הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה במכס

אביב

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
עשיתי הזמנה גדולה מבודיבילדינג
כמה חומרים שמכילים יהומבין
ס"כ איזה 150 דולר
עכשיו לא מוכנים לשחרר לי את זה מהמכס בלי אישור רופא
מישו נתקל בבעיה כזאת? מה עושים?
אני צריכה לנסות להחזיר ולספוג עלויות משלוחים והכל?
אוף
תודה לכל העוזרים!

פעם הבאה לא מזמינים במשלוח קצר (FEDEX), זה מה שקורה כשלא קוראים ושואלים לפני שמזמינים, עכשיו תתמודד, תרוץ למשרד הבריאות ותקבל את מה שביקשת.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, אז מה אני אמורה להגיד להם שם במשרד הבריאות? אם יהומבין לא חוקי פה למה שיסכימו לשחרר לי? אמרתי להם שאם הם חייבים אישור רופא אני כבר אשלח חזרה לבודיבולדינג... יש דרך אחרת?
תודה שוב...

לא יודע, לשלוח יהומבין במשלוח מהיר זה שווה ערך ללחתוך ורידים, תתמודד אין לי איך לעזור לך עם זה.
תסע למשרד הבריאות ותגיד שזה לשימוש אישי (בהנחה שלא הבאת 1000 כדורים) וישחררו לך את זה, או שתשלם עמלה לFEDEX והם ישמחו לעשות את זה בשבילך.

צריך אישור רפואי מרופא ספורט חתום ומאושר לפי מינון והשהוא לוקח אחריות על השימוש בזה
סרט חבל על הזמן
אבל מה לא בעצם במדינה הזאת

• פותח/ת השרשור
צריך אישור רפואי מרופא ספורט חתום ומאושר לפי מינון והשהוא לוקח אחריות על השימוש בזה
סרט חבל על הזמן
אבל מה לא בעצם במדינה הזאת

ובהנחה שאני לא מכירה רופא ספורט שייתן לי אישור כזה, וכבר חתמתי על הצהרה ששלחו לי שהכל לשימוש אישי, אבל אח"כ הודיעו לי שזה לא אושר... האם יש עדיין טעם ללכת למכס ולדבר איתם?
בארץ לא מוכרים את הליפו6 וכאלה עם היהומבין אגב? בעבר הזמנתי כזה וזה לא עשה בעיות...
תודה!

בארץ מוכרים ליפו-6 - המחיר יותר גבוה מחו'ל.
דרך אגב משה נראלי שאתה מדבר פה אם בחורה.תקרא שוב את מה שהיא רשמה ואתה מגיב לה כמו לגבר 😉

ובהנחה שאני לא מכירה רופא ספורט שייתן לי אישור כזה, וכבר חתמתי על הצהרה ששלחו לי שהכל לשימוש אישי, אבל אח"כ הודיעו לי שזה לא אושר... האם יש עדיין טעם ללכת למכס ולדבר איתם?
בארץ לא מוכרים את הליפו6 וכאלה עם היהומבין אגב? בעבר הזמנתי כזה וזה לא עשה בעיות...
תודה!
צריך ללכת למשרד הבריאות, תבררי באתר שלהם איפה זה או שתשאלי את FEDEX לאן צריך ללכת בדיוק ואיך ניתן לשחרר את החבילה, יש להם מוקד טלפוני בארץ ( בטח גם על זה יקחו כסף).

בארץ מוכרים ליפו-6 - המחיר יותר גבוה מחו'ל.
דרך אגב משה נראלי שאתה מדבר פה אם בחורה.תקרא שוב את מה שהיא רשמה ואתה מגיב לה כמו לגבר 😉

כן שמתי לב רק עכשיו, זה מה שקורה כשלא קוראים כבר הודעות בפורום אלא רק מרפרפים, התעייפתי..

• פותח/ת השרשור
לפני שאני שולחת חזרה, מישהו מכיר רופא שיאשר לי יהומבין? מתוך כסת"ח אני בספק רב שהרופא שלי יסכים..
תודה

אף אחד לא יאשר את זה, תגידי שישלחו את זה חזרה ותבקשי מ BB.COM לשלוח את זה חזרה במשלוח ארוך (רגיל שלוקח 7-14 ימים).
אני חושב שהם לא יחייבו אותך בעלות משלוח נוספת, תשלחי להם מייל הם כבר יגידו לך מה לעשות את לא הראשונה שעושה את הטעות הזו.

• פותח/ת השרשור
הבנתי. תודה רבה! שלחתי את המייל ואני מחכה לתשובה מהם,
גם לשלוח לשם בחזרה זה סרט עם FEDEX בארץ שכמובן כבר התנערו מאחריות...
המשלוח הארוך, אגב, לא עובר במכס?
תודה וחג שמח שיהיה 😃

כל דבר עובר במכס, פשוט משלוחים מהירים FEDEX/UPS וכדומה נפתחים 100% ע"י פקידי המכס, משלוחים ארוכים לא נפתחים (אלא אם זה משהו שנראה חריג).
בואי נגיד שהזמינו פה כולל אני יהומבין יותר מפעם אחת, בכמויות יחסית גדולות, פי כמה וכמה ממה שאת ניסית להזמין ואף אחד לא אמר כלום ושיחררנו את החבילות שלנו.

כן
יוהמבין חומר שאסור ליבוא לארץ
ככה שאם הם בודקים את החבילה הם יחרימו
בדרך כלל עלויות המשלוח חזרה גבוהות משווי ההחזר הכספי
זה קורה בדרך כלל עם משלוחים שעושים עם FDEX משום מה שם הם מתעקשים להיות יותר צדיקים מהאפייור

🤩
צריך ללכת למשרד הבריאות, תבררי באתר שלהם איפה זה או שתשאלי את FEDEX לאן צריך ללכת בדיוק ואיך ניתן לשחרר את החבילה, יש להם מוקד טלפוני בארץ ( בטח גם על זה יקחו כסף).

כן שמתי לב רק עכשיו, זה מה שקורה כשלא קוראים כבר הודעות בפורום אלא רק מרפרפים, התעייפתי..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית