נק' מוניטין:
11,357
- 9,149
- 5,628
- פותח/ת השרשור
Daniel Barack עדכן/ה את הלוג ״Blast&Cruise LOG״:
עדכון לוג: 16/01/16 - סיכום "קרוז" ולקראת בלאסט מאסה
קרא את שאר עדכון הלוג...
עדכון לוג: 16/01/16 - סיכום "קרוז" ולקראת בלאסט מאסה
אהלן,
כמו שהבטחתי - העדכון הנוכחי מוקדש לסיכום הקרוז ולקראת בלאסט המאסה.
אז נכון, כלל העדכונים בעבר מפורטים דיים בכדי להבין מה מצבי כעת ולאן פני מועדות.
בכל מקרה, סיכום קצר:
טבלה מסכמת:
צפה בקובץ המצורף 32404
וכמה מילים:
היציאה מהחיטוב בוצעה באופן הדרגתי וליניארי. בתוך כך, העלאתה הפחמימות, לצד הורדת החלבון ושמירה על כמות שומן זהה, נעשתה באופן זהה ויעיל (הסתמכות על ניסיון העבר, לצד הרגשה אישית). ערכי התפריט הנייטרלי עמדו על 340 גר' פחמימה, 240 גר' חלבון ו-60-65 גר' שומן.
לאור הנ"ל, כפי שניתן לראות, שמרתי על משקל כמעט זהה לאורך כל הקרוז. חלה עליה קלה בחלק מההיקפים (גליקוגן ונוזלים) לצד ירידה קלה בהיקף המותן, מה שמעיד ומחזק את התהליך האידיאלי של יציאה הדרגתית מחיטוב ושמירה קפדנית על הסביבה הנוטריאנטית.
הקרוז התאפיין בשמירה על רגישות גבוהה לאינסולין (תיאבון מוגבר), לצד עליה בכוח והוספת משקלי עבודה בחלק מהתרגילים, בליבידו ובמצב הרוח. כל זאת נזקף לחזרתן של הפחמימות והאנרגייה לתפריט, לצד שימוש במינון טסט של 250mg/wk (מפוצל ל-2). כמו כן, פרוטוקול הפציעות שאני נבצע מזה כמה שבועות (עוד מימי החיטוב), הכולל, בעיקר, חימום איזורי על ידי כרית ו/או בקבוק חם ומריחת משחות מאלחשות, ממשיך לעזור לי להתאושש מאימון לאימון ומפחית את המגבלות הקיימות, אך לא מעלימן כלל. זה עדיף, כמובן, על כלום.
ביום ראשון האחרון, התחלתי לתסף בקריאטין - כ-5 גר' ליום. בשבוע הראשון לבלאסט המאסה אמשיך במינון זה, ובשבוע השני אליו והלאה אעלה את מינון הקריאטין ל-10 גר' (ישנה עדיפות לכמות כזו ואף יותר, בזמן שימוש ב-AAS).
מבחינת תוכנית אימונים, אני דובק במתכונת ששואפת להיות PPL ב-5 ימי אימון בשבוע, אך עם וריאציות משתנות, בעקבות הפציעות או מגבלות אחרות. חקוק בסלע הוא אימון רגליים - מתבצע אחת ל-4 ימים בממוצע. יתר האימונים ישאפו להיות במתכונת Push או Pull.
החומרים לבלאסט המאסה הקרוב הקרוב יהיו כדלקמן:
1-12 Test E 250mg/eod (875mg/wk)
1-12 Masteron P 150mg/eod (525mg/wk)
1-10 NPP 100mg/eod (350mg/wk)
1-5 M-Sten 40mg/ed
מטרת הבלאסט היא עליית מדרגה לעומת המצב הנוכחי.
מינון הטסט הוגבר מאז שני הסייקלים הקודמים (ראשון - אנתת 500mg/wk; שני - פרופ 525mg/wk), ומסונכרן בהזרקות עם יתר החומרים, בעלי האסטרים הקצרים.
מאסטרון ישמש עבור הפאן הויזואלי, עד כמה שניתן להשיג בשימוש עם עוד חומרים בפרט, ובמאסה בכלל. כמו כן, הוא נועד לשם שמירה על מאזן נוזלים תקין והגיוני, שליטה והפחתת פוטנציאל לרמות אסטרוגן גבוהות, העלאת הטסט החופשי בדם, שמירה על דחיסות וקשיחות השרירים ומתן כוח ורייג' באימונים. הרצתו תתבצע לאורך כל הסייקל.
NPP מביא את הפאן האנאבולי לסייקל. מטרתו היא מקסום פוטציאל הגדילה במאסת השריר, תוך אפשרות להפחתת פציעות קיימות או כאלו אשר בפוטנציה, הגברת התיאבון וההתאוששות מאימונים כבדים. הרצתו תתבצע ב-10 השבועות הראשונים, כאשר בשבועיים האחרונים לא יעשה בו שימוש, לשם הורדת נוזלים מיותרים שנצברו (צאסטרון ימשיך במקביל, בכדי לעזור בשמירה על משק הנוזלים).
M-Sten (מתיל סטנבולון) ישמש ל"קיק" בהתחלה, עד שהטסט יגיע לרמות שיא בדם, אך לא רק. הראשון הוא אוראלי מאוד איכותי, שהיה חוקי למכירה OCT עד לא מזמן וכיום הוא נאסר מדרגה שלישית (ייצור, הפצה, שימוש). הוא נחשב ל"אח הקטן" של סופרדרול, ומעניק כוח ומאסה המשתווים לאוראלי דוגמת דיבול. בהיותו נגזרת DHT, לא יומר לאסטרוגן, ויעניק תוצאות "יבשות" ונראות לעין.
בחירת החומרים נעשתה תוך הפעלת מספר שיקולים, ואני מאוד מקווה שהסייקל יהיה איכותי ומוצלח הן מבחינת התוצאות והן מבחינת יכולת הגוף להתמודד עם כלל המרכיבים ולמקסם את הפוטנציאל.
מבחינת חברות חומרים, אז כאמור את הבלאסט הראשון, שהיה חיטוב, ביצעתי עם חברת MXP.
אין לי השגות מיוחדות לגבי החברה, ואני מאמין ויודע שקיבלתי חומרים בדוס טוב ונכון. המה גם שהחיטוב מוגדר מוצלח, לדעתי, מה שנותן פידבק חיובי לחומרים, אם כי לא ניתן לקבוע בוודאות שזה היה אכן הכי טוב שניתן לקבל (למשל - לא ניתן לקבוע אם התוצאה הטובה היא בגלל שהיה בטרן 100% חומר, או שאולי היה רק 50% וזה היה מספיק עבורי).
זו קצת סטייה מהנושא, אך חשוב לציין, כי בכמה וכמה פעמים כאן בפורום יצא לי לכתוב את דעתי והשקפתי האישי על עולם החומרים בארץ ובחו"ל. אני לא ארחיב, ומי שמעוניין לעדת יכול לחפש בקלות את תגובותיי בעניין בפורום סטרואידים ותרופות.
בכל מקרה, החלטתי להחליף את חברת החומרים ולא להמשיך עם MXP. במקום זאת, בחרתי להצטייד בחברה חדשה, יחסית, בארץ, שכרגע נמצאת במינון נכון ומקבלת חוות דעת מעולות ממשתמשים מרכזיים בתחום - חברת Zenco. המאסטרון וה-NPP יהיו מהברנד שלה, כאשר הטסט הוא רפואי של באייר וה-M-Sten הוא מקורי של חברת IronMagLab האמריקאית.
מצורפות כמה תמונות של החומרים המרכזיים (ונלווים):
Zenco:
צפה בקובץ המצורף 32405
צפה בקובץ המצורף 32406
צפה בקובץ המצורף 32407
צפה בקובץ המצורף 32408
צפה בקובץ המצורף 32409
טסטווירון:
צפה בקובץ המצורף 32410
M-Sten:
צפה בקובץ המצורף 32411
צפה בקובץ המצורף 32412
TUDCA:
צפה בקובץ המצורף 32413
Liv52 DS:
צפה בקובץ המצורף 32414
עד כאן, חברים.
העדכונים הבאים יהיו כבר במסגרת בלאסט המאסה.
שבת שלום לכולם!
ובהצלחה לכולם!
קרא את שאר עדכון הלוג...