איך אתה מחטב אחי?חחח כמו שצריך, חותר לאחוז שומן של ספורטאי. ביליתי די והותר באחוזי שומן של זקנה בהיריון.
10 אחוז יהיה נחמד
מה התפריט שלך בעיקרון?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך אתה מחטב אחי?חחח כמו שצריך, חותר לאחוז שומן של ספורטאי. ביליתי די והותר באחוזי שומן של זקנה בהיריון.
10 אחוז יהיה נחמד
200 פחמימה 180 חלבון בערך. 60 שומן בערךמה התפריט שלך בעיקרון?
מדוע כה מעט? (לא כבר שאלתי את זה פעם?)60 שומן בערך
"ממתקים" למינהם או טבעי?200 פחמימה 180 חלבון בערך. 60 שומן בערך
יש פה כמה עדכונים אחורה בדיקות דם עדכניות, אבל תכלס זה לא יעזור,"ממתקים" למינהם או טבעי?
מבחינה מדעית אין המלצה. קצת יותר מ50 אחוז ממשקל הגוף זה בסדר לדעתי. הטסט גבוה מאוד בכל מקרה ככה שזה עובדמדוע כה מעט? (לא כבר שאלתי את זה פעם?)
לדעתי זה רק תקף לאנשים שמקבלים טסט ממקור חיצוני.מבחינה מדעית אין המלצה. קצת יותר מ50 אחוז ממשקל הגוף זה בסדר לדעתי. הטסט גבוה מאוד בכל מקרה ככה שזה עובד
ומאיפה הנפצת את הכלל הזה חחחכאלו שלא(וואלה הרוב.), צריכים לשאוף ל1 גרם פר משקל גוף בכדי להגיע בין היתר לייצור טסט מקסימלי.
הגוף שלך מייצר הורמונים משומנים. (רוב ההורמונים הם גם שומנים.)ומאיפה הנפצת את הכלל הזה חחח
הכוונה לכמות שציינתהגוף שלך מייצר הורמונים משומנים. (רוב ההורמונים הם גם שומנים.)
זו הכמות שכתובה במאמר של משה. (של העלאת מסת שריר/חיטוב הגוף.|)הכוונה לכמות שציינת
כתוב שזה לא מדעי גם. שוב, כל עוד הכל עובד לא רואה סיבה לשנותזו הכמות שכתובה במאמר של משה. (של העלאת מסת שריר/חיטוב הגוף.|)
כתוב בסגנון של "הכמות של הפחמימה והשומן תלויה בהכרה של הגוף שלך".כתוב שזה לא מדעי גם. שוב, כל עוד הכל עובד לא רואה סיבה לשנות
שאם יש לך טסט גבוה הכל טובלא ברור מה זה אומר.
אני חושב שכיוון שאני מתכנן עוד כ12 שבועות,
אני אפתח לוג חדש החל מהשבוע הבא, מה שיעזור לי מבחינה מנטלית.
יש אפקט שלילי למחשבה שאתה חצי שנה רצופה בחיטוב.
בכל אופן :
הגעתי שבור היום למכון וחשבתי לעשות אימון קל,
עם החימום הגוף התחיל להתרענן.
בנצ' :
135X3X5 שמח שאני במגמת עליה שוב.
צ'ין אפס :
26.25X3X5
רגליים :
מכשירים בשביל לתת מנוחה לדלקת בגב.
שני הסטים האחרונים בבנצ' :
למה להתחצף ?למה לפתוח לוג חדש לכל שינוי? למה לא להמשיך פה? 😕
להציע הצעה= להתחצף (?)למה להתחצף ?
לא הבנתי, למה אתה לא יכול לכתוב פה שבוע 3? למה צריך לפתוח לוג חדש לכך?לראות שבוע 15 הרבה יותר עצוב ופחות מרענן משבוע 3
אה? זה לא העניין, כל הקטע שאפשר ללכת אחורה בלוג אחד ולראות מה שהיה פעם, בלי לקפוץ בין לוג ללוג. עניין של סדר.אבל אתה תמיד יכול לחטב במקומי ולכתוב איך שבא לך
nnnnn מה עם חוש הומורלהציע הצעה= להתחצף (?)
שהיה פעם היה וטוב שהיה.אה? זה לא העניין, כל הקטע שאפשר ללכת אחורה בלוג אחד ולראות מה שהיה פעם, בלי לקפוץ בין לוג ללוג. עניין של סדר.
צודק, לא יודע מה עבר עליי. 😆nnnnn מה עם חוש הומור
מבין לליבך. אבל גם את הזכרונות הרעים צריך לשמר.. 😃מכחיש קשר לחיטוב
פרס :
80X3X3
נזכרתי שזה אימון התאוששות והעדפתי לעבוד קל.
מעבר לזה, אני מפסיק ללחוץ בעמידה ולעשות לאנג'ים למספר שבועות.
החלטתי לנסות להחלים מהפציעה בגב תוך כדי החיטוב.
צ'ין אפס :
3X15
התחיל להיות קשה החרא הזה. אולי אני אוסיף עוד חזרה כל שבועיים מעכשיו,
20 חזרות עד סוף החיטוב זה קרוב למכובד. נראה