הסט אפ שלך טוב !!
אבל תנסה יותר ללחוץ עם הרגליים את הרצפה מאשר לתלוש את המוט חוץ מזה יפה מאוד
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הסט אפ שלך טוב !!
על הפלטות אני עובד (בקרוב אקנה את - AGAIN FASTER® 20KG RUBBER BUMPER PLATES | סאל ספורט ש @עידו זהבי המליץ לי עליהם ) יעבוד על המבט תודה מקס , להסתכל יותר למטה ? ואיך הפלטות שאני מתכוון לקנות לדעתך ?הדד ליפט נראה בסדר גמור, הדבר היחיד שהייתי משנה זה את המבט (למטה וקדימה) ואת הפלטות
תודה רבה 😁 מה השם שלך אחי ? כי לקרוא לך הדוב לא נראה ילך חזקהסט אפ שלך טוב !!
אבל תנסה יותר ללחוץ עם הרגליים את הרצפה מאשר לתלוש את המוט חוץ מזה יפה מאוד
אבל הוא ה-דובתודה רבה 😁 מה השם שלך אחי ? כי לקרוא לך הדוב לא נראה ילך חזק
כןלהסתכל יותר למטה ?
מה אתה הולך לקנות? שלח לינקואיך הפלטות שאני מתכוון לקנות לדעתך ?
הדוב גם בסדר 😃תודה רבה 😁 מה השם שלך אחי ? כי לקרוא לך הדוב לא נראה ילך חזק
מרום כי אתה מרים 😃הדוב גם בסדר 😃
השם הוא מרום
כן
מה אתה הולך לקנות? שלח לינק
אחלה תודה רבה מקסנראה לי בסדר גמור
חזרתי מהגדנע ..היה פצצה , ציפיתי להרבה יותר קושי פיזית , שילוב ראוי זה בולשיט . בראשון חוזר להתאמן
אימון ראשון חזרה מזה שבוע וחצי בערך בגלל הגדנע וכול זה , הולך להיות שבוע מאוד עמוס .. כיאילו התזונה שלי לא הייתה מספיק חרא עד עכשיו . האימון של היום היה מעולה ,PR בדד ..כאבים מוזרים בארבע ראשי שמנעו ממני סקואטים להיום 🫤😭 מחר יום הולדת קונה כמה פלטות מסאל ספורט ואת השאר ממשיך לחסוך .. ואז מתחילים לעבוד ו וואו איזה עומד יש לי השנה . שבוע טוב חברים
סתם לעצמי התפריט שלי שאני לא יאבד או משהו -
ארוחת בוקר (1)
קורנפלקס 100 גרם
חלב 400 גרם
-------------------
ארוחה (2)
6...
חחחח תודה מתי ומה לרשום כבר שלא רשום בסקירה ? משקלים הכוונה ?תכתוב פרטים על עצמך..
🎉🎊🎈🎉🎊🎈
משקל גוף,גיל,גובה.מה לרשום
חמודי ירד לי 15 אלף מוניטין. לא רוצה לדבר על זה. השינוים האלו...ותגיד מה קרה למוניטין , הלכתי לגדנע עם 850 חזרתי עם 170 :suicide:ועוד פלייר כמוך ירד לו איזה עשריה חח
משקל לפני גדנע 64.8 על סביבות ה 10-11 אחוז שומן ,מטר 71 , מחר 16 ..הקטע המוזר לי הוא שאני בעיקרון בשכבה של קיבוצניקים מה שאומר שאין הרבה ילדים\ערסים בכלל (על לפני כמה שנים היינו 300-400 ילדים בכול הבית ספר ,כן כן מדהים אין אפילו ערס אחד ותתפלא גם אין הרבה שמלאנים )אז הקטע המוזר הוא שבשנה ומשהו האחרונה העלתי המון מסת שריר ואני נראה דיי גדול וחטוב ושתיי דברים שאמורים להוכיח את זה בפורום כזה הולכים נגדי ( משקל - אם לא עוברים את ה80 פה אתה שחיף , מספרים על המוט .. )משקל גוף,גיל,גובה.
חמודי ירד לי 15 אלף מוניטין. לא רוצה לדבר על זה. השינוים האלו...
1 - קבל תיקון ,12 אחוז ... הערכה עצמיתא. מאיפה לך המספר הזה 10-11.
ב. נשמע לי נמוך מידי לגיל שלך להיות באחוז כזה. אתה מחפש כוח או בילדינג?
ג.נשמע לי התפריט גדול יותר מידי. זה כמעט 800 קלוריות מעל המאזן שלך.
אתה עושה עוד משהו חוץ מללכת למכון ? אירובי?