הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

המסע לדרום אמריקה

א. תעלה את הסרטון של הדדליפט.
ב. בפרס, התנועה נהרסה לך בחזרה האחרונה. להכניס את הראש לא לעזור לך להרים את המוט. עיקום של הגב אחורה יעזור לך.
ג. לא נורא שאין שיאים. אני כרגע בריסט ואין שיאים בשבוע שבועיים הקרובים.
א. האמת שאין לי בעיה להעלות, זה פשוט לא שונה מהסרטון הקודם אז אני לא בטוח שיהיה מה להעיר מעבר למה שהיה פעם קודמת
ג. אני בSS, מצפה לשיאים כל אימון 😛
ד. שמת לב שדילגתי על ב'?

א. האמת שאין לי בעיה להעלות, זה פשוט לא שונה מהסרטון הקודם אז אני לא בטוח שיהיה מה להעיר מעבר למה שהיה פעם קודמת
ג. אני בSS, מצפה לשיאים כל אימון 😛
ד. שמת לב שדילגתי על ב'?
תגיב לב'.
א',אז תעשה ריסט.

תגיב לב'.
א',אז תעשה ריסט.
חח האמת שאין לי מה להגיב, אני מקבל את מה שאתה אומר, למרות שזאת לא פעם ראשונה שאומרים לי להכניס ראש, פעם קודמת שהעליה נתקעה (עם 50KG) זה עזר, הפעם לא.. הנה הסרטון עם 50KG

וכנראה אעשה ריסט קטן ל130, אני לא מרגיש שנסגרתי לגמרי על הטכניקה

לאיפה שכתוב שריסט חייב להיות 10%
וואו. הבנת הנקרא שואפת לאפס.
כאילו כמה פעמים אני צריך להגיד שאני לא בקיא באחוזי סס ולכן אני שואל מה כתוב בעקרונות התוכנית. כי לעשות ריסט כמה שבא לך לא טוב. בין אם הוא גדול מידי ובין או קטן מידי. גדול מידי יעכב אותו וקטן מידי יגרום לו לתקיעה מוקדמת.
קראתי עכשיו. כתוב 10%.

Nadav Mary עדכן/ה את הלוג ״המסע לדרום אמריקה״:

עדכון לוג: 17/09/15

ציון דרך =]]]

סקוואט 140KG ל3X5 - יאיייייייי PR 😃) - אני יודע שיש כמה חזרות שהיו גבוליות, אבל אני עדיין ממש ממש שמח שהכל עלה
בנצ' 70KG ל1X5, 1X5F, 1X4F - סעמק
day 5 במתח:
6,9,6,6,MAX(לפחות 8 - עשיתי 8 עם קצת רמאות עם הרגליים =/ )
החלטתי ששבוע הבא אפסיק עם התוכנית למתח, היא דיי מתישה ובניתיים אני לא מרגיש שיפור מאוד משמעותי, אז אני הולך לתת 3X5 עם משקל 3 פעמים בשבועיים, אעלה מאימון לאימון עד שאתקע.

סקוואט כל הסטים:

בנצ' כל...

קרא את שאר עדכון הלוג...

לי היום התחרבש גם כן בפרס 5,4,4 וזה עוד לאחר ריסט..
כל הכבוד על הPR בסקוואט!!

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית