Resource icon

Blast&Cruise LOG - התחייה

הרגליים נראות מצויין. לדעתי התאומים קצת בפיגור ביחס לקוואדס, קח לתשומת לבך.
המסטרון בהחלט עושה את עבודתו נאמנה, הקשיחות והווסקולריות בולטות מאוד, נראה מצויין.
דרך אגב, כמה שנים התאמנת לפני שהתחלת את הסייקל הראשון?

הרגליים נראות מצויין. לדעתי התאומים קצת בפיגור ביחס לקוואדס, קח לתשומת לבך.
המסטרון בהחלט עושה את עבודתו נאמנה, הקשיחות והווסקולריות בולטות מאוד, נראה מצויין.
דרך אגב, כמה שנים התאמנת לפני שהתחלת את הסייקל הראשון?
התאומים גדולות לכשלעצמן, אבל קטנות ביחס לקוואדס. זה ידוע ואני מנסה לשפר פרופורציה. מה שכן, הצלחתי לשפר מעט פרופורציה בין קוואדס להאמס (לא ניתן לראות בתמונה).

לפני הסייקל הראשון התאמנתי כמעט 10 שנים, אבל לא באופן ממש סדיר ורצוף (גיוס לצבא ושירות ביחידות קרביות כמעט 8 שנים. כיום קצין בקבע במטה מזה שנתיים וחצי).

Daniel Barack עדכן/ה את הלוג ״Blast&Cruise LOG״:

עדכון לוג: 27/02/16

אימון מהיום:

מתח באחיזה צרה:
3x8-10xBW+8kg
פולדאון ב-2 ידיות בנפרד:
6x10-12x??kg
T-BAR במכונה:
4x8-10x??kg
פשיטת מרפק במוט ישר בפולי עליון:
6x10-12x??kg
שראגס בדאמבלים:
5x20x50kg
הרמת עקבים בישיבה:
5x12-15x??kg
בטן במכונה:
5x10-20x??kg

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 28/02/16

נתונים יבשים:
משקל גוף: 88.3 ק"ג.
עליה של 1.3 ק"ג מהשקילה האחרונה.

אימון מהיום:

סקוואט ATG:

4x6x135kg
2x12x120kg
פשיטת ברכיים בישיבה במכונה:
5x12-15x??kg
דדליפט רומני:
4x5x140kg
כפיפת ברכיים בשכיבה במכונה:
6x10-12x??kg
קירוב ירך במכונה:
4x12x??kg
לחיצת תאומים בלג פרס:
4x12-15x??kg

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 01/03/16

אימון מהיום:

בנץ' פרס:
4x6-8x100-120kg
פלייס בקרוס:
5x12x??kg
כפיפת מרפקים במוט W:
5x10x40kg
5x10-12x??kg
פשיטת מרפק בכבל בפולי עליון:
3x12-15x??kg
כתף אחורית בקרוס:
4x10-12x??kg
אירובי:
30 דק' באליפטיקל

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 02/03/16

אימון מהיום:

פולדאון ב-2 ידיות בנפרד:
6x10-12x??kg
T-BAR במכונה:
5x8-10x??kg
חתירה לסנטר:
5x8-10x40kg
הנפת כתפיים לצדדים יד-יד בכבל בקרוס:
4x12x??kg
4x10-12x??kg
שראגס בדאמבלים:
5x20x50kg
בטן במכונה:
5x10-15x??kg

הרגשה כללית:
בשבוע האחרון, העייפות במהלך היום החלה להתגבר, לצד שנת לילה עמוקה וטובה יותר.
עם זאת, בזמן האימון אני מרגיש מפוקס, עירני ומלא מרץ. זאת גם באימונים בהם לא נלקח קפאין.

יש עלייה ברייג' וגם בכוח, לצד הפחתה משמעותית בכאבים במפרקים ובפציעות.
הסיבה היא גם העלאת כמות המזון בכלל, והפחמימה בפרט, ולצד האדיטיביות שבאפקט המתקבל מה-NPP.
כן, גם לאסתר קצר יש השפעה במעלה הסייקל - לא הכל קורה בין לילה.

מבחינת פיזית, אני מרגיש יותר וסקולרי ונוקשה בשרירים. המאסטרון, גם הוא בעל אסטר קצר, ממשיך לפעול היטב ולעזור בתכונות האחרונות. אמנם אני די שעיר, אבל אני שם לב שמתחילים לבלוט אצלי עוד ועוד ורידים, בעיקר בזרועות וברגליים. קם בבוקר ושם לב לאיזה וריד בולט פתאום בקוואדס או האמס, מה רע?

תזונה:
המאזן הקלורי ממשיך לעלות. אני נשקל פעמיים בשבוע (ולא פעם אחת - למרות שמדווח כאן בלוג אחת לשבוע), בכדי לאמוד את מצב ההתקדמות.

הסייקל הזה מאוד ייחודי - אני נמצא כיום על בערך 730-750 גרם פחמימה ליום (320 גרם חלבון, 70 גרם שומן), ועדיין מתקדם ממש לאט ובטוח. ה-NPP פותח את התיאבון בצורה מעולה, אחרת לא הייתי יכול להתמיד בתפריט של 5K+ קלוריות ליום. כמובן שמלבד ה-NPP, יתר החומרים, המעלים את התרמוגניות, תורמים למשוואה. כמו-כן אימונים עצימים ואינטנסיביים והקפדה על פעילות אירובית, מביאים אותי למצב שאני בולס כמויות ענקיות ועדיין עולה בצורה יחסי נקייה ואיטית.

רק לשם השוואה, בסייקל מאסה הראשון שאי פעם ביצעתי (יוני-אוגוסט, שנה שעברה), הגעתי בשיא ל-91.5 ק"ג מ.ג. מבחינת התפריט, הגעתי לכ-540 פחמימה, 330 גרם חלבון וו-80 גרם שומן. בכמות המזון הזו, כל ארוחה הייתה קשה לסיום לי והבטן הייתה מתפוצצת ממזון. בסייקל הנוכחי, אם ארד ל540 גרם פחמימה, זה ישחב לחיטוב עבורי.

מה שכן, מבחינת התיאבון, אזי דווקא הגברת הקלוריות כן עוזרת לצמצם את הרעב, וזאת לצד שמירה על רמות אינסולין עדיין, יחסית, גבוהות.

יש לכך לא רק יתרונות, אלא גם חסרונות - והחסרון העיקרי הוא הפאן הכלכלי, לצד בישול כמויות מאוד גדולות של מזון בתדירות גבוהה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 06/03/16

נתונים יבשים:
משקל גוף: 89.8 ק"ג.
עליה של 1.5 ק"ג מהשקילה האחרונה.

אימון מהיום:
בנץ' פרס:
5x6-8x100-120kg
פולדאון ב-2 ידיות:
6x12x??kg
3x12x??kg
הנפת כתפיים לצדדים בדאמבלים:
3x8-10x12kg
5x10-12x??kg
שראגס בדאמבלים:
5x20x50kg
בטן במכונה:
5x10-15x??kg

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 09/03/16

אימון מהיום:

פולדאון ב-2 ידיות בנפרד:

5x10-12x??kg
T-BAR במכונה:
4x8-10x??kg
חתירה יד-יד בדאמבלים:
3x10x35kg
חתירה לסנטר:
4x10x40kg
4x12x??kg
6x10-12x??kg
בטן במכונה:
4x120x??kg

תזונה:
זו הפעם הראשונה מתחילת הסייקל, שסוף סוף התפריט מתחיל להיות גדוש ואף טיפה קשה להתמודד עימו.
ב-3-4 ימים האחרונים לוקח לי יותר זמן לסיים את 4 הארוחות המרכזיות במהלך היום, וגם הפרשי הזמנים בין ארוחה לארוחה התארכו מעט. תחושת הרעב בין הארוחות הוחלפה בתחושת שובע.

בתוך כך, התחלתי לשלב קצת יותר רטבים 0 קלוריות של Walden Farms עם המזון. זה משפר את הטעם של האורז+בטטות ומנת הבשר ומעביר בגרון את הכל בקלות. עדיין, יש תחושת שובע די גדולה לאחר הארוחה (לא יודע אם לשמוח או לא).

עם זאת, בשבוע האחרון, בשל לחץ בעבודה וגם אישי, שעות השינה שלי נפגעו עוד יותר. בניגוד לאחרים, כשאני עייף אני ממש לא רעב. אני לא יודע אם לייחס באופן ישיר את הירידה בתיאבון לכמות המזון, העייפות או שניהם. בכל מקרה, ממחר והלאה העניינים נרגעים וחוזרים לשגרה. אעקוב לגבי המשך התמודדות עם התפריט ואסיק מסקנות.

כללי:
אין ממש משהו חדש להתייחס אילו, מלבד פרט מאוד מעניין. אני שם לב שככל ואני מתקדם במאסה - עושה במשקל (וגם מעט באחוזי שומן, אין מה לעשות), יותר ורידים מתחילים לצאת ולבלוט. בתמונות שאני מעלה ניתן לקרות באופן חלקי את הוסקולריות שמתקדמת, אבל בפועל אני מגלה ורידים בכל מיני מקומות שלא חשבתי שיהיו לי שם (למשל מפשעות, רחב גבי, בטן תחתונה). כמו כן, במקומות בהם, גנטית, הואסקולריות בולטת (זרועות וכתפיים, בעיקר) ישנו שיפור ניכר - כזה שבהשוואה לחיטוב הקודם מתעלה בכמה רמות.

צפה בקובץ המצורף 33375

צפה בקובץ המצורף 33376

צפה בקובץ המצורף 33377

קרא את שאר עדכון הלוג...

רואים התקדמות מעולה!
גם באמצע המאסה אתה עדיין חטוב ורואים ורידים בצורה מאוד בולטת.
באמת כל הכבוד.

עדכון לוג: 10/03/16

אימון מהיום:

סקוואט ATG:

5x10-12x110kg
פשיטת ברכיים בישיבה במכונה:
6x12x??kg
דדליפט רומני:
3x5x140kg
3x10x100kg
כפיפת ברכיים בשכיבה במכונה:
5x12-15x??kg
קירוב ירך במכונה:
4x12-15x??kg

הגעתי ממש עצבני למכון. לא משהו שגרתי, פשוט כמה עניינים אישיים שלא מסתדרים לאחרונה.

אימון רגליים מבחינתי זה קודש קודשים. כל המפר אותו - דינו סקילה.

אז נכנסתי למכון, ולהפתעתי 2 הכלובים היו תפוסים:
כלוב ראשון היה תפוס על ידי מישהו (יחסית נורמלי) שעשה סקוואט - יאללה ניחא, ויתרתי.
הכלוב השני היה תפוס על ידי איזה דביל שעשה פאקינג מתח בסופר סט של יד קדמית.
אז פשוט ניגשתי לכלוב, שמתי את הדברים שלי והתחלתי להכין את הסקוואט (כוונון המוט, הבאת פלטות מראש וכו'...)

הדביל הגיע ושאל "מה אני עושה". ידעתי לאן זה עלול להוביל וממש החזקתי את עצמי מלצאת עליו.
ניסיתי להסביר לו בצורה נעימה (לא ממש יצא) שהכלוב מיועד לסקוואט - וכל המבזה את הכלוב דינו גלות מיידית להליכון של הזונות. הדביל לא הבין, והתעקש להמשיך לעשות את הסופר סטים החלמאים שלו. מפה לשם, פשוט העפתי לו את המגבת ונכנסתי לסט חימום.

הוא העז עוד לצעוק עלי מאחורה בזמן שאני מתחמם (תרתי משמע). זה נגמר בזה שהתחלתי לרדת עליו ולקלל קצת... מרחוק המאמן במשמרת ראה את ההתרחשות ובא לברר מה קורה. כשראה את ההתנהלות ישר הבין - ופשוט אמר לדביל שיעשה את המתח במתקן של הקרוס, כי הכלוב מיועד ל... נו, ניחשתם נכון - סקוואט.

בכל מקרה, הרייג' היה גבוה מאוד לאורך כל האימון. התכנון היה לתת 5x5, אבל בהחלטה של רגע האחרון, שיניתי את דעתי - וכל האימון כמעט היה במתכונת נפח מהגיהנום, עד ששורף בנשמה. סך הכל היה טוב.

אה, כן, כשבאתי הביתה נזכרתי בקטע הזה מתוך הסרט Full Metal Jacket (מקווה שתבינו את ההקשר):

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית