עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
באיזה שלב אני מתחיל לצרוך קריאטין (אם אפילו ככה באמצע היום או לחכות ליום חדש)
בנוסף.
קראתי על תקופת העמסה תחזוקה
הבנתי שזה לא חובה.
בקיצור אני מבולבול לגבי השיטות.
אם מישהו יכול לייעץ לי על צריכה יעילה של התוסף אודה לו מאד 😃
זה שאתה עושה את זה לא הופך את זה לנכון.אני לוקח ישר אחרי האימון ביחד עם bcaa. יש אומרים שככה התוצאה יותר טובה. ניתן גם להוסיף מנה לפני האימון. הרבה קדם אימונים מוסיפים כל מיני סוגים של קריאטין לאבקות שלהם.
לא יודע איפה קראת ומה קראת אבל חיפוש בפורום לא הרצת. להבא תחפש קודם לפני ששואלבאיזה שלב אני מתחיל לצרוך קריאטין (אם אפילו ככה באמצע היום או לחכות ליום חדש)
בנוסף.
קראתי על תקופת העמסה תחזוקה
הבנתי שזה לא חובה.
בקיצור אני מבולבול לגבי השיטות.
אם מישהו יכול לייעץ לי על צריכה יעילה של התוסף אודה לו מאד 😃
🤦♂️🤦♂️אני לוקח ישר אחרי האימון ביחד עם bcaa. יש אומרים שככה התוצאה יותר טובה. ניתן גם להוסיף מנה לפני האימון. הרבה קדם אימונים מוסיפים כל מיני סוגים של קריאטין לאבקות שלהם.
כן, הגעתי למסקנה שהפורום צריל להיות קצת כמו stackoverflow.com@yogevnn באמת שלילי? 😕
וזה לא עובד ככה פה? יש פה אנשים שיושבים על -1000 נקודות מוניטין ולא קיבלו עדיין באן?מוניטין שלילי נוטן לך באן אוטומטי.
האמת אני לא יודע, יש כאן כאלה עם כוכב אדום.וזה לא עובד ככה פה? יש פה אנשים שיושבים על -1000 נקודות מוניטין ולא קיבלו עדיין באן?
אם כבר החלטת שאתה הולך על BCAA , עדיף לקחת בתחילת / אמצע האימון. לא בסוף.אני לוקח ישר אחרי האימון ביחד עם bcaa. יש אומרים שככה התוצאה יותר טובה. ניתן גם להוסיף מנה לפני האימון. הרבה קדם אימונים מוסיפים כל מיני סוגים של קריאטין לאבקות שלהם.
עדיין לא ראיתי אפילו אחד. לפחות לא אחד שמגיב.האמת אני לא יודע, יש כאן כאלה עם כוכב אדום
יש איזה משתמש עם -1000 ויותר.. לא זוכר איך קוראים לו.עדיין לא ראיתי אפילו אחד. לפחות לא אחד שמגיב.
אם כבר החלטת שאתה הולך על BCAA , עדיף לקחת בתחילת / אמצע האימון. לא בסוף.
זה לא מזיק אבל באותה מידה אתה יכול לאכול כל חלבון מלא אחר ככה שזה חסר משמעות לחלוטין. אם אתה לא מבין למה, אתה לא מבין את הרעיון של BCAA .וגם ישר אחרי- זה לא יזיק.
עד שאני נרגע, מגיע הביתה, מתקלח... חלבון אני צורך אחרי כ 30-40 דקות מסוף האימון.זה לא מזיק אבל באותה מידה אתה יכול לאכול כל חלבון מלא אחר ככה שזה חסר משמעות לחלוטין. אם אתה לא מבין למה, אתה לא מבין את הרעיון של BCAA .
1. אתה יכול לקחת מיד אחרי האימון אבקת חלבון רגילה בדיוק כמו שאתה לוקח את ה-BCAAעד שאני נרגע, מגיע הביתה, מתקלח... חלבון אני צורך אחרי כ 30-40 דקות מסוף האימון.
כן, כי פשוט הכמה גרמים האלה של החלבון מהBCAA שומרים על כל המסה הקיימתעד שאני נרגע, מגיע הביתה, מתקלח... חלבון אני צורך אחרי כ 30-40 דקות מסוף האימון.
אם האימון שלך מעל 3 שעות יש מקום לאכול משהו באמצע / יש חשיבות קלה לחלון הזדמנויותכן, כי פשוט הכמה גרמים האלה של החלבון מהBCAA שומרים על כל המסה הקיימת
מה יגידו אנשים שהאימון שלהם נמשך 3 שעות?