עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא שמתי לב לאשכול :(איך אף אחד לא רשם עדיין שייק צדיקים או שייק צדיקים 2.0?
@StasZ
@RussianHotGirl
@F-E
@שוהם.
@Eliavitie
@Rhino
@Psycho
@WeaKid
ככה זה לא יעבוד, אתה צריך לשאול "gde est ruskiy magazin?" אם הבנאדם הבין אותך אז הוא בטוח יידע.כאילו שואלים מישהו ברחוב "שומע, אתה יודע אולי איפה יש סופרים של רוסים באיזור??"
שטו? 😕ככה זה לא יעבוד, אתה צריך לשאול "gde est ruskiy magazin?" אם הבנאדם הבין אותך אז הוא בטוח יידע.
"איפה יש חנות רוסית"שטו? 😕
אתה כנראה לא תדע איפה יש 😁שטו? 😕
כן את זה הסקתי."איפה יש חנות רוסית"
חחח בחדר כושר שאני עובד בו יש רוסיה אחת שמתקשרת כל יום שלישי להרשם לשיעור פילאטיס, והיא מבקשת ממני ברוסית, ובגלל שאני יודע מה היא רוצה, היא עד היום לא יודעת שאני לא רוסי 😃אתה כנראה לא תדע איפה יש 😁
🤣🤣🤣חחח בחדר כושר שאני עובד בו יש רוסיה אחת שמתקשרת כל יום שלישי להרשם לשיעור פילאטיס, והיא מבקשת ממני ברוסית, ובגלל שאני יודע מה היא רוצה, היא עד היום לא יודעת שאני לא רוסי 😃
נורא עניין אותי הפצצת אנרגיה אז חישבתי-(כמובן מוערך כי אין לי מושג כמה זה הרבה חמאת בוטנים וכו')
קל'-3362
חלבון - 150 גרם
שומן - 233 גרם
פחמימה - 172.2 גרם.
אם אני עכשיו שותה את זה בחיטוב אני עולה קילו 🍦 ההתלבטות דיי קשה .
למה איזו?200-300 מל חלב
100 גרם שיבולת שועל
50 גרם חמאת בוטנים
יוגורט 0 אחוז
בננה
באזור ה1000 קלוריות~
עם סקופ איזו 100
כל כך דחוף לך להגיע ל30 הודעות שאתה מסכן את עצמך בבאן?כי זה אחלה אבקה והולך טוב ביחד
מה שאמר טנק. תתייחס לזה כאל טרום-אזהרהכי זה אחלה אבקה והולך טוב ביחד
בגלל זה אתה שמן.. 🤣✌️250 מל שוקו או משקה חלב בטעם שוקולד מריר (או משהו בסגנון)
סקופ חלבון
50-80 גרם ש"ש
בימים קשים עוד 100 גרם האגן דאז 😍
כבר הפסקתי עם השייק האמת... נמאס 😃בגלל זה אתה שמן.. 🤣✌️
לפני אימון כבד יעשה לכם טוב הייתי מוסיף קרח ומים שלא יהיה סמיך150 גרם שיבולת שועל
חצי ליטר חלב
60 גרם חמאת בוטנים
2 בננות
8 תותים
ננסה שנחזור למסה עכשיו אני בחיטוב לעוד חודש וחצי לפחותלפני אימון כבד יעשה לכם טוב הייתי מוסיף קרח ומים שלא יהיה סמיך