הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע למטכל

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-12/11/15
  • פותח/ת השרשור
הדד ליפט נראה בסדר גמור, הדבר היחיד שהייתי משנה זה את המבט (למטה וקדימה) ואת הפלטות
על הפלטות אני עובד (בקרוב אקנה את - AGAIN FASTER® 20KG RUBBER BUMPER PLATES | סאל ספורט ש @עידו זהבי המליץ לי עליהם ) יעבוד על המבט תודה מקס , להסתכל יותר למטה ? ואיך הפלטות שאני מתכוון לקנות לדעתך ?

• פותח/ת השרשור
mor perez עדכן/ה את הלוג ״המסע למטכל״:

עדכון לוג: 07/09/15

אימון ראשון חזרה מזה שבוע וחצי בערך בגלל הגדנע וכול זה , הולך להיות שבוע מאוד עמוס .. כיאילו התזונה שלי לא הייתה מספיק חרא עד עכשיו . האימון של היום היה מעולה ,PR בדד ..כאבים מוזרים בארבע ראשי שמנעו ממני סקואטים להיום 🫤😭 מחר יום הולדת קונה כמה פלטות מסאל ספורט ואת השאר ממשיך לחסוך .. ואז מתחילים לעבוד ו וואו איזה עומד יש לי השנה . שבוע טוב חברים
סתם לעצמי התפריט שלי שאני לא יאבד או משהו -
ארוחת בוקר (1)
קורנפלקס 100 גרם
חלב 400 גרם
-------------------
ארוחה (2)
6...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
תכתוב פרטים על עצמך..
🎉🎊🎈🎉🎊🎈
חחחח תודה מתי ומה לרשום כבר שלא רשום בסקירה ? משקלים הכוונה ?
ותגיד מה קרה למוניטין , הלכתי לגדנע עם 850 חזרתי עם 170 :suicide:ועוד פלייר כמוך ירד לו איזה עשריה חח

• פותח/ת השרשור
משקל גוף,גיל,גובה.

חמודי ירד לי 15 אלף מוניטין. לא רוצה לדבר על זה. השינוים האלו...
משקל לפני גדנע 64.8 על סביבות ה 10-11 אחוז שומן ,מטר 71 , מחר 16 ..הקטע המוזר לי הוא שאני בעיקרון בשכבה של קיבוצניקים מה שאומר שאין הרבה ילדים\ערסים בכלל (על לפני כמה שנים היינו 300-400 ילדים בכול הבית ספר ,כן כן מדהים אין אפילו ערס אחד ותתפלא גם אין הרבה שמלאנים )אז הקטע המוזר הוא שבשנה ומשהו האחרונה העלתי המון מסת שריר ואני נראה דיי גדול וחטוב ושתיי דברים שאמורים להוכיח את זה בפורום כזה הולכים נגדי ( משקל - אם לא עוברים את ה80 פה אתה שחיף , מספרים על המוט .. )
נקודה רגישה ..

א. מאיפה לך המספר הזה 10-11.
ב. נשמע לי נמוך מידי לגיל שלך להיות באחוז כזה. אתה מחפש כוח או בילדינג?
ג.נשמע לי התפריט גדול יותר מידי. זה כמעט 800 קלוריות מעל המאזן שלך.
אתה עושה עוד משהו חוץ מללכת למכון ? אירובי?

• פותח/ת השרשור
א. מאיפה לך המספר הזה 10-11.
ב. נשמע לי נמוך מידי לגיל שלך להיות באחוז כזה. אתה מחפש כוח או בילדינג?
ג.נשמע לי התפריט גדול יותר מידי. זה כמעט 800 קלוריות מעל המאזן שלך.
אתה עושה עוד משהו חוץ מללכת למכון ? אירובי?
1 - קבל תיקון ,12 אחוז ... הערכה עצמית
2 - מחפש להיות אטלט . שזה אומר לפי ההגדרה שלי להיות הכי חזק פיזית שאני יכול (טבעית ) כמובן בלי להשמין בטרוף כי מאוד עוזר ללעלות במשקלי עבודה אבל אני לא רואה בזה מטרה יחידה, ולשמור על יכולת אתלטית טובה
החילוף חומרים שלי בשמיים , ואני בן אדם מאוד פעיל .. לפחות פעם בשבוע כדורגל\הקפות \כול משחק אחר ביום ללא אימון אני עולה בסביבות ה300\400 גרם שזה אכן הרבה אבל לא משהו שאני לא יכול להתמודד ? מה אתה חושב ?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית