הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Blast&Cruise LOG - התחייה

Daniel Barack עדכן/ה את הלוג ״Blast&Cruise LOG״:

עדכון לוג: 16/01/16 - סיכום "קרוז" ולקראת בלאסט מאסה

אהלן,

כמו שהבטחתי - העדכון הנוכחי מוקדש לסיכום הקרוז ולקראת בלאסט המאסה.
אז נכון, כלל העדכונים בעבר מפורטים דיים בכדי להבין מה מצבי כעת ולאן פני מועדות.
בכל מקרה, סיכום קצר:

טבלה מסכמת:

צפה בקובץ המצורף 32404

וכמה מילים:

היציאה מהחיטוב בוצעה באופן הדרגתי וליניארי. בתוך כך, העלאתה הפחמימות, לצד הורדת החלבון ושמירה על כמות שומן זהה, נעשתה באופן זהה ויעיל (הסתמכות על ניסיון העבר, לצד הרגשה אישית). ערכי התפריט הנייטרלי עמדו על 340 גר' פחמימה, 240 גר' חלבון ו-60-65 גר' שומן.

לאור הנ"ל, כפי שניתן לראות, שמרתי על משקל כמעט זהה לאורך כל הקרוז. חלה עליה קלה בחלק מההיקפים (גליקוגן ונוזלים) לצד ירידה קלה בהיקף המותן, מה שמעיד ומחזק את התהליך האידיאלי של יציאה הדרגתית מחיטוב ושמירה קפדנית על הסביבה הנוטריאנטית.

הקרוז התאפיין בשמירה על רגישות גבוהה לאינסולין (תיאבון מוגבר), לצד עליה בכוח והוספת משקלי עבודה בחלק מהתרגילים, בליבידו ובמצב הרוח. כל זאת נזקף לחזרתן של הפחמימות והאנרגייה לתפריט, לצד שימוש במינון טסט של 250mg/wk (מפוצל ל-2). כמו כן, פרוטוקול הפציעות שאני נבצע מזה כמה שבועות (עוד מימי החיטוב), הכולל, בעיקר, חימום איזורי על ידי כרית ו/או בקבוק חם ומריחת משחות מאלחשות, ממשיך לעזור לי להתאושש מאימון לאימון ומפחית את המגבלות הקיימות, אך לא מעלימן כלל. זה עדיף, כמובן, על כלום.

ביום ראשון האחרון, התחלתי לתסף בקריאטין - כ-5 גר' ליום. בשבוע הראשון לבלאסט המאסה אמשיך במינון זה, ובשבוע השני אליו והלאה אעלה את מינון הקריאטין ל-10 גר' (ישנה עדיפות לכמות כזו ואף יותר, בזמן שימוש ב-AAS).

מבחינת תוכנית אימונים, אני דובק במתכונת ששואפת להיות PPL ב-5 ימי אימון בשבוע, אך עם וריאציות משתנות, בעקבות הפציעות או מגבלות אחרות. חקוק בסלע הוא אימון רגליים - מתבצע אחת ל-4 ימים בממוצע. יתר האימונים ישאפו להיות במתכונת Push או Pull.

החומרים לבלאסט המאסה הקרוב הקרוב יהיו כדלקמן:
1-12 Test E 250mg/eod (875mg/wk)
1-12 Masteron P 150mg/eod (525mg/wk)
1-10 NPP 100mg/eod (350mg/wk)
1-5 M-Sten 40mg/ed

מטרת הבלאסט היא עליית מדרגה לעומת המצב הנוכחי.

מינון הטסט הוגבר מאז שני הסייקלים הקודמים (ראשון - אנתת 500mg/wk; שני - פרופ 525mg/wk), ומסונכרן בהזרקות עם יתר החומרים, בעלי האסטרים הקצרים.

מאסטרון ישמש עבור הפאן הויזואלי, עד כמה שניתן להשיג בשימוש עם עוד חומרים בפרט, ובמאסה בכלל. כמו כן, הוא נועד לשם שמירה על מאזן נוזלים תקין והגיוני, שליטה והפחתת פוטנציאל לרמות אסטרוגן גבוהות, העלאת הטסט החופשי בדם, שמירה על דחיסות וקשיחות השרירים ומתן כוח ורייג' באימונים. הרצתו תתבצע לאורך כל הסייקל.

