הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגילי עזר בss

• פותח/ת השרשור Crogam
  • פורסם בתאריך

Crogam

משתמש פעיל
561
5
נק' מוניטין:
5
561
5
בהמשך אני רוצה להכניס יכול להיות מקבילים לתוכנית ss. השאלה אם להכניס את המקבילים לאימון כתפיים או חזה?שמתי לב שיש כמה אפשריוית.

Basically same as, y do 5sets if u can still progress as wanted with 3sets? Y do more work than necessary?
נכון, אבל כמו שאמרו לו לפני, להכניס את המקבילים כשהוא נתקע ועשה כמה ריסטים, כלומר כבר לא מתקדם עם הנפח המקורי.
מה העניין אתה לא יודע לכתוב בעברית
סתכל בחתימה שלו
Once uve milked everything u can from SS, move to another program and maybe that program will say "do accessory work as wanted" or will tell u to specifically do dips. Don't change programs.
אבל זה לא "לשנות תכנית", אם אני זוכר נכון, בתכנית כתוב להוסיף עזר אחרי כמה שבועות.

• פותח/ת השרשור
אם אני נתקע בתוכנית וכמובן אחרי שינה ותזונה נכונה אני אמור להוסיף את המקבילים או שאין צורך? ואם לא אז בתוכנית אחרי הss יהיה כדאי להוסיף או גם לא?

אם אני נתקע בתוכנית וכמובן אחרי שינה ותזונה נכונה אני אמור להוסיף את המקבילים או שאין צורך?
כמו שאתה רואה הדעות חלוקות, אבל בכל מקרה כשאתה רואה שאתה לא מתקדם בלחיצות או תוסיף מקבילים או תעבור לתכנית אחרת (רק בלחיצות כמובן אם אתה מתקדם בסקוואט ודדליפט), אין טעם לדרוך במקום.
ואם לא אז בתוכנית אחרי הss יהיה כדאי להוסיף או גם לא?
זה כבר תלוי איזה תכנית תבחר, ובכל תכנית שתבחר תתחיל אותה כמו שכתוב לפני שאתה חושב על לשנות ולהוסיף.

• פותח/ת השרשור
כמו שאתה רואה הדעות חלוקות, אבל בכל מקרה כשאתה רואה שאתה לא מתקדם בלחיצות או תוסיף מקבילים או תעבור לתכנית אחרת (רק בלחיצות כמובן אם אתה מתקדם בסקוואט ודדליפט), אין טעם לדרוך במקום.

זה כבר תלוי איזה תכנית תבחר, ובכל תכנית שתבחר תתחיל אותה כמו שכתוב לפני שאתה חושב על לשנות ולהוסיף.

נגיד בתוכנית הלינארית או טקסס אני אמור להכניס מקבילים או רק ברגע שאתקע שם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית