הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לינארית ביל סטאר

מצב
השרשור נעול

YarinWorkout

מושעה
135
6
נק' מוניטין:
5
135
6
כמתאמן מתחיל אני אגדל מה לינארית של ביל סטאר ?
SS לא מתאימה לי, אני רוצה שילוב כוח אבל כן להראות מסיבי ולעלות מסת שריר.

חיטוב על fbw טעות שלי ערכתי
מישהו מוכן לענות על השאלה שלי???
אם אתה רוצה את הדעה שלי, לך על FBW מינימלית לחיטוב שתהיה בהתקדמות מאימון לאימון וכשתיתקע ריסט ושוב התקדמות בקפיצות קטנות יותר וככה עד סוף החיטוב, כשתגיע למסה נדבר.

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה את הדעה שלי, לך על FBW מינימלית לחיטוב שתהיה בהתקדמות מאימון לאימון וכשתיתקע ריסט ושוב התקדמות בקפיצות קטנות יותר וככה עד סוף החיטוב, כשתגיע למסה נדבר.
רק תענה על השאלה.
האם אתה תומך בפיצולים או בלינארית למסה להעלאת מסת שריר למתחיל? זה מה שביקשתי.

רק תענה על השאלה.
דעתי,אתה עושה חיטוב FBW אחריי זה עושה במסה SS אתה שאתה מרגיש שגמרת עם התוכנית.
אחריי זה מחליט או לחטב בליניארית או להמשיך את המסה בפיצולים.

• פותח/ת השרשור
דעתי,אתה עושה חיטוב FBW אחריי זה עושה במסה SS אתה שאתה מרגיש שגמרת עם התוכנית.
אחריי זה מחליט או לחטב בליניארית או להמשיך את המסה בפיצולים.
מתוכניות כוח במאזן מסה נקייה צוברים מסת שריר ? (אני מתכוון ללינארית שמשלבת רם נפח) בהשוואה לפיצולים. Ss אעשה לתקופה קצרה לבסס רק תכוח

שאלת מישהו אחר אבל אני אגיד בכל זאת: אני לא הייתי נותן לא לינארית ולא פיצולים למתחיל למטרת מסה. הייתי נותן לו FBW (אגב SS זה גם סוג של FBW ככה שזה נכנס שם גם מבחינתי)
מתוכניות כוח במאזן מסה נקייה צוברים מסת שריר ?
כן

• פותח/ת השרשור
שאלת מישהו אחר אבל אני אגיד בכל זאת: אני לא הייתי נותן לא לינארית ולא פיצולים למתחיל למטרת מסה. הייתי נותן לו FBW (אגב SS זה גם סוג של FBW ככה שזה נכנס שם גם מבחינתי)

כן
כרגע חיטוב 4 חודשים , אחרי זה חודש ss לבסס משקלים ואחרי זה לינארית.
ואז אעשה חיטובון ואתחיל פיצולים
תודה לכולם

מסכים פה עם כולם.. אם אתה רוצה בעתיד לבנות מסת שריר זה או שSS עכשיו(על ניטרלי או גירעון שלילי קטן), או פשוט להמשיך לעשות חיטוב ולשלב תרגילי כח עם משקל גוף: מתח,מקבילים וכו. כאשר תגיע לכח שחיף פלוס יהיה טעם בנפח יותר גדול.. אפילו אם אתה תעשה מה שאתה חושב שזה "הרבה נפח" בטווח הרחוק זה כלום. 40 קילו סקוואט? עד שלא תכפיל או תשלש את זה, אתה לא באמת תנצל את מלוא הפוטנציאל של הגדילה. איך אתה חושב שתיגדל יותר אם תעשה בנץ 30 קילו ל20 סטים בשבוע, או שתתמיד בעליה במשקל ותכפיל את המספר תוך חודשיים שלושה?
לא יודע אם יש טעם בכלל לייעץ לך משהו כי נראה שתלך בכל מקרה בשלך. לעשות לינארית למתחיל זה כמעט מטומטם כמו לתת 5 3 1 למתחיל. אם אתה יכול לעלות ולהתחזק מאימון לאימון, למה שתרצה להתחזק משבוע לשבוע או מחודש לחודש?
אתה רוצה נפח אבל להתקע יותר מהר? לך על 5*5 הידוע כSL.. למרות שקודם כל הייתי עושה סדר עדיפויות כי להגיד. חיטוב,כח,נפח הכל במשפט אחד נשמע די הזוי...

מסכים פה עם כולם.. אם אתה רוצה בעתיד לבנות מסת שריר זה או שSS עכשיו(על ניטרלי או גירעון שלילי קטן), או פשוט להמשיך לעשות חיטוב ולשלב תרגילי כח עם משקל גוף: מתח,מקבילים וכו. כאשר תגיע לכח שחיף פלוס יהיה טעם בנפח יותר גדול.. אפילו אם אתה תעשה מה שאתה חושב שזה "הרבה נפח" בטווח הרחוק זה כלום. 40 קילו סקוואט? עד שלא תכפיל או תשלש את זה, אתה לא באמת תנצל את מלוא הפוטנציאל של הגדילה. איך אתה חושב שתיגדל יותר אם תעשה בנץ 30 קילו ל20 סטים בשבוע, או שתתמיד בעליה במשקל ותכפיל את המספר תוך חודשיים שלושה?
לא יודע אם יש טעם בכלל לייעץ לך משהו כי נראה שתלך בכל מקרה בשלך. לעשות לינארית למתחיל זה כמעט מטומטם כמו לתת 5 3 1 למתחיל. אם אתה יכול לעלות ולהתחזק מאימון לאימון, למה שתרצה להתחזק משבוע לשבוע או מחודש לחודש?
אתה רוצה נפח אבל להתקע יותר מהר? לך על 5*5 הידוע כSL.. למרות שקודם כל הייתי עושה סדר עדיפויות כי להגיד. חיטוב,כח,נפח הכל במשפט אחד נשמע די הזוי...
מסכים,חוץ מהחלק הזה.
SS עכשיו(על ניטרלי או גירעון שלילי קטן),

טוב נו,זה לא באמת משנה.
אחד הדברים הקשים בתחום, זה לא להטיל את הרצונות והשאיפות שלך על אחרים.
לדוגמא אתה רוצה להיות הכי חזק גם במחיר של עליה בא"ש, הבחור פה בכלל רוצה לרדת בא"ש ומעוניין לבלות קצת יותר בחד"כ מאשר חצי שעה ולהרגיש שהוא "קורע" את השריר וזכותו.. מן הסתם עד שהוא לא יעלה את המשקלים לפחות פי 2 כל תוכנית נפח תהיה פחות עדיפה על תוכנית כח.. אבל תופתע שגם במאזן שלילי, אנשים מאוד חלשים יכולים להתמיד בתוכנית לפחות חודש.. ו40 קילו סקוואט זה חלש מאוד..

לדוגמא אתה רוצה להיות הכי חזק גם במחיר של עליה בא"ש, הבחור פה בכלל רוצה לרדת בא"ש ומעוניין לבלות קצת יותר בחד"כ מאשר חצי שעה ולהרגיש שהוא "קורע" את השריר וזכותו.. מן הסתם עד שהוא לא יעלה את המשקלים לפחות פי 2 כל תוכנית נפח תהיה פחות עדיפה על תוכנית כח.. אבל תופתע שגם במאזן שלילי, אנשים מאוד חלשים יכולים להתמיד בתוכנית לפחות חודש.. ו40 קילו סקוואט זה חלש מאוד..
ברור לי הנושא,לא חסר גם אנשים עם סקוואט של 4 פלטות שמצליחים איכשהוא בחיטוב להתקדם בו.(לא הרבה,כמובן)
בחירה שלו מה לעשות,בסה"כ הבעתי את דעתי בנושא. אבל בהחלט SS במאזן קלורי שלילי קטן לקצת זמן יכולה לעזור לו משמעותית בבנית הכוח בתור התחלה.

אימון SS לוקח לי בסביבות השעתיים 🥷

• פותח/ת השרשור
ברור לי הנושא,לא חסר גם אנשים עם סקוואט של 4 פלטות שמצליחים איכשהוא בחיטוב להתקדם בו.(לא הרבה,כמובן)
בחירה שלו מה לעשות,בסה"כ הבעתי את דעתי בנושא. אבל בהחלט SS במאזן קלורי שלילי קטן לקצת זמן יכולה לעזור לו משמעותית בבנית הכוח בתור התחלה.
אני מחטב בfbw.
המטרה שלי נטו בילדינג, ומן הסתם שגם מתוכנית בילדינג אעלה במשקלי עבודה, אז כן בתחילת מסה בשביל בסיס אלך על ss לחודש-חודשיים-או עד שאתקע(על מאזן קלורי חיובי של 700-900). לאחר מכן אני רוצה לעשות לינארית שזה בעצם לשלב נפח וכוח, ואז מחטב (תלוי באחוז שומן) ואז כבר אעבור לנטו בילדינג (פיצולים והרבה נפח)

מה דעתכם?

דעתי שפתחת כבר אינספור שרשורים בזמן קצר בנושא תכנית אימונים. וכבר הזהירו אותך. תפסיק לפתוח שרשורים ותתחיל להתאמן.
והתכנון שאמרת נראה בסדר.

אימון SS לוקח לי בסביבות השעתיים 🥷
לול יש גם אנשים שחיים בחד"כ.. קוראים להם מדריכי כושר במשרה מלאה. כל אחד וההתקדמות שלו, אני לא יודע איך אתה מתאמן, כי אולי אתה באמת זקוק ל5-10 דקות מנוחה בין סט לסט.. אני נח הרבה רק לפני הסט הכי עצים.
אני מחטב בfbw.
המטרה שלי נטו בילדינג, ומן הסתם שגם מתוכנית בילדינג אעלה במשקלי עבודה, אז כן בתחילת מסה בשביל בסיס אלך על ss לחודש-חודשיים-או עד שאתקע(על מאזן קלורי חיובי של 700-900). לאחר מכן אני רוצה לעשות לינארית שזה בעצם לשלב נפח וכוח, ואז מחטב (תלוי באחוז שומן) ואז כבר אעבור לנטו בילדינג (פיצולים והרבה נפח)

מה דעתכם?
אם תהיה על מאזן קלורי חיובי, אתה תסחוב SS הרבה יותר מחודשיים. במיוחד אם תפסיק את התוכנית רק אחרי שלוש ריסטים(כלומר מגיע לכשל 3 אימונים ברציפות למרות שאתה יושן ואוכל טוב, מה שסביר להניח יקרה אחרי 3 4 חודשים). אז כבר תוכל לעשות מה שבא לך. לינארית לעליה שבועית במשקלים, או תוכנית נפח רגילה(או לא). עד אז אין סיבה לפיצולי AB או לדרופ סטים עם משקולות ורודות. יש את האופציה של להתחיל מניטרלי, ורק אחרי תקיעה ראשונה(אחרי שבועיים-שלושה) להתחיל לאכול יותר בהדרגה(1000 קלוריות מעל ניטרלי זה לא הדרגה זה האבסה)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית