הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Blast&Cruise LOG - התחייה

תראה מה זה, בהודעה אחת קיבלת ארבעה לייקים (מוניטין לא מתאפשר כרגע)

Daniel Barack עדכן/ה את הלוג ״Blast&Cruise LOG״:

עדכון לוג: 04/01/16

אימון מהיום:

פולדאון ב-2 ידיות בנפרד:

6x8-12x??kg
T-BAR במכונה בשכיבה:
4x10x??kg
פשיטת מרפק בחבל בפולי עליון:
5x10-15x??kg
פשיטת מרפק יד-יד בקרוס:
3x10-12x??kg
כפיפת מרפקים יד יד:
5x10x15kg
שראגס (משקולות):
4x15x45kg
אירובי:
25 דק' באליפטיקל

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 07/01/16

נתונים יבשים:
משקל גוף: 81.3.
ירידה קלה של 100 גרם - זניח בהחלט.

אימון מהיום:

בנץ' פרס:
5x5x110kg
מקבילים רחב:
4x12-15xBW
פלייס בקרוס:
4x10-12x??kg
הנפת כתפיים לצדדים יד-יד בכבל בקרוס:
6x10-12x??kg
כפיפת מרפקים יד יד בדאמבלים:
5x10x15kg
5x12-15x15kg
בטן חופשי:
4x15x10kg

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 08/01/16

אימון מהיום:

סקוואט ATG:
3x6-8x135kg
3x12x110kg
1x15x100kg
פשיטת ברכיים בישיבה במכונה:
4x12-15x??kg
דדליפט רומני:
6x5x135kg
כפיפת ברכיים בשכיבה במכונה:
5x10-12-??kg
תאומים בלג פרס:
5x15-20x??kg

תזונה:
התפריט ממשיך כהרגלו, לאחר העלאה קלה של מספר גרמים של פחמימות (בשל הרגישות הטובה לאינסולין שנמשכת, וגם לצד הרצון לשמור על מאזן תומך והולם מספיק). ציינתי בעדכון הקודם שירדתי כ-100 גרם (בתכל'ס 200). מאוד זניח, וכנראה נובע בשל מספר גורמים, ביניהם, אני משער, חוסר השינה שמוביל להפחתה בהתאוששות וירידה קלה במשקל, או בשל העובדה שאני עדיין במעין Recomp כתוצאה מהחיטוב (יורד מעט בשומן/נוזל, שומר על שריר). כך או כך, לא חלה ירידה בהיקפים (מלבד בטן - שזה לחיוב - כחצי ס"מ), הכוח עולה, ליבידו ראוי וחזק, מצב רוב מרומם ברוב היום ובזמן האימון.

הרגשה כללית:
השיפור בתנועה ובהרגשה בפציעות נמשך, במקביל להמשך פרוטוקול הפציעות שלי (משחת חימום+בקבוק חימום).

אחרי לילה קשה ללא שינה רצופה (הילד חולה, מה לעשות...) ובכלל מספר לילות לא פשוטים, הצלחתי להעלות עצימות בסקוואט, ועדיין ההרגשה הייתה טובה ונוחה. הפתעתי את עצמי, כי באתי לאימון בלי ציפיות כלל (רק לקוות שלא אתפרק בו מרוב עייפות).

בהמשך כדרכי בקודש, השלמתי סקוואט בנפח סטייל BBB, וזה הרגיש גם נוח ופאמפי בטירוף!

לאור השיפור, אני לא מפחד לפנטז על חזרה בזמן הקרוב ל-5x5 הסולידי שלי, שהיה בעבר.

גם בדדליפט העליתי עצימות (סט אחד נוסף - בהחלט הורגש הבדל), והלך טוב מאוד. אני נוטה לדבוק בדדליפט הרומני לאחרונה (פחות סטיף), בשל הכיווץ והעבודה הנוספת שמוענקת להאמס, לשיפור הכוח והפרופורציה.

כמו כן, חזרתי גם לאמן את התאומים בשגרה. ההרגשה טובה, אך אחרי אימון כה אינטנסיבי, הם היו כבר די גמורים. הכאב והמגבלה יותר מציקה בצד ימין, אז אני מנסה לתמרן בטכניקה ובזווית כף הרגל על הפלטה של הלג פרס, כדי להרגיש נוח ויעיל. כרגע אני שואל אם כדאי לי להפריד את אימון התאומים (בדומה להפרדה של בטן ואירובי), ולבצע בסוף אימון שלא כולל רגליים.

אני אמור להתחיל את הבלאסט הבא ביום ראשון הבא (17.1), וכרגע מספר התלבטויות:

1. ביצוע בדיקות הדם - באם לבצען בשבוע הבא (עדיין זמן הקרוז) - כדי לוודא התאוששות מלאה וחזרה לתקינות, בעיקר במדדים החשובים.

2. דחיית בדיקות הדם וביצוען כשבועיים-שלושה בתור הבלאסט - וזאת כדי להעריך התקדמות ראשונית, עליית החומרים בדם, פוטנציאל לתופעות לוואי וכדומה.

ההתלבטות בין סעיף 1 ל-2 נובעות מכך, שלמרות שאני ורופאת המשפחה בקשר אינטלקטואלי טוב, עדיין זה לא יזכה אותי לבצע בדיקות דם זהות ומקיפות הן לפני הסייקל והן כשלושה שבועות לתחילתו. אני צריך לבחור מה עדיף לי, וכרגע מתלבט.

3. מאסטרון - שוקל לשלב מאסטרון בסייקל (לצד טסט, NPP ומתיל-סטנבולון). הרעיון מאחורי המאסטרון הוא שמירה על אנדרוגניות אידיאלית בסייקל, לצד קבלת מראה קשיח והדוק של השרירים (כן, תתפלאו, גם במאסה וגם באחוז שומן שעולה על עשרה אחוזים ניתן בהחלט לראות אפקטים ממאסטרון), שמירה על משק נוזלים לא חריג (NPP וטסט), וקבלת בוסט בדמות רייג' ואקסטרה כוח באימונים. מאסטרון גם ידוע בתכונתו להיקשר ל-SHBG, ובדומה לפרווירון, להפחית את התקשרות האחרון עם הטסטוסטרון, ולהגדיל את הטסטוסטרון החופשי בדם. את הרעיון למאסטרון קיבלתי מחבר מאוד קרוב ומבין, ש"פתח" לי מספר אופקים בעניין.
נכון לעכשיו אין ברשותי מאסטרון ממקור איכותי, ויהיה רק בעוד שבועיים. מאחר ואני מתכוון, אם כבר, להריץ מאסטרון במקביל לטסט, אזי אצטרך לדחות את הבלאסט עד השגתו - קרי דחייה של שבוע לערך.

4. תזמון נוח מבחינת לוח זמנים (אישי, משפחתי, מקצועי) - מאחר והסייקל מתוכנן ל-12 שבועות (2 שבועות פחות או יותר, נראה כבר), אני מנסה להתאימו לזמן הכי נוח ואידאלי, בעיקר בראייה לרחוק. שינוי של שבוע אמנם נראה זניח, אך מדובר באופן אישי במשהו דווקא די קריטי

על כל אלה, אני אמור לקבל החלטה בימים הקרובים.
כמובן ואעדכן בהתאם.

מחר מנוחה להשלמת שעות שינה (דחוף!)

שבת שלום

קרא את שאר עדכון הלוג...

דבר ראשון- שהילד ירגיש טוב!

דבר שני- לדעתי, עקב נסיונך הרב, והעובדה שחל שיפור בהרגשתך הכללית, אני מאמין שאתה יודע מה מצב הגוף שלך ולכן כדאי לך לבצע בדיקות דם בתוך הבלאסט. אין לי הסבר לכך, אבל זה מה שנראה לי הגיוני.

שבת שלום!

דבר ראשון- שהילד ירגיש טוב!

דבר שני- לדעתי, עקב נסיונך הרב, והעובדה שחל שיפור בהרגשתך הכללית, אני מאמין שאתה יודע מה מצב הגוף שלך ולכן כדאי לך לבצע בדיקות דם בתוך הבלאסט. אין לי הסבר לכך, אבל זה מה שנראה לי הגיוני.

שבת שלום!
תודה
אני נוטה (בדיוק מהסיבה שרשמת) גם לבצע את בדיקות הדם בבלאסט
יש לזה "יתרון" נוסף - חלק מהמדדים יהיו חריגים מאוד, מה שיצדיק בדיקה חוזרת שלהם (בלית ברירה) בהמשך - משמע עוד בדיקות דם 😛

עדכון לוג: 10/01/16

אימון מהיום:

פרס:
3x5x77.5kg
3x8-10x65kg
פולדאון ב-2 ידיות בנפרד:
6x10-12x??kg
הנפת כתפיים לצדדים יד-יד בכבל בקרוס:
4x8-12x??kg
5x12-15x15kg
כפיפת מרפקים 2 הידיים יחד בדאמבלים:
5x12x15kg
כתף אחורית בקרוס:
4x8-12x??kg
אירובי:
25 דק' באליפטיקל

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 12/01/16

אימון מהיום:

T-BAR חופשי:​
5x8-10x75kg-80kg​
פולדאון ב-2 ידיות בנפרד:​
4x12x??kg​
חתירה במשקולת יד-יד:​
3x6-8x32.5kg​
פשיטת מרפק בחבל בפולי עליון:​
4x12-15x??kg
פשיטת מרפק יד יד בקרוס:​
4x10-12x??kg​
שראגס (משקולות):​
4x15x47.5kg​
בטן במכונה​
5x15x??kg​

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 12/01/16

העדכון כאן יוקדש לתמונות בלבד.
אלו הן מספר תמונות מהשבוע הנוכחי ושבוע שעבר.
ביום ראשון הקרוב, 17.1.16, אני מתחיל את הבלאסט השני - מאסה (עדכון לקראתו מבחינת מלל נרחב יועלה בסוף השבוע הקרוב).
בשל הרצון שלי גם להפתיע את עצמי, החלטתי לרכז מספר תמונות ו"לרדת" למחתרת.
אל תדאגו, הלוג יעודכן כדרכו בקודש, אך תמונות תועלנה רק לאחר התקדמות משמעותית בהמשך.

בינתיים, פוזינג חובבני בהחלט לכבוד סיום הקרוז:

צפה בקובץ המצורף 32347

צפה בקובץ המצורף 32348

צפה בקובץ המצורף 32349

צפה בקובץ המצורף 32350

צפה בקובץ המצורף 32351

צפה בקובץ המצורף 32352

צפה בקובץ המצורף 32353

צפה בקובץ המצורף 32354

צפה בקובץ המצורף 32355

צפה בקובץ המצורף 32356

צפה בקובץ המצורף 32357

צפה בקובץ המצורף 32358

צפה בקובץ המצורף 32359

צפה בקובץ המצורף 32360

קרא את שאר עדכון הלוג...

נראה נהדר.
בהצלחה במסה..
עריכה- יש לי שאלה, הרגשת גדילה בחיטוב? זה נראה שגדלת קצת.. היקפים עלו? הרבה אנשים אמרו לי שעם טרן אפשר לרדת שומן ולעלות שריר, לפחות בהתחלה כשהחיטוב עוד לא דרסטי.
דרך אגב, זה נראה שיש לך קצת עודפי עור בבטן התחתונה, פוגע קצת באסתטיות לדעתי. חשבת על ניתוח אולי? לדעתי לייזר והורדת העודפי עור ואתה תראה פי אלף יותר טוב.

נראה נהדר.
בהצלחה במסה..
עריכה- יש לי שאלה, הרגשת גדילה בחיטוב? זה נראה שגדלת קצת.. היקפים עלו? הרבה אנשים אמרו לי שעם טרן אפשר לרדת שומן ולעלות שריר, לפחות בהתחלה כשהחיטוב עוד לא דרסטי.
דרך אגב, זה נראה שיש לך קצת עודפי עור בבטן התחתונה, פוגע קצת באסתטיות לדעתי. חשבת על ניתוח אולי? לדעתי לייזר והורדת העודפי עור ואתה תראה פי אלף יותר טוב.
תראה באחד העדכונים האחרונים שלי, סיכום חיטוב מפורט.
היקפים ירדו ממש מעט - נטו מהשומן.
בחזרה לנייטרלי והקרוז ההיקפים נשמרו זהים, והבטן אף ירדה בעוד חצי ס"מ.
טרן אכן חומר נהדר - אני משתדל לקחת בערבון מוגבל הכל, ולא לקפוץ להנחות חד משמעיות שאפשר איתו הכל (עליה בשריר לצד ירידה בשומן), אך בהחלט הוא יעיל לכל מטרה. אני יודע שבעתיד אשתמש בו שוב ואפילו כבר מחכה לכך.

