הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יתרונות וחסרונות בתקופות ארוכות מול קצרות של חיטוב-מאסה

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
מה היתרונות והחסרונות בתקופות ארוכות של חיטוב ומאסה לסירוגין (למשל, חצי שנה מאסה, חצי שנה חיטוב)
לעומת, תקופות קצרות (שלושה חודשים מאסה, שלושה חודשים חיטוב)
וההפך?

מה הכי יעיל/מהיר/קל/נוח וכו'?

שימו לב,חברים יקרים,תקראו בין השורות מה כתוב!
למי שלא רוא -אני אקריא: אני מוכן לנסות דברים וללמוד ומדבר מניסיון האישי לא הכי כשל בארצנו. אתם מתיפים לי על הדברים שאו לאין לכם מושג או שהמושג נובע ממקור אקדמי "אמרו לי"
בשבילי היום בתור פרה וורקאוט שוטגן וג'ק 3ד מוצרים מספר אחד ולא הנו אקספלוד המחורבן שלכם ונאנוואפור,מי שרוצה מוזמן לגעול אותי מסטוקים של הקרפ הזה תמורת סכום מאד סימלי,אני לא נוגע בזה יותר.

אתה באמת באמת באמת מאמין שפורמולה לפני אימון עוזרת בהיפרטרופיה ?

אתה באמת באמת באמת מאמין שפורמולה לפני אימון עוזרת בהיפרטרופיה ?

מתנצל (בפני KALINA) שאני מתערב כאן...
אבל - למה לעזאזל שהוא יקח פורמולה כזו אילו הוא לא מאמין??!

להוציא סיבות "שיווקיות" כמובן, אבל אז גם אין לו שום סיבה לכתוב ולספר לך

מתנצל (בפני KALINA) שאני מתערב כאן...
אבל - למה לעזאזל שהוא יקח פורמולה כזו אילו הוא לא מאמין??!

להוציא סיבות "שיווקיות" כמובן, אבל אז גם אין לו שום סיבה לכתוב ולספר לך

א. הוא על חומרים ככה שפורמולות לא מדגדגות לו.
ב. פורמולה לא מביאה להיפרטרופיה אלא רק לפאמפ/מרץ כיף באימון
ג. הוא מוכר תוספי מזון ומקדם מכירות של תוספי מזון ככה שזה מחשיד
ד. תעבור על ההודעה שלו דף קודם לראות איתזה מוצרים הוא רשם שהוא צורך בעצמו, מעניין שחלקם הוא משווק/מקדם.

ולנסות דברים בעצמך לאחר שמחקרים מראים דברים הפוכים נראה לי קצת מוזר

אני לא נגד פורמולות, אבל להגיד שפורמולה X יותר טובה מ Y לדעתי לא רציני
כולן כמעט אותו הדבר רק הטעם שונה...

פאק! תבואו תנסו יחד איתי! אתם מפספסים את העולם!

ניסיתי NO אקספלואוד, נאנו ואפור, סופרפאמפ, שוטגאן,נוז

אני לא אומר שלא כיף להתאמן איתם אבל מפה ולהגיד שמפספסים את כל העולם זה מצחיק
הרבה יותר כיף לשתות בירה אחרי האימון...

ד. תעבור על ההודעה שלו דף קודם לראות איתזה מוצרים הוא רשם שהוא צורך בעצמו, מעניין שחלקם הוא משווק/מקדם.

אני חושש שאולי לא הבנת מה שרשמתי... על כל הסעיפים שפירטת כאן עניתי (ואפילו מראש)
(אבל נו הארד פילינגס...רשמת בכוונה טובה)

אני חושש שאולי לא הבנת מה שרשמתי... על כל הסעיפים שפירטת כאן עניתי (ואפילו מראש)

צודק
כי הוא
א. מקבל אותה חינם, באמת כיף להתאמן עם פורמולה אני לא שולל
ב. ככה הוא מגדיל את חוג הלקוחות שלו, כשרואים BB צורך פורמולה זה משכנע ומוכר.

מותר לו לצרוך ולפרסם, אבל כפורום אוביקטיבי מותר גם להגיב ולהבהיר מה קורה מאחורי הקלעים
שכל אחד יחליט בעצמו אם הוא רוצה לצרוך תוסף כזה או אחר

Moo,יש מצב חזק שאתה פראנואיד אחי,כדי לטעון טענות כאלה צריך-מינימום להכיר אותי,ומקסימום-שים לב לרשימה- האם אתה יותר וותיק בתחום?האם אתה מרים יותר?האם אתה מדורג יותר גבהה בספורט תחרותי?האם אתה יודע יותר ,האם עזרת ליותר אנשים להשיג את מתרתם במשחק הברזל? האם אתה חתום על חוזה של BSN או לפחות ULTIMATE ולא איזה WHEYTROPIN כמו ידידנו קאלינה שבחרו אותו על סמך זכיה באיזה קירקס מקומי...אם על השאלות האלו אתה לא עונה בחיוב תרשה לי לענות לך בשפה שלך-
אתה בתח חארדגיינר טבעי כי
א.אין לך תוצאות בשל חוסר ידע,טכניכה לקויה והעדר הבנה בצורך ללמוד ממי שכבר עבר את הדרך
ב.לא משתמש במשפריי ביצועים כי זה דורש משאבים ומעט מאד חברות תוספי מזון יציע לך להשתמש במוצרים שלהם בשל השגיך הצנועים ופוטנציאל שיווקי צנוע
ג.סקפטיות לגבי הדרך שבה אחרים משיגים את המטרות שלהם בספורט,עסקים וחיי מין- בלתי מוסברת בשבילי-אשטיר את זה פתוח..
ד.תעבור על ההודעות שלך שוב ותראה האם נסיתי להטעות את חברי הפורום נכבדים ואם נסית בדבריך במכובן לנסות לפגוע בי מבלי שיש לך זכות אוסיבה לכך לפי שאלון המפורט בסעיף הראשון.

נ.ב. אתה עדיין מוזמן להצתרף לאימון משוטף איתי:aFypqSlkBU:

KALINA מה הקשר ל"הישגים"(עם או בלי מרכאות) שלו,הוא בכל מקרה יכול להעביר ביקורת ולהשמיע את דעתו,ואם זה כ"כ משנה לך,סביר להניח שעל השאלה "האם אתה מרים יותר" הוא עונה בחיוב.

Moo,יש מצב חזק שאתה פראנואיד אחי,כדי לטעון טענות כאלה צריך-מינימום להכיר אותי,ומקסימום-שים לב לרשימה- האם אתה יותר וותיק בתחום?האם אתה מרים יותר?האם אתה מדורג יותר גבהה בספורט תחרותי?האם אתה יודע יותר ,האם עזרת ליותר אנשים להשיג את מתרתם במשחק הברזל? האם אתה חתום על חוזה של BSN או לפחות ULTIMATE ולא איזה WHEYTROPIN כמו ידידנו קאלינה שבחרו אותו על סמך זכיה באיזה קירקס מקומי...אם על השאלות האלו אתה לא עונה בחיוב תרשה לי לענות לך בשפה שלך-
א.אין לך תוצאות בשל חוסר ידע,טכניכה לקויה והעדר הבנה בצורך ללמוד ממי שכבר עבר את הדרך
ב.לא משתמש במשפריי ביצועים כי זה דורש משאבים ומעט מאד חברות תוספי מזון יציע לך להשתמש במוצרים שלהם בשל השגיך הצנועים ופוטנציאל שיווקי צנוע
ג.סקפטיות לגבי הדרך שבה אחרים משיגים את המטרות שלהם בספורט,עסקים וחיי מין- בלתי מוסברת בשבילי-אשטיר את זה פתוח..
ד.תעבור על ההודעות שלך שוב ותראה האם נסיתי להטעות את חברי הפורום נכבדים ואם נסית בדבריך במכובן לנסות לפגוע בי מבלי שיש לך זכות אוסיבה לכך לפי שאלון המפורט בסעיף הראשון.

סלח לי, כנראה בגלל כל שגיאות הכתיב ובעיות ניסוח לא הבנתי כלום פרט לזה שאתה חתום על חוזה עם כל מיני חברות. כנראה זה הופך אותך לצודק.

אז כנראה שיוסי יד 50 בסוף כן צודק ואת כל המחקרים לשרוף בל"ג בעומר.

מה תעדיפו לבדוק על עצמכם או לאהמין למחקרים שאיאפר לדעת מה היו האינטרסים של אלו שעו אותם?ברור שעדיף לבדוק ולנסות...אם קאלינה לא היה מר ישראל והיה רושם בידיוק את האותו הדבר הייתם מתחייחסים לזה באותו אופן?זה פרנואידי לחשוב שכל מי שבעל הישגים כל מה שהוא יגיד על תוסף זה או אחר זה יהיה מטעם אינטרסים אישיים...

אני לא מתחרה באף תחום, אני מתאמן להנאתי
לגבי משקלי עבודה, המשקלי עבודה שלי נמוכים לדעתי ובזה אתה צודק

א. אני לומד ממאמנים ומאנשים שמתאמנים לפי אותם שיטות של הללו(ריפטו,ביל סטאר, מדקאו, גלן פנדלי) לא מBB.
ב. השתמשתי בפורמולות, אומנם זה יקר, חוץ מכיף באימון + פאמפ/עירנות זה לא נותן הרבה.
ג. לא שללתי את הישגך ואת הדרך שבה השגת אותם, להיפך, ההישגים שלך בתחום הBB מרשימים.
ד. לא ניסיתי להטעות אף אחד, סך הכל הכנסתי דברים לפרופורציות.

דרך אגב מה זה : "אתה בתח חארדגיינר טבעי כי "

מה תעדיפו לבדוק על עצמכם או לאהמין למחקרים שאיאפר לדעת מה היו האינטרסים של אלו שעו אותם?ברור שעדיף לבדוק ולנסות...אם קאלינה לא היה מר ישראל והיה רושם בידיוק את האותו הדבר הייתם מתחייחסים לזה באותו אופן?זה פרנואידי לחשוב שכל מי שבעל הישגים כל מה שהוא יגיד על תוסף זה או אחר זה יהיה מטעם אינטרסים אישיים...

טמטום מדבק ?
אי אפשר להאמין למדענים וחוקרים .
אבל אפשר להאמין לנציג מכירות שבא לקדם את המוצרים שלו .

או ליוסי יד 50, אני אומר בואו נביא את יוסי ונשים אותו מנהל אתר, כולם יקשיבו לו ויהיה פה שקט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית