חוב לראק? 🚔צריך להביא לי מוניטין שלילי על אי-קיום הבטחות
סופ"ש הזה בוודאות הקובץ כמעט מוכן
מה לעשות שחוץ מלכתוב כאן יש לי עוד מיליון דברים להספיק...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חוב לראק? 🚔צריך להביא לי מוניטין שלילי על אי-קיום הבטחות
סופ"ש הזה בוודאות הקובץ כמעט מוכן
מה לעשות שחוץ מלכתוב כאן יש לי עוד מיליון דברים להספיק...
פרס:
4x6x80kg
מקבילים:
4x8xBW+17.5kg
חתירה לסנטר:
4x10x50kg
פרפר בכבל קרוס:
3x12x??kg
פשיטת מרפק בחבל בפולי עליון:
5x12x??kg
בטן במכונה:
3x15x??kg
שפעת ממוצ"ש אינעל העולם
יש שיפור אבל זה רחוק מלהסתיים ולחזור לשגרה
חזרתי להתאמן היום
FBW של מורכבים בנפח בינוני
לא משהו מיוחד
מרגיש טוב יותר אבל עם מינוס 2.5 ק"ג שמישהו יעזור לי עם המחלות האלה!
הלוואי אני מרגיש פח. איפה קונים תיאבון, איפה.????קטן עלייך אחי, אתה תחזור במהרה למשל שהיית בו.
נעשה עסקה, אתה תקנה את שלי ואני אקח את שלך.הלוואי אני מרגיש פח. איפה קונים תיאבון, איפה.????
יש לך בטן ל4.5k קלוריות ביום?נעשה עסקה, אתה תקנה את שלי ואני אקח את שלך.
במילא התחלתי חיטוב:37mv:
כן.יש לך בטן ל4.5k קלוריות ביום?
Done dealכן.
ראו