הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לדרום אמריקה

Nadav Mary עדכן/ה את הלוג ״המסע לדרום אמריקה״:

עדכון לוג: 10/09/15

סקוואט 107.5KG ל2X5
פרס 53.5 ל3X5 =]]] יצאתי טמבל ובטעות מחקתי את הסרטונים - PR
דדליפט 140KG ל1X5 - לא אהבתי את איך שיצא, אשמח לשמוע דעתכם.. PR
day3 מתח:
5,7,5,5,MAX(לפחות 6 - עשיתי 6)

עזר:
Lying Triceps Extensions עם 27.5KG ל3X10
בייספס עם 22.5KG ל3X10

דדליפט:

תודה ל @nlr666 על הצילום והעזרה

קרא את שאר עדכון הלוג...

כל הכבוד על הPRים אבל הטכניקה רעה. מאוד.
הסטאפ שלך רע מהרגע הראשון ואתה לא מיישר אותו.
ולא הבנתי יצחק לא אמר על זה כלום? 🫤

[QUO. E="Matty, post: 987924, member: 12344"]כל הכבוד על הPRים אבל הטכניקה רעה. מאוד.
הסטאפ שלך רע מהרגע הראשון ואתה לא מיישר אותו.
ולא הבנתי יצחק לא אמר על זה כלום? 🫤[/QUOTE]
יאפ,אני יודע, לא יודע אם שמת לב אבל ניסיתי קצת לשנות טכניקה בכניסה לסטאפ.. אני אחזור על המשקל ואנסה לשפר את הסטאפ

זרוק מבט מחדש על הסרטון של ריפטו ותנסה "להכניס אגן" אולי זה יעזור. תנסה כבר מהמשקלי חימום לשאוף לגב פלס ובמשקלי עבודה אתה תשתפר מבחינה זו.

זרוק מבט מחדש על הסרטון של ריפטו ותנסה "להכניס אגן" אולי זה יעזור. תנסה כבר מהמשקלי חימום לשאוף לגב פלס ובמשקלי עבודה אתה תשתפר מבחינה זו.
לא יודע מה זה להכניס אגן:lol:

אני חושב שאני בסך הכל יודע איך להיכנס לסטאפ טוב, מה שאני עוד מנסה להבין זה כמה מהר אני יכול להיכנס אליו כדי לא לבזבז כוח בין החזרות .. מקווה שבאימון - שניים הקרובים אני אמצא את האיזון בין המהירות לכניסה נכונה.

לא יודע מה זה להכניס אגן:lol:

אני חושב שאני בסך הכל יודע איך להיכנס לסטאפ טוב, מה שאני עוד מנסה להבין זה כמה מהר אני יכול להיכנס אליו כדי לא לבזבז כוח בין החזרות .. מקווה שבאימון - שניים הקרובים אני אמצא את האיזון בין המהירות לכניסה נכונה.
תקשיב זה לא מירוץ.. בסה"כ עדיף שתיקח את הזמן מאשר שתמשוך כמו שאתה עושה כרגע.
ומה שמשנה זה לא המהירות אלה הקצב.

Nadav Mary עדכן/ה את הלוג ״המסע לדרום אמריקה״:

עדכון לוג: 11/09/15

סקוואט 137.5KG ל3X5 - היה סופר קשה, טכניקה לא בשמיים, בסט האחרון לא היה מספיק עומק..בכל מקרה ביום ראשון ניסיון לשלוש פלטות =]] PR
בנצ' 67.5KG ל3X5 פיאר
פולי מתח עליון 40KG ל3X15

סקוואט כל הסטים:

@x7haim , @nlr666 וניגן - תודה לכם על התמיכה 😃
שבת שלום =]

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית