הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Blast&Cruise LOG - התחייה

באק פאמפס באים מSD כאילו בהזמנה. יומיים שימוש ובאק פאמפס...
חוץ מזה ה-Lethargy וחוסר נוחות בקיבה כשאתה לא מספיק לישון בלילה וגם ככה עוד לפני ה-SD הקיבה הציקה... מבין אותך 😭

שן לילה אחד מעל ל-8 שעות ותרגיש אדם חדש 😃

באק פאמפס באים מSD כאילו בהזמנה. יומיים שימוש ובאק פאמפס...
חוץ מזה ה-Lethargy וחוסר נוחות בקיבה כשאתה לא מספיק לישון בלילה וגם ככה עוד לפני ה-SD הקיבה הציקה... מבין אותך 😭

שן לילה אחד מעל ל-8 שעות ותרגיש אדם חדש 😃
8 שעות?
זה אומר לשים את הילד במלונה בחוץ
במחשבה שניה נשמע דווקא רעיון לא רע
פרס אב השנה ישר אלי (לתא בבית הסוהר)

8 שעות?
זה אומר לשים את הילד במלונה בחוץ
במחשבה שניה נשמע דווקא רעיון לא רע
פרס אב השנה ישר אלי (לתא בבית הסוהר)
שלי בן 7, כשהוא קם בשבע בשבת הוא סוגר לי את הדלת של החדר לפני שיורד לשבת על האייפנים למיניהם... 😆

שלי בן 7, כשהוא קם בשבע בשבת הוא סוגר לי את הדלת של החדר לפני שיורד לשבת על האייפנים למיניהם... 😆
זה הכל בחינוך 😉
אצלי הילד עדיין לא עדכן גרסה - תקוע על שעון קיץ. קם ב6 ואני/אישתי מחכים איתו עד 7 וחצי לקחת אותו לגן.

Daniel Barack עדכן/ה את הלוג ״Blast&Cruise LOG״:

עדכון לוג: 10/11/16

סקוואט ATG:
5x5x170kg
פשיטת ברכיים בישיבה במכונה:
3x12x??kg
דדליפט רומני:
3x8x140kg
כפיפת ברכיים בשכיבה במכונה:
4x15x??kg
קירוב ירך במכונה בישיבה:
4x12x??kg

יום חופש היום
השלמתי שעות שינה והאימון היה מאוד טוב
סקוואט המשיך להרגיש נפלא, התלבטתי אם לנסות להעלות משקל, אבל החלטתי שלא
הדדליפט היה גם טוב ולא העיב על המשך האימון מבחינת הרגשה. כנ"ל המשלימים

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 13/11/16

אתמול (מוצ"ש):

אחרי סופ"ש של השלמת שעות שינה שכלל, בעצם, ארוחה - שינה -ארוחה, וחוזר חלילה, בוצע אימון במוצ"ש שהיה ממש ממש טוב!

בנץ' פרס:
1x5x130kg
5x3x140kg
מקבילים:
4x10xBW+15kg
חתירה לסנטר:
3x10x50kg
הנפת ידיים לצדדים יד-יד בכבל קרוס:
3x12-15x??kg
פשיטת מרפק בחבל בפולי עליון:
6x12x??kg
בטן במכונה:
3x15x??kg

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 14/11/16

משקל בוקר:
96.3 ק"ג
עלייה של 500 גרם מהשקילה הקודמת

סקוואט ATG:
5x5x170kg
פשיטת ברכיים בישיבה במכונה:
3x12x??kg
דדליפט רומני:
3x8x140kg
כפיפת ברכיים בשכיבה במכונה:
3x15x??kg
קירוב ירך במכונה בישיבה:
3x12x??kg
לחיצת תאומים בלג פרס:
3x15x??kg

קרא את שאר עדכון הלוג...

איזה יופי 170 לנפח. עשית התקדמות רצינית ממה שאני זוכר

איזה יופי 170 לנפח. עשית התקדמות רצינית ממה שאני זוכר
כן, זה ממש בא בגל. הייתי מדשדש די קבוע על 150-155 לנפח כזה רוב הסייקל, ולאחרונה ההתקדמות משמעותית. אותי מעניין מה אוכל לשמור מזה אחרי הירידה מהחומרים.

כן, זה ממש בא בגל. הייתי מדשדש די קבוע על 150-155 לנפח כזה רוב הסייקל, ולאחרונה ההתקדמות משמעותית. אותי מעניין מה אוכל לשמור מזה אחרי הירידה מהחומרים.
עם מסת השריר שלך אתה צריך לעשות 270 לנפח.. לא הייתי דואג

עם מסת השריר שלך אתה צריך לעשות 270 לנפח.. לא הייתי דואג
ויזואלית אולי אני נראה שווה יותר ממה שמצליח,להסקביט כיום, אבל פיזית אני לא.
בהחלט תמיד מייחס חשיבות לעליה והתקדמות במשקלי העבודה (בין אם זה במסגרת העלאת המשקל עצמו או מספר הסטים/חזרות), רק שבפועל לא תמיד מצליח להתמיד (מהמון סיבות).
בסייקל הזה למדתי להוריד נפח המשלימים ולהתמקד במורכבים ובעצימות שדי הרבה זמן לא ביצעתי (חמישיות בסקוואט ופרס, שלשות בבנץ'), ובהחלט התוצאות הולמות את העבודה

בסייקל הזה למדתי להוריד נפח המשלימים ולהתמקד במורכבים ובעצימות שדי הרבה זמן לא ביצעתי (חמישיות בסקוואט ופרס, שלשות בבנץ'), ובהחלט התוצאות הולמות את העבודה
יכול להיות שאם היית עושה את זה עוד יותר קיצוני היית רואה שיפור עוד יותר טוב.
אני חושב שעליי אפשר לומר בפה מלא שזה פשוט בזבוז להתאמן פיצולים. גם מבחינת צבירת מסת שריר

ויזואלית אולי אני נראה שווה יותר ממה שמצליח,להסקביט כיום, אבל פיזית אני לא.
בהחלט תמיד מייחס חשיבות לעליה והתקדמות במשקלי העבודה (בין אם זה במסגרת העלאת המשקל עצמו או מספר הסטים/חזרות), רק שבפועל לא תמיד מצליח להתמיד (מהמון סיבות).
תגיד (זהירות, שאלה של אחד שלא מבין בנושא הזה כ"כ), אם במשך הסייקל היית מתאמן כמו הבילדרים שאני רואה בחדרי הכושר ABCDE כל יום שריר אחר עם נפח אטומי לכל שריר ועושה 10-12 חזרות זה לא היה נותן לך יותר היפרטרופיה ?

תגיד (זהירות, שאלה של אחד שלא מבין בנושא הזה כ"כ), אם במשך הסייקל היית מתאמן כמו הבילדרים שאני רואה בחדרי הכושר ABCDE כל יום שריר אחר עם נפח אטומי לכל שריר ועושה 10-12 חזרות זה לא היה נותן לך יותר היפרטרופיה ?
לא. זה היה נותן פציעות וחוסר התקדמות. סייקל זה לא אומר להתאמן ללא היכר. גם על חומרים המשפט "לתת את המינימום, בכדי להוציא את המקסימום" עובד. רק שהמינימום ההתחלתי גדל לאיטו, ככל שמשך זמן השימוש בחומרים מתארך. זה לא סותר את ההנחה הבסיסית של התאמת יכולות. תמיד התבססות על עצימות בינונית-גבוהה בתרגילים מורכבים היא המפתח להצלחה, בין אם בעת שימוש בחומרים או לאו.

לא. זה היה נותן פציעות וחוסר התקדמות. סייקל זה לא אומר להתאמן ללא היכר. גם על חומרים המשפט "לתת את המינימום, בכדי להוציא את המקסימום" עובד. רק שהמינימום ההתחלתי גדל לאיטו, ככל שמשך זמן השימוש בחומרים מתארך. זה לא סותר את ההנחה הבסיסית של התאמת יכולות. תמיד התבססות על עצימות בינונית-גבוהה בתרגילים מורכבים היא המפתח להצלחה, בין אם בעת שימוש בחומרים או לאו.
לדעתי אתה בין הבודדים שמתאמנים ככה בסייקל, היו לי כמה מתחרים בחדר הכושר בשנים האחרונות ואימנו אותם כאלה שהיו מרי ישראל והשתתפו במר אולימפיה והתכנית שלהם כללה רשימת מכולת לכל שריר, טווח חזרות 10-12 כאשר כל חודש מחליפים תרגילים.

בכל אופן כל הכבוד לך, תוצאות יפות מאוד.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית