עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Once uve milked everything u can from SS, move to another program and maybe that program will say "do accessory work as wanted" or will tell u to specifically do dips. Don't modify programs.באיזה תוכנית/ שלב אתה ממליץ להכניס את המקבילים?
נכון, אבל כמו שאמרו לו לפני, להכניס את המקבילים כשהוא נתקע ועשה כמה ריסטים, כלומר כבר לא מתקדם עם הנפח המקורי.Basically same as, y do 5sets if u can still progress as wanted with 3sets? Y do more work than necessary?
סתכל בחתימה שלומה העניין אתה לא יודע לכתוב בעברית
אבל זה לא "לשנות תכנית", אם אני זוכר נכון, בתכנית כתוב להוסיף עזר אחרי כמה שבועות.Once uve milked everything u can from SS, move to another program and maybe that program will say "do accessory work as wanted" or will tell u to specifically do dips. Don't change programs.
Sure, I guess that isn't a terrible idea, tho imho a better one would be to move to another programנכון, אבל כמו שאמרו לו לפני, להכניס את המקבילים כשהוא נתקע ועשה כמה ריסטים, כלומר כבר לא מתקדם עם הנפח המקורי.
כמו שאתה רואה הדעות חלוקות, אבל בכל מקרה כשאתה רואה שאתה לא מתקדם בלחיצות או תוסיף מקבילים או תעבור לתכנית אחרת (רק בלחיצות כמובן אם אתה מתקדם בסקוואט ודדליפט), אין טעם לדרוך במקום.אם אני נתקע בתוכנית וכמובן אחרי שינה ותזונה נכונה אני אמור להוסיף את המקבילים או שאין צורך?
זה כבר תלוי איזה תכנית תבחר, ובכל תכנית שתבחר תתחיל אותה כמו שכתוב לפני שאתה חושב על לשנות ולהוסיף.ואם לא אז בתוכנית אחרי הss יהיה כדאי להוסיף או גם לא?
כמו שאתה רואה הדעות חלוקות, אבל בכל מקרה כשאתה רואה שאתה לא מתקדם בלחיצות או תוסיף מקבילים או תעבור לתכנית אחרת (רק בלחיצות כמובן אם אתה מתקדם בסקוואט ודדליפט), אין טעם לדרוך במקום.
זה כבר תלוי איזה תכנית תבחר, ובכל תכנית שתבחר תתחיל אותה כמו שכתוב לפני שאתה חושב על לשנות ולהוסיף.
מה העניין, אתה לא יודע לקרוא אנגלית?מה העניין אתה לא יודע לכתוב בעברית
מה העניין, אתה לא יודע לקרוא אנגלית?
SO Y U MAD?לא חמוד
ABCDEFבאיזה תוכנית/ שלב אתה ממליץ להכניס את המקבילים?