תקוע על לחיצת חזה ומילטרי פרס 7.5 כל צד כפול 5 3 סטים . זה פשוט עצוב ועשיתי כמה פעמים ריסט
התזונה שלך לקויה. דאג להימצא בפלוס קלורי של 700 קלוריות לכל הפחות.הגג שהצלחתי בסקואט היה 65 קילו ושאלתי מלאה מאמנים ומיתאמנים ואמרו שהטכניקה שלי בסדר גמור .
כי זה התרגיל שהכי קשה להתקדם בו במשקליםבוא נגיד שאתם צודקים . מה הסיבה שאני תקוע במילטרי פרס גם ?
בוא נגיד שאתם צודקים . מה הסיבה שאני תקוע במילטרי פרס גם ?
התזונה שלך לקויה. דאג להימצא בפלוס קלורי של 700 קלוריות לכל הפחות.
התזונהבוא נגיד שאתם צודקים . מה הסיבה שאני תקוע במילטרי פרס גם ?