NPP מביא את הפאן האנאבולי לסייקל. מטרתו היא מקסום פוטציאל הגדילה במאסת השריר, תוך אפשרות להפחתת פציעות קיימות או כאלו אשר בפוטנציה, הגברת התיאבון וההתאוששות מאימונים כבדים. הרצתו תתבצע ב-10 השבועות הראשונים, כאשר בשבועיים האחרונים לא יעשה בו שימוש, לשם הורדת נוזלים מיותרים שנצברו (צאסטרון ימשיך במקביל, בכדי לעזור בשמירה על משק הנוזלים).

M-Sten (מתיל סטנבולון) ישמש ל"קיק" בהתחלה, עד שהטסט יגיע לרמות שיא בדם, אך לא רק. הראשון הוא אוראלי מאוד איכותי, שהיה חוקי למכירה OCT עד לא מזמן וכיום הוא נאסר מדרגה שלישית (ייצור, הפצה, שימוש). הוא נחשב ל"אח הקטן" של סופרדרול, ומעניק כוח ומאסה המשתווים לאוראלי דוגמת דיבול. בהיותו נגזרת DHT, לא יומר לאסטרוגן, ויעניק תוצאות "יבשות" ונראות לעין.

בחירת החומרים נעשתה תוך הפעלת מספר שיקולים, ואני מאוד מקווה שהסייקל יהיה איכותי ומוצלח הן מבחינת התוצאות והן מבחינת יכולת הגוף להתמודד עם כלל המרכיבים ולמקסם את הפוטנציאל.

מבחינת חברות חומרים, אז כאמור את הבלאסט הראשון, שהיה חיטוב, ביצעתי עם חברת MXP.
אין לי השגות מיוחדות לגבי החברה, ואני מאמין ויודע שקיבלתי חומרים בדוס טוב ונכון. המה גם שהחיטוב מוגדר מוצלח, לדעתי, מה שנותן פידבק חיובי לחומרים, אם כי לא ניתן לקבוע בוודאות שזה היה אכן הכי טוב שניתן לקבל (למשל - לא ניתן לקבוע אם התוצאה הטובה היא בגלל שהיה בטרן 100% חומר, או שאולי היה רק 50% וזה היה מספיק עבורי).

זו קצת סטייה מהנושא, אך חשוב לציין, כי בכמה וכמה פעמים כאן בפורום יצא לי לכתוב את דעתי והשקפתי האישי על עולם החומרים בארץ ובחו"ל. אני לא ארחיב, ומי שמעוניין לעדת יכול לחפש בקלות את תגובותיי בעניין בפורום סטרואידים ותרופות.

בכל מקרה, החלטתי להחליף את חברת החומרים ולא להמשיך עם MXP. במקום זאת, בחרתי להצטייד בחברה חדשה, יחסית, בארץ, שכרגע נמצאת במינון נכון ומקבלת חוות דעת מעולות ממשתמשים מרכזיים בתחום - חברת Zenco. המאסטרון וה-NPP יהיו מהברנד שלה, כאשר הטסט הוא רפואי של באייר וה-M-Sten הוא מקורי של חברת IronMagLab האמריקאית.

מצורפות כמה תמונות של החומרים המרכזיים (ונלווים):

Zenco:
צפה בקובץ המצורף 32405

צפה בקובץ המצורף 32406

צפה בקובץ המצורף 32407

צפה בקובץ המצורף 32408

צפה בקובץ המצורף 32409

טסטווירון:
צפה בקובץ המצורף 32410

M-Sten:
צפה בקובץ המצורף 32411

צפה בקובץ המצורף 32412

TUDCA:
צפה בקובץ המצורף 32413

Liv52 DS:
צפה בקובץ המצורף 32414

עד כאן, חברים.

העדכונים הבאים יהיו כבר במסגרת בלאסט המאסה.
שבת שלום לכולם!
ובהצלחה לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

אוי טסטווירון אהובי..

תגיד דניאל שאלה קטנה, שמתי לב שתדירות ההזרקות שלך זה כל יומיים, לא מכביד קצת?

והכי חשוב, הזכרת רגישות לאינסולין ותיאבון מוגבר, פעם ראשונה שאני שומע על קשר כזה, וזה לא כל כך מובן לי, למה בעצם יש קשר?

אני יכול לתאר לעצמי שאם יש רגישות גבוהה לאינסולין אז רמות הסוכר יירדו וכתוצאה מכך יהיה יותר תיאבון, אבל מצד שני זה יכול גם לנבוע מרמות אינסולין גבוהות, כמו אצל חולי סוכרת מסוג 2.
במחשבה שנייה אני חושב שעניתי לעצמי תוך כדי כתיבה, שעה מאוחרת ויותר מדי יין...

לא משנה שיהיה בהצלחה כמובן, שמור על עצמך!

אוי טסטווירון אהובי..

תגיד דניאל שאלה קטנה, שמתי לב שתדירות ההזרקות שלך זה כל יומיים, לא מכביד קצת?

והכי חשוב, הזכרת רגישות לאינסולין ותיאבון מוגבר, פעם ראשונה שאני שומע על קשר כזה, וזה לא כל כך מובן לי, למה בעצם יש קשר?

אני יכול לתאר לעצמי שאם יש רגישות גבוהה לאינסולין אז רמות הסוכר יירדו וכתוצאה מכך יהיה יותר תיאבון, אבל מצד שני זה יכול גם לנבוע מרמות אינסולין גבוהות, כמו אצל חולי סוכרת מסוג 2.
במחשבה שנייה אני חושב שעניתי לעצמי תוך כדי כתיבה, שעה מאוחרת ויותר מדי יין...

לא משנה שיהיה בהצלחה כמובן, שמור על עצמך!
תדירות הזרקה eod אכן לא הכי נעימה, אך כבר עברתי אותה בבלאסט חיטוב האחרון, ללא מגבלות.
מה גם שאני אשאב את ה-NPP והמסטרון לאותו מזרק, כך שבכל סבב זריקות תהיינה רק 2 ולא 3 (לא כמספר החומרים).

רגישות גבוהה לאינסולין ותיאבון מוגבר, אצל בן אדם בריא (ולא חולה סכרת, למשל), מתבטאת ביעילות הכנסת כלל הנוטריאנטים לגוף, תוך שבאחרונים יעשה שימוש מקסימלי לתהליכים חיוניים, ולא לאגירה עודפת של שומן.

ככל שמעלים את כמות הפחמימה לאורך זמן, גם אם מדובר בפחמימה מורכבת ו"איכותית יותר" (בסוף הרי הכל מתפרק לחד-סוכר בתהליכי העיכול), הרגישות לאינסולין תרד. לכל אדם הרגישות תרד ברמות שונות, מאחר והעניין נגזר מגנטיקה, אורח חיים ועוד מרכיבים ופקטורים רבים. הווה אומר, שיכול להיות שאדם X יאכל פי 2 פחמימות מאדם Y, אך לשניהם תהיה אותה רגישות לאינסולין (אדם Y יהיה פחות רגיש, בשל הכמות הקטנה שהוא מסוגל להעמיד אל מולה רגישות מסויימת, בהשוואה לאדם X).

מה שחשוב כדי לשמור על הרגישות, וזה לא מיתוס "בילדרי" או "ברו-סיינס", זה עיסוק בפעילות גופנית (לא רק ולאו דווקא משקולות, אבל בהחלט גם), שמירה על תפריט מאוזן המכיל את כל לאבות המזון והנוטריאנטים הדרושים, שמירה על מנוחה ושינה מספקת וכמובן - גנטיקה טובה בעניין.

עדכון לוג: 17/01/16

שפיצים של בוקר (יעודכן חד-פעמית, אלא אם כן יהיה צורך ממשי לספר על משהו שקשור לזה):
1ml טסט אנתת - כתף שמאל
1ml ננדרולון פיניל - רגל ימין
1.5ml מאסטרון - רגל שמאל

שאיבת החומרים הייתה קלה ונוחה. נעשה שימוש במחט ורודה (18g).
הזרקת החומרים נעשתה במחט כחולה (23g): רגליים - 1.25 אינטש; כתף - 1 אינטש.
אגב, לישבן, אני מזריק במחט ירוקה (21g), מאחר והיא באורך 1.5 אינטש, שם צריך אקסטרה אורך, כי הישבן אצלי די שומני.

החומרים לא כאבו כלל והנוחות הורגשה לאורך כל התהליך.
אין כאבים, חום, גירוד או רגישות באתרי ההזרקה - פשוט תענוג!
בשל כך, כנראה ואשמור על הזרקה בכל פעם ב-3 אתרים שונים (כל חומר יוזרק לחוד) ולא אשאב מהויאלים למזרק אחד.

כמו כן, התחלתי לקחת M-Sten, כ-4 כדורים ליום (סה"כ 40mg), מחולק ל-4 פעמים, בהפרשי זמנים די שווים (5-6 שעות), בכדי לשמור על זמן מחצית חיים אידיאלי.

אימון מהיום:

פרס:
5x5x77.5kg​
חתירה לסנטר:
3x10x40Kg
הנפת כתפיים לצדדים יד-יד בכבל בקרוס:
5x8-12x??kg
פשיטת מרפק בחבל בפולי עליון:
6x12-15x??kg
כפיפת מרפקים במוט ישר בקרוס:
6x12-15x??kg
בטן במכונה:
6x12-20x??kg

הרגשה כללית:
האימון היה טוב מאוד.
זה מכבר שלא התחלתי וביצעתי אימון מלא לכתפיים (פרס ועוד 2 תרגילים משלימים), אך היום נחלתי הצלחה!
התנועות היו די חלקות ברוב התרגילים, בעיקר בחתירה לסנטר, שם, מזה כבר זמן, הפציעות מעט מעיבות על הטכניקה וההגשה. הצלחתי גם להעלות מעט משקל ביחס לפעם האחרונה שביצעתי את התרגיל.

השלמתי באימון לידיים - אחורית וקדמית - תרגיל אחד לכל יד, מלא בנפח - בדיוק מה שהייתי צריך כדי להצהיר שפתחתי את תקופת המאסה.

אפילו התרגיל לבטן במכונה הורגש יותר מבעבר - פאמפ וכיווץ מאוד חזק. הושטתי את הרגליים קדימה ולא שמתי אותן ב-90 מעלות על הכיסא. זה נתן לי אקסטרה כיווץ. כנראה שאאמץ את הטכניקה הזו להבא, ואעקוב אם היא טובה לטווח הרחוק.

מקווה שיתר האימונים ימשכו טוב כפי שנמשכו עד היום.

אדיוס אמיגוס....

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 18/01/16

אימון מהיום:

T-BAR חופשי:
4x8-12x70kg-85kg
פולדאון ב-2 ידיות בנפרד:
6x12x??kg
חתירה במשקולת יד-יד:
3x10x32.5kg
4x12-15x??kg
כתף אחורית בקרוס:
5x10-12x??kg
אירובי:
30 דק' באליפטיקל

תזונה:
שכחתי לעדכן:
אני מבצע עלייה הדרגתית, וכמה שיותר ליניארית, בכמות הקלוריות.
העליה תתפרס ע"ג שבועיים, ובסיומה אמשיך לעקוב כל 3-4 ימים אחר המשקל, ואחליט בהתאם כיצד לשנות את הערכים הסופיים שלו.

המטרה היא להגיע בתחילת השבוע השני לסייקל ל(בערך) 40-41 קק"ל לכל קילו מ"ג, כאשר:
שומן - פי 0.8 גרם לכל קילו מ"ג
חלבון - פי 3.3 רם לכל קילו מ"ג
פחמימה - כל היתר

בתחילת השבוע השלישי לסייקל, אגיע ל(בערך) 45 קק"לל לכל קילו מ"ג, כאשר:
שומן - פי 0.8 גרם לכל קילו מ"ג
חלבון - פי 3.3 רם לכל קילו מ"ג
פחמימה - כל היתר

בגדול, העלאת הקלוריות תראה כך:

צפה בקובץ המצורף 32455

המטרה בהעלאה הליניארית היא:
1. סנכרון מיטבי, כלל שניתן, בין הגעת רמות החומרים בדם לשיא (או לקראת השיא - במקרה של אנתת) לשיא הקלורי שילווה לכל אורך הסייקל (פי 45-47 קק"ל לכל קילו מ"ג)
2. שליטה ברמות אנרגייה, אינסולין, חילוף חומרים ושאר פרמטרים - ובכך מזעור הפוטנציאל לצבירת שומן מיותרת (כמון ותהיה צבירת נוזלים - אליה לא אתייחס).

המשך, מיום ראשון שבשבוע השלישי לסייקל והלאה, אעקוב אחר משקל הגוף פעמים בשבוע (אחת ל-3-4 ימים), ובהתאם להתקדמות, אדע כיצד וכמה להעלות את כמות הקלוריות, כאשר היחס בין פחמימה:חלבון:שומן ישאר, ככל הנראה, זהה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 19/01/16

שפיצים של בוקר:
1ml טסט אנתת - כתף שמאל
1ml ננדרולון פיניל - כתף ימין
1.5ml מאסטרון - רגל שמאל

הסיבה שאני מציין גם הפעם את ההזרקות, היא מהסיבה הפשוטה שהחומרים -ממש- נוחים ועדינים.
כבר הרבה זמן שלא נתקלתי בחומר כה נוח!
לאחר ההזרקה האתר נשאר נקי, כאילו לא התרחש שם דבר. פשוט תענוג!
אגב, אם תשימו לב, בפעם הקודמת הזרקתי גם לרגל שמאל - וגם הפעם. כפי שציינתי - כאילו לא התבצעה זריקה כלל.

אימון מהיום:

סקוואט ATG:
4x8x135kg
4x12x115kg
פשיטת ברכיים בישיבה במכונה:
6x12-15x??kg
כפיפת ברכיים בשכיבה במכונה:
6x10-12-??kg
קירוב ירך במכונה:
6x12x??kg
תאומים בלג פרס:
4x15-20x??kg
הרמת עקבים בישיבה:
2x20x??kg

הרגשה כללית:
האימון היה מצויין.
הורדתי את הדדליפט הרומני, מאחר ואני נותן לזוקפים להתאושש מעט מעומס שהצטבר.
הזוקפים הורגשו היטב בסקוואט, ובכלל, לאורך כמה וכמה אימונים אני מרגיש הרגשת פאמפ טובה באיזור, הנמשכת כמה ימים לאחר האימון.

אני לא יודע אם זה מעין "באק פאמפ" שאני מתחיל, אולי, לקבל מה-M-Sten, אבל בכל מקרה דילגתי על הדדליפט, ובאימון רגליים הבא אבצע אותו.

הפציעה בשוק ימין משתפרת, וגם הוספתי עוד וריאציה של תרגיל לתאומים - הרמת עקבים בישיבה, שם ניתן דגש יותר לחלק החיצוני (שריר ה"סוליה" - סוליאוס). באימון הבא אשקול לוותר על הלג פרס לתאומים, וכתרגיל ואעבור ישירות להרמת העקבים. כמובן ואעדכן לגבי ההגשה וההתפתחות, ואולי התרגיל הזה יהפוך לעיקרי עבורם לבינתיים.

תזונה:
ממשיך להעלות קלוריות באופן הדרגתי.
הרעב מסביב לארוחות עדיין מורגש, וכך גם ההתמודדות עם הקלוריות (מה שאומר - שמירה על רמות אינסולין טובות ורגישות גבוהה). מעניין עד מתי זה ימשך ככה; כולי תקווה שכמה שיותר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

דניאל, על בסיס איזה שמן אתה מזריק? מאיזו סיבה החומר כל כך נוח לדעתך?

הטסט שלך הוא טסטווירון דפו שהוא על בסיס שמן קיק וללא בנזיל בנזואט, לגבי שאר החומרים שלך לא זכור לי שקראתי.

דניאל, על בסיס איזה שמן אתה מזריק? מאיזו סיבה החומר כל כך נוח לדעתך?

הטסט שלך הוא טסטווירון דפו שהוא על בסיס שמן קיק וללא בנזיל בנזואט, לגבי שאר החומרים שלך לא זכור לי שקראתי.
גם השמנים של Zenco על בסיס שמן קיק
זהו השמן הטוב ביותר שניתן להשתמש בו.
לא חוסכים - וזה משתלם למשתמש.

עדכון לוג: 21/01/16

אימון מהיום:

בנץ' פרס:
5x5x117.5kg
מקבילים רחב:
4x10-12xBW+10kg
חתירה לסנטר:
5x8-10x40Kg

4x12x??kg
6x12-15x??kg
כפיפת מרפקים 2 הידיים יחד בדאמבלים:
5x10-12x15kg
בטן במכונה:
5x12-15x??kg

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 22/01/16

אימון מאתמול (עדכון רק היום):

פולדאון ב-2 ידיות בנפרד:
6x12x??kg
חתירה במשקולת יד-יד:
5x10x32.5kg
4x12-15x??kg
כפיפת מרפקים במוט ישר בקרוס:
6x10-12x??kg
כתף אחורית בקרוס:
5x10-12x??kg
שראגס בדאמבלים:
5x12-15x50kg
אירובי:
30 דק' באליפטיקל

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 24/01/16

נתונים יבשים:
משקל גוף: 82.9.
עליה של 1.3 ק"ג מהשקילה האחרונה (סה"כ 1.3 ק"ג מתחילת הבלאסט השני)

אימון מהיום:
סקוואט ATG:
5x10-12x120kg
6x12-15x??kg
דדליפט רומני:
5x10-12x120kg
5x10-12-??kg
הרמת עקבים בישיבה:
5x10-15x??kg

הרגשה כללית:

ה-M-Sten פשוט מפציץ!

מרגיש באק פאמפס מטורפים, בעיקר בצד שמאל של הגב התחתון. כל כך חזקים, שהיה לי מאוד קשה לסיים את הסקוואט, שלא נדבר על הדדליפט הרומני. נאלצתי לעבוד בנפח גבוה בשני התרגילים הללו; פשוט לא יכלתי לרדת ל-RM נמוך מ-10.

מה שמוזר זה, שבמהלך היום-יום ההרגשה פחות אקוטית, ואפילו בסופ"ש האחרון כמעט ולא הורגשו כאבים.
אני פשוט אמשיך לעקוב - לא שיש הרבה מה לעשות עם התופעה, מלבד לקבל אותה באהבה ולהינות (מזוכיזם).

כמו כן, האוראלי גם החל לתת את אותותיו בהשפעתו על חומציות הקיבה. צרבות קלות מורגשות לעיתים לאורך היום. אני משתדל לקחת את האוראלי עם הארוחות, אך לא תמיד זה קורה. היום לקחתי כדור ממש עם תחילת האימון - והצרבת הגיעה מיידית. עבר תוך כדי, למזלי.

החלפתי, בעקבות האימון הקודם, את התרגיל לתאומים בהרמת עקבים בישיבה. ההחלטה, שוב, התבררה כנכונה - לא כאב כלל והיה מאוד נוח לכל אורך התנועה. בהמשך, אולי אחזו להרמה בלג פרס (שם יש יותר עומס על איזור גדול יותר), אך בינתיים לא.

מלבד זאת, ישנה עליה קלה במצב הרוח, אך ירידה קלה בחשק המיני (NPP מישהו?). מרגיש גם מעט יותר קשיח, הודות אולי למאסטרון וגם ואנדרוגניות הנוספת המתקבלת מהטסט. השינה השתפרה במעט - נרדם מהר יותר, עמוק וחזק יותר. זהו מדד עקיף לעלייה באסטרוגן, ברמה שעדיין לא חורגת מגבולות נשלטים (כי יתר אסטרוגן דווקא גורם לנדודי שינה). עדיין מוקדם לקבוע מה קורה ולמה מבחינה הורמונלית, אך אני עם היד על הדופק, ומנסה לנטר אחד כל שינוי.

סך הכל התקדמת טובה וסולידית לשבוע הראשון לסייקל - חימום מנועים להמשך.

תזונה:
ממשיך בהעלאת הקלוריות לפי התוכנית. הרגשת הרעב נשמרת היטב בין הארוחות, ואין "קראש" לאחר ארוחה - גם לא זו שלפני/אחרי אימון, המכילות מעט יותר פחמימות, בהשוואה ליתר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

לגביי בק פאמפ, בזמנו כשהיה לי, עזרו לי מדללי דם ואיבופן.
תמשיך להפגיז

לגביי בק פאמפ, בזמנו כשהיה לי, עזרו לי מדללי דם ואיבופן.
תמשיך להפגיז
בזמן לקיחת האפיסטן, לאהיו לי באק פאמפס.
עם ה-M-Sten זה קורה, כנראה בשל העובדה כי הוא חזק יותר, או גם לצד מינונים גבוהים יותר של יתר השמנים. מלבד זאת, ננדרולון ידוע כחומר אשר עשוי לגרום גם הוא לתופעה, כך שאולי יש כאן וריאציה כפולה. בכל מקרה, הדבר כעת נסבל, ואני לא אשתמש באף גורם חיצוני בכדי לעזור, בטח שלא איבוופרופן לסוגיו.

M-sten נחשב כפרו הורמון?

האמת שלא כל כך הבנתי את המושג הזה 'פרו הורמון', חומר שהופך להורמון? הרי אפילו טסטוסטרון הופך להורמון אחר, וכולסטרול גם כן, אז מה תהיה ההגדרה המדויקת?

האם פרו הורמון בהכרח "חלש" יותר?

ולסיום, טוב לעקוב אחרי הלוג שלך, לא היה לי מושג שיש קשר בין אסטרוגן לבין שינה.

M-sten נחשב כפרו הורמון?

האמת שלא כל כך הבנתי את המושג הזה 'פרו הורמון', חומר שהופך להורמון? הרי אפילו טסטוסטרון הופך להורמון אחר, וכולסטרול גם כן, אז מה תהיה ההגדרה המדויקת?

האם פרו הורמון בהכרח "חלש" יותר?

ולסיום, טוב לעקוב אחרי הלוג שלך, לא היה לי מושג שיש קשר בין אסטרוגן לבין שינה.
M-Sten הוא סטרואיד אוראלי לכל דבר ועניין.
קרא כאן על Designer Steroid:
Designed Steroied‏ - חיפוש ב-Google

עדכון לוג: 26/01/16

אימון מהיום:

מתח באחיזה מקבילה:
3x10-12xBW+5kg
פולדאון ב-2 ידיות בנפרד:
5x12x??kg
חתירה במשקולת:
4x8x35kg
5x10-12x17.5kg
4x12-15x??kg
כתף אחורית בקרוס:
4x10-12x??kg
אירובי:
25 דק' באליפטיקל

הרגשה כללית:
עדיין חש בק פאמפס, אבל מתחיל לאהוב את זה. מקווה שזה לא יעיב על אימון רגליים הקרוב (חמישי).

יש עליה בכוח ובאינטנסיביות. זה מתבטא בהעלאת משקלי עבודה מחד, לצד הרגשה שהאימון רק התחיל, אפילו לקראת סופו.

מצד שני, כנראה בשל ספיחת הנוזלים והעליה במשקל עד כה, מרגיש שהיכולת האירובי מעט נפגעה. מעין תחושה של הרגשת כבדות, בעיקר בתחילת ביצוע האירובי. למרות זאת, אין הגבלה או העקה בנשימה בשום שלב במהלך היום. אולי אשלב אספירין בהמשך.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 28/01/16

נתונים יבשים:
משקל גוף: 83.9.
עליה של 1 ק"ג מהשקילה האחרונה (סה"כ 2.3 ק"ג מתחילת הבלאסט השני)

אימון מהיום:

סקוואט ATG:
4x8x135kg
3x12x115kg
5x12x??kg
דדליפט רומני:
3x5x140kg
4x10-12x110kg
4x10-12-??kg
קירוב ירך במכונה:
4x10-12x??kg
הרמת עקבים בישיבה:
4x8-15x??kg

הרגשה כללית:
הבאק פאמפס היו נסבלים יותר, מאשר אימון קודם.
הצלחתי להעלות עצימות בסקוואט ודדליפט רומני, וגם נתתי נפח משלים.
מקווה שיתר האימונים יתאפשרו במתכונת הזו.

החלטתי לצאת לניקוי קפאין, וזאת בשל צריכה רצופה של 7 שבועות ממנו, במינון של 400mg.
הניקוי החל ביום שלישי האחרון, ויימשך כחודש, לערך.

התכנון הוא לחזור ב-1.3 לצריכת קפאין (רק כדי לבדוק מה התגובה - באם האימונים עד אז יהיו טובים, לא חושב שאחזור לצרוך קפאין באופן סדיר ותדיר).

למרות חוסר הקפאין באימון, הרגשתי מאוד עירני ומפוקס.

תזונה:
ביום ראשון הקרוב אסיים את שלב ההעלאה הדרגתית בקלוריות עד לפלוס הקלורי שתכננתי.
כפי שהערכתי מראש, עד כה נצברו כ-2.3 ק"ג, רובם, כמובן, נוזלים.
לשמחתי, רוב הצבירה הנוזלית היא תוך-שרירית, ועל כן אין כלל מראה של Bloat.
השרירים מרגישים מלאים, נוקשים וגדולים יותר. ההיקפים עלו אף הם, אך צבירת השריר ה"אמיתית" תגיע, ביתר שאת, מהשבוע הבא והלאה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 29/01/16

אימון מהיום:

בנץ' פרס:
4x6x117.5kg
פלייס בקרוס:
4x12x??kg
חתירה לסנטר:
5x8-10x40Kg

4x12x??kg
6x12x15kg
שראגס בדאמבלים:
5x15-20x50kg
בטן במכונה:
5x10-15x??kg

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 31/01/16

נתונים יבשים:
משקל גוף: 83.9.
עליה של 1 ק"ג מהשקילה האחרונה.

אימון מהיום:

מתח באחיזה מקבילה:
3x10-12xBW+5kg
פולדאון ב-2 ידיות בנפרד:
5x12x??kg
חתירה במשקולת:
3x10x35kg
חתירה לסנטר:
4x10x42.5Kg
6x12-15x??kg
כתף אחורית בקרוס:
3x10-12x??kg
אירובי:
25 דק' באליפטיקל

כללי:
היום התחלתי את השבוע השלישי לבלאסט המאסה.

רוב העלייה במשקל הגוף, כנראה, באה מנוזלים בספיחה תוך-שרירית ולא תת-עורית.
יש שיפור ויזואלי די טוב: השרירים נראים מלאים וקשים יותר.
ישנה עליה, כמובן, די קלה בהיקפים, בזמן שהיקף המותן עלה רק ב-2 ס"מ (יחסית לכלל העלייה, ובהתחשב שרובה מנוזלים, זה די טוב).

ה-M-Sten נכנס חזק למערכת כבר בהתחלה והצטיין בהעלאת כוח ומאסה נקייה.

המאסטרון עובד בגזרתו ומאזן את עליית הנוזלים שבאה מיתר החומרים. אם להשוות לסייקל מאסה הראשון שביצעתי, בו עמד מינון הטסט על 500mg/wk ובשבועיים הראשונים כמות הקלוריות בכלל, וכמות הפחמימות בפרט, היו נמוכות יותר, בכל זאת צברתי יותר נוזלים לעומת עכשיו. מכאן אני מסיק, כי התכונות החיוביות המיוחסות למאסטרון (בין היתר - שמירה על מאזן נוזלים הגיוני) באות לידי ביטוי בסייקל הנוכחי, אחרת הייתי עולה בערך 5+ ק"ג בשבועיים הללו, אם לא יותר.

ה-NPP גם הוא עובד בגזרתו - אני מרגיש דווקא ירידה בליבידו, למרות השימוש בטסט במקביל במינון הולם.

לבסוף, כמובן, הטסט מורגש בדמות עליה בכוח, אינטנסיביות, צבירת נוזלים ומאסה והתאוששות מעולה בין האימונים, לצד שעות שינה לא הכי אידיאליות.

תזונה:
הגעתי לערכים מסויימים, וכעת אני אעקוב אחר ההתקדמות כל 4-5 ימים. הציפייה שלי היא עליה א-ליניארית במשקל הגוף, אך אני מכוון (או מצפה) לעלות כ-1 ק"ג בממוצע בשבוע. באם אעבור 2 שקילות רצופות (קרי 8-10 ימים) והעלייה במשקל הגוף תהיה נמוכה, או שלא תהיה כלל - אוסיף קלוריות, בהתאם ליחס פחמימה:חלבון:שומן שאני שומר עליו.

הרעב בין הארוחות עדיין נמשך, אך התאזן מעט.
יש הרגשה טובה של עירנות ומרץ, למרות שנפח הארוחות והערך הקלורי שלהן גדל.

ולבסוף, גיחה ראשונה מהמחתרת: כמה תמונות מהשבוע האחרון:

צפה בקובץ המצורף 32634

צפה בקובץ המצורף 32636

צפה בקובץ המצורף 32637

צפה בקובץ המצורף 32638

צפה בקובץ המצורף 32639

צפה בקובץ המצורף 32640

צפה בקובץ המצורף 32641

צפה בקובץ המצורף 32642

צפה בקובץ המצורף 32643

צפה בקובץ המצורף 32644

קרא את שאר עדכון הלוג...