אכן יש לי מעט עודפי עור באיזור הבטן - זה מהתקופה בה הייתי שוקל 110+ ק"ג ו-30+ א.ש
לא שקלתי לבצע ניתוח או להסיר שיער בלייזר (אולי שעווה, ננסה פעם), מאחר והויזואליות כרגע פחות חשובה לי.

תודה על המילים הטובות

כל פעם אני רואה תמונות של ההתקדמות שלך וזה רמה אחרת.
באמת.
אני משווה עם המראה שלך בפעם הראשונה שנפגשנו וזה שמים וארץ.
רק תוודא שאתה עושה בדיקות דם ושיט אני מקווה שאתה לא עושה ויתורים מיותרים בפן הבריאותי.

כל פעם אני רואה תמונות של ההתקדמות שלך וזה רמה אחרת.
באמת.
אני משווה עם המראה שלך בפעם הראשונה שנפגשנו וזה שמים וארץ.
רק תוודא שאתה עושה בדיקות דם ושיט אני מקווה שאתה לא עושה ויתורים מיותרים בפן הבריאותי.
תודה רבה אחי.
הכל בפיקוח ושליטה.
אבדוק כל מה שצריך בתזמון הנכון.

תראה באחד העדכונים האחרונים שלי, סיכום חיטוב מפורט.
היקפים ירדו ממש מעט - נטו מהשומן.
בחזרה לנייטרלי והקרוז ההיקפים נשמרו זהים, והבטן אף ירדה בעוד חצי ס"מ.
טרן אכן חומר נהדר - אני משתדל לקחת בערבון מוגבל הכל, ולא לקפוץ להנחות חד משמעיות שאפשר איתו הכל (עליה בשריר לצד ירידה בשומן), אך בהחלט הוא יעיל לכל מטרה. אני יודע שבעתיד אשתמש בו שוב ואפילו כבר מחכה לכך.

אכן יש לי מעט עודפי עור באיזור הבטן - זה מהתקופה בה הייתי שוקל 110+ ק"ג ו-30+ א.ש
לא שקלתי לבצע ניתוח או להסיר שיער בלייזר (אולי שעווה, ננסה פעם), מאחר והויזואליות כרגע פחות חשובה לי.

תודה על המילים הטובות
השתמשת בעזרים שונים במהלך הסייקל? ארימדקס/דוסטינקס/טמוקסיפן וכו׳..? איך החשק מיני היה בסייקל?
אני שואל את כל זה כי אני נכנס ממש אוטוטו לסייקל דומה מאוד, רוצה לדעת למה לצפות פחות או יותר.

השתמשת בעזרים שונים במהלך הסייקל? ארימדקס/דוסטינקס/טמוקסיפן וכו׳..? איך החשק מיני היה בסייקל?
אני שואל את כל זה כי אני נכנס ממש אוטוטו לסייקל דומה מאוד, רוצה לדעת למה לצפות פחות או יותר.
לא השתמשתי ולא היה צורך בדוסטינקס או ארימידקס. חשק חיני היה גבוה בשלוש השבועות הראשונים, לאחר מכן דעך. כ5 ימים מתום הסייקל הליבידו חזק ומאז ממשיך לעלות

לא השתמשתי ולא היה צורך בדוסטינקס או ארימידקס. חשק חיני היה גבוה בשלוש השבועות הראשונים, לאחר מכן דעך. כ5 ימים מתום הסייקל הליבידו חזק ומאז ממשיך לעלות
מוזר.. איך זה הגיוני שהחשק עכשיו גבוה יותר ממה שהיה בסייקל..? רמות הטסט הרי הרבה יותר גבוהות בזמן הסייקל..

מוזר.. איך זה הגיוני שהחשק עכשיו גבוה יותר ממה שהיה בסייקל..? רמות הטסט הרי הרבה יותר גבוהות בזמן הסייקל..
קרא את הלוג שלי תדע בדיוק למה.
רמז: טרן.
זה רק כמה הודעות אחורה, לא סתם אני מנסה לפרט כמה שיותר. לא רק כדי שאני אהיה במעקב, אלא כדי להשכיל את חברי הפורום

עדכון לוג: 14/01/16

אימון מהיום:

בנץ' פרס:
4x5x115kg​
3x10-12x100kg
מקבילים רחב:​
3x10-12xBW+10kg​
פלייס בקרוס:
3x10-12x??kg​
הנפת כתפיים לצדדים יד-יד בכבל בקרוס:​
5x8-12x??kg​