הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית כוח לחיטוב

Fsociety

משתמש פעיל
886
102
נק' מוניטין:
194
886
102
אני מתלבט בין 5.3.1. ללינארית ואם אפשרי אז גם טקסס.
אני מתכנן לחטב בעוד כמה חודשים ככה שאני לא יודע מה יהיו המשקלים שלי,
אני מעריך שלא ממש גבוהים משהו בסיבות ה100 סקוואט 140 דדליפט 75 בנץ.

דבר נוסף,חשבתי אולי לאחר הSS לעבור לתקופה קצרה לתוכנית אחרת עם התקדמות מאימון לאימון לדוגמא SL,אולי הגיוון והנפח הגבוהה יותר יעשה לי טוב.
האם זה שווה ניסיון?

תודה מראש

גם אני כשעשיתי ss התחלתי עם hb. הצלחתי להתקדם אבל לא בצורה אידיאלית ועברתי ל lb וזה עשה לי בובה

עוד פעם, 4 ליטר ביום הוא ממליץ לאנשים בתת משקל (55 ק"ג על 1.85 לדוגמא). כן האנשים האלה רגילים לאכול כמו ציפור ארוחה אחת ביום ונשנושים בין לבין וממש לא יזיק להם לעלות 10-15 קילו גם אם זה יהיה שומן.
אני לא רואה שום תועלת לעלות נטו בשומן. העניין שמדובר על אנשים שמתאמנים ומתאמנים אינטנסיבי (למרות ש SS זה רק 3-4 תרגילים באימון עחי), כלומר הם לא עולים נטו שומן אלא עולים שריר + שומן. וההגיון בעניין של להיות בפלוס קלורי גדול מאוד (ככה אני מבין אותו) זה שבמקום בחצי שנה לעלות 1.5 קילו של שריר ו 0.5 קילו שומן עדיף לעלות 8 קילו של שריר ו 10 קילו של שומן (המספרים זה סתם לדוגמה, הכוונה לשחיפים שמפחדים להשמין).

אני לא רואה שום תועלת לעלות נטו בשומן. העניין שמדובר על אנשים שמתאמנים ומתאמנים אינטנסיבי (למרות ש SS זה רק 3-4 תרגילים באימון עחי), כלומר הם לא עולים נטו שומן אלא עולים שריר + שומן. וההגיון בעניין של להיות בפלוס קלורי גדול מאוד (ככה אני מבין אותו) זה שבמקום בחצי שנה לעלות 1.5 קילו של שריר ו 0.5 קילו שומן עדיף לעלות 8 קילו של שריר ו 10 קילו של שומן (המספרים זה סתם לדוגמה, הכוונה לשחיפים שמפחדים להשמין).
לא הבנתי למה ציטטת אותי אם אני חושב אותו הדבר כמוך. 😕

ראיתי את התגובה הזאת מראש.. ברור שאם הוא שותה 4 ליטר בהמלצת ריפטו הוא יעשה SS ויעלה מסת שריר מכובדת, לגבי החלוקה זה כבר מעבר להבנתי אז העדפתי לרשום 15 קילו שומן.

ראיתי את התגובה הזאת מראש.. ברור שאם הוא שותה 4 ליטר בהמלצת ריפטו הוא יעשה SS ויעלה מסת שריר מכובדת, לגבי החלוקה זה כבר מעבר להבנתי אז העדפתי לרשום 15 קילו שומן.
הפואנטה היא שיש הבדל בין עלייה נטו בשומן לבין עלייה בשומן לצד עלייה מכובדת בשריר.

• פותח/ת השרשור
לא בן אדם שרק התחיל להתאמן וכרגע בSS.
ברור שאני יודע מה היתרון בנפח (לדוגמא טקסס) אבל הוא לא שם בכלל.

הרעיון הוא שהבעיה היא לא בנפח בהתחלה ואין סיבה לעלות אותו בשלב מוקדם זה.

לא מסכים.
אני לא רק התחלתי להתאמן,המשקלים שלי לא כאלה נמוכים 🫤

הפואנטה היא שיש הבדל בין עלייה נטו בשומן לבין עלייה בשומן לצד עלייה מכובדת בשריר.
ברור. אבל אין שום סיכוי שתשתה 4 ליטר חלב כי מישהו אמר לך. אתה תשתה 4 ליטר חלב ביום תעשה את התוכנית ותעלה נגיד 4 קילו שריר ו11 קילו שומן.
גם אני כשעשיתי ss התחלתי עם hb. הצלחתי להתקדם אבל לא בצורה אידיאלית ועברתי ל lb וזה עשה לי בובה

תגיד, אין לך בעיות עם LB והעקמת?

• פותח/ת השרשור
מתאימה לרוב, אל תהפוך את עצמך למיוחד.
אני מיוחד 🤡,סתם לא הבנתי מה הקשר בין אחוז שומן למשקל סקוואט.
ובמקרה שלי אני עושה HB ATG ככה שהמשקלים על המוט קצת יותר נמוכים וגם המטרה היא קצת יותר מ100 בעיקרון 1.5 משקל גוף
@Matty @NonCivilized @yujinius
לא רציתי לפתוח עוד אשכול סתם.
מקבילים בSS להוסיף ליום בנץ או לפרס?

ובמקרה שלי אני עושה HB ATG ככה שהמשקלים על המוט קצת יותר נמוכים וגם המטרה היא קצת יותר מ100 בעיקרון 1.5 משקל גוף
ב100 סקוואט ושאר המשקלים שכתבת כאן על גבי הפורום סביר להניח שהמסת שריר נמוכה מאוד (סלח לי אם זה נשמע פוגע, אבל זה המצב) ולכן אם אתה מאוד מאוד שמן אני לא רואה שום סיבה לחטב רק כי הגעת למשקל X.

@Matty @NonCivilized @yujinius
לא רציתי לפתוח עוד אשכול סתם.
מקבילים בSS להוסיף ליום בנץ או לפרס?
מקבילים, יום אחרון בשבוע

• פותח/ת השרשור
ב100 סקוואט ושאר המשקלים שכתבת כאן על גבי הפורום סביר להניח שהמסת שריר נמוכה מאוד (סלח לי אם זה נשמע פוגע, אבל זה המצב) ולכן אם אתה מאוד מאוד שמן אני לא רואה שום סיבה לחטב רק כי הגעת למשקל X.
ממש לא פגוע מודע לעניין,האמת שהתכנון המקורי שלי היה לסיים SS עם המשקלים שציינתי ואז להתחיל תוכנית היפרטפיה לתקופה (בתקווה להעלות את המסת שריר שכמו שאמרת כרגע נמוכה) ורק אז לחטב
מקבילים, יום אחרון בשבוע
כאילו פעם אחת עם הבנץ ואז פעם אחת עם הפרס?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית