הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יתרונות וחסרונות בתקופות ארוכות מול קצרות של חיטוב-מאסה

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
מה היתרונות והחסרונות בתקופות ארוכות של חיטוב ומאסה לסירוגין (למשל, חצי שנה מאסה, חצי שנה חיטוב)
לעומת, תקופות קצרות (שלושה חודשים מאסה, שלושה חודשים חיטוב)
וההפך?

מה הכי יעיל/מהיר/קל/נוח וכו'?

KALINA מה הקשר ל"הישגים"(עם או בלי מרכאות) שלו,הוא בכל מקרה יכול להעביר ביקורת ולהשמיע את דעתו,ואם זה כ"כ משנה לך,סביר להניח שעל השאלה "האם אתה מרים יותר" הוא עונה בחיוב.
י לדעתי דווקה במשחק הברזל הכל מדיד ונראה לי לא הגיוני שאני אעביר ביקורת על אלחאזוב,לדוגמה..או שאתה יודע מה? את אלחזוב אני מכיר,אני אמצא בפורום את וואסיל ויראסטיוק ואתחיל לעטיף לו את מה שאני חושב כי קראתי על זה תגובה בפורומים של מי שאולאי באמת קראה את אמחקר שלא ידוע מי פירסם..?
יצא הלי לדבר עם ברנצ' ווארן יום לפני הסמינר במיסעדה בנתניה ולשאול אותו במה ממוצרי מאסלטייצ' הוא משתמש בין היתר..לא אגיד לכם את בתשובה שלו:s85:למרות שזה היה שקוף-לא עלה לי לראש להאשים אותו ב: פורסם
פורסם במקור על ידי moo
א. הוא על חומרים ככה שפורמולות לא מדגדגות לו.
ב. פורמולה לא מביאה להיפרטרופיה אלא רק לפאמפ/מרץ כיף באימון
ג. הוא מוכר תוספי מזון ומקדם מכירות של תוספי מזון ככה שזה מחשיד
ד. תעבור על ההודעה שלו דף קודם לראות איתזה מוצרים הוא רשם שהוא צורך בעצמו, מעניין שחלקם הוא משווק/מקדם.

אני לא נגד פורמולות, אבל להגיד שפורמולה X יותר טובה מ Y לדעתי לא רציני
כולן כמעט אותו הדבר רק הטעם שונה... 🥰

כמה "מגדולי" התחום בארץ בינהם מרצים עם תארים בוינגייט וכדומה שהיו באותה הארוחה אמרו שברנץ הוא אחד הלייצנים הגדולים בהיסטוריה, אבל אין מה לומר, הישגים עם מזרקים וגנטיקה מטורפת כמובן יחד עם השקעה מביאים תוצאות, גם אם תשתה אקונומיקה.

אגב,MOO,אני עוד פעם רוצה להדגיש-כי לא מנסה לפגוע -אתה מוזמן ליצור איתי קשר ולהתרשם שזה באמת כך PEACE:s85:

איך בדיוק תוכיח לו שפורמולות באמת עובדות? בוא נפרק לגורמים פורמולה פורמולה ואין התוצרים הכימים שהכניסו בהן, תגיע למסקנה שהכל מתקבל מהתזונה, ומה שלא לא באמת עובד (עשרות מחקרים) ומה שכן עובד ניתן לקנות בנפרד ב 500% יותר זול אם לא יותר (קריאטין, ארגנין, קפאין, יהומבין וכדומה).
אתה כרגע הולך נגד מדע, מדע מדוייק לא מחקרים אלא כימיה, מרכיבים כימים והתשלובת בינהם.

טמטום מדבק ?
אי אפשר להאמין למדענים וחוקרים .
אבל אפשר להאמין לנציג מכירות שבא לקדם את המוצרים שלו .
כדאי לבדוק את המחקרים ולא לאהמין לכל מחקר.
ובמידת האפשרות לבדוק את התוספים על עצמך.

טמטום מדבק ?
אי אפשר להאמין למדענים וחוקרים .
אבל אפשר להאמין לנציג מכירות שבא לקדם את המוצרים שלו .
אני לא מוכר (פה),אני פרזנטור של שתי החברות -יש הבדל בהגדרת התפקיד ומשמעות של זה...
אני כן באה לקדם את המוצרים האלו כי מעבר לכל אני מאמין כי מדובר במוצרים בין המובילים בשוק הישראליו אני אשית משתמש הדוק של מוצרים של שתי החבורת האלה מבחירה ולכולכם יש בחירה לא להיות תלוים במותגים ולנסות דברים ולהסיק מסכנות... רק אצלנו בארץ המיתוג משחק יותר תפקיד מאשר הבנה כי ממיי גבינה לא ניתן לייצר משהו שיהפוך להיות מעבר לאוכל לתינוקות וספורטאים-בפנים בכל הקופסאות תמיד תשאר את אותו חלבון מיי גבינה +\- כי זה פשוט כך..ומעבר לקופסאות ישארו עקרונות של קבוצת ייחוס,מיתוג,יוקרה - אנחנו אוהבים לקנות,כולנו,אבל לא סובלים שמוכרים לנו- שתי צדדים של אותו מטבע.....

כדאי לבדוק את המחקרים ולא לאהמין לכל מחקר.
ובמידת האפשרות לבדוק את התוספים על עצמך.

קריאה ביקורתית זה חשוב , אבל אני חושב שפה נצטרך להתחיל מללמד רק את הקריאה .
לא רואה תועלת בבזבוז כסף ...

כמה "מגדולי" התחום בארץ בינהם מרצים עם תארים בוינגייט וכדומה שהיו באותה הארוחה אמרו שברנץ הוא אחד הלייצנים הגדולים בהיסטוריה, אבל אין מה לומר, הישגים עם מזרקים וגנטיקה מטורפת כמובן יחד עם השקעה מביאים תוצאות, גם אם תשתה אקונומיקה.
אתה לא יודע עד כמה הוא היה כנה ואמיתי..חושפני אפשר להגיד..ברמות שאני פשוט לא יכול להבין איך אפשר להיות כך...משה,זה BRANCH WARREN אמר את דברו לגבי הפורמולות ...את היורק גבהה מדיי:ph34r:

איך בדיוק תוכיח לו שפורמולות באמת עובדות? בוא נפרק לגורמים פורמולה פורמולה ואין התוצרים הכימים שהכניסו בהן, תגיע למסקנה שהכל מתקבל מהתזונה, ומה שלא לא באמת עובד (עשרות מחקרים) ומה שכן עובד ניתן לקנות בנפרד ב 500% יותר זול אם לא יותר (קריאטין, ארגנין, קפאין, יהומבין וכדומה).
אתה כרגע הולך נגד מדע, מדע מדוייק לא מחקרים אלא כימיה, מרכיבים כימים והתשלובת בינהם.
לגבי הטענה הזאת אני חושב שהתשובה היא פה http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=7218

אחרת אני נאלץ להסכים עם הפוסט הזה

לגבי הטענה הזאת אני חושב שהתשובה היא פה http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=7218

אחרת אני נאלץ להסכים עם הפוסט הזה

ברשימה יש לא מעט פרוהורמונים
פרוהורמונים זה לא פורמולות זה סטרואידים לכל דבר..

שאר מה שהורד זה עקב רכיבים מסויימיים

זה כמו שמאסלטק דוחפים יוהמבין בכל פורמולה שלהם
אם יחליטו לאסור יוהמבין אז יורידו את זה מהמדפים

ולגבי מה שרשמת שחלבון זה חלבון +- אני מסכים איתך, לכן אני הולך עם אמינות,טעם ומחיר

פאק! תבואו תנסו יחד איתי! אתם מפספסים את העולם!
אין לי בעיה לקחת את הפורמולות שלך ולתת דעה אובייקטיבית, אני גם מבאר שבע :]
למרות שאני נוטה בגדול לכיוון המחקרים המדעיים, מסיבה כלשהי..

ברשימה יש לא מעט פרוהורמונים
פרוהורמונים זה לא פורמולות זה סטרואידים לכל דבר..

שאר מה שהורד זה עקב רכיבים מסויימיים

זה כמו שמאסלטק דוחפים יוהמבין בכל פורמולה שלהם
אם יחליטו לאסור יוהמבין אז יורידו את זה מהמדפים

ולגבי מה שרשמת שחלבון זה חלבון +- אני מסכים איתך, לכן אני הולך עם אמינות,טעם ומחיר
פה אפשר לפתוח פוסט חדש - כי הנושא מקבל עקומה חדשה- יש בינינו חברים שמוכנים לדחוף לגוף כל דבר כל עוד הוא לא נקרא סטירואיד,מכיר כאלה?
עכשיו רשימה כל הזמן צתעדכנת,יש "פורמולות","פרו"הורמונים ,דיזיינר סטירואידז שעוד לא נכנסו לרשימות והתגשו ע"י הרשויות...
לדעתי אנחנו צריכים לשאול את עצמנו למה זה קורה-והתשובה שוב תיהיה שאלה-"למי זה טוב"...
תאגידים כאלו או אחרים בשוק שמעוניינים בקידום של הסחורה שלהם...
מייבי קצת רדוד-אבל אני אישית חושב ככה..

יהודי טוב , אם זה בחינם גם אני רוצה שתיים מכל דבר .

באה איתי מחר בבוקר סקווטים בגרייט שייפ?

כניסה איתי-חינם,אימון ניסיון,פורמולות ושייק חלבון אחרי אימון-עליי,אמינו בטעמים אוכמניות או מלון תוך כדי אימון עליי,הכל חינם:aFypqSlkBU: אאאאייייככככך?😉

כניסה איתי-חינם,אימון ניסיון,פורמולות ושייק חלבון אחרי אימון-עליי,אמינו בטעמים אוכמניות או מלון תוך כדי אימון עליי,הכל חינם:aFypqSlkBU: אאאאייייככככך?😉
אין לי בעיה, רק צריך למצוא יום כי מחר אני לא מתאמן, אה ודרך אגב, אני לא צרכן תמים, אני גם טוניסאי וגם רומני, ראה הוזהרת.

דרך אגב LIFTHEAVY אהבתי תחתימה אבל החתימה שלך לא שוברת מקביל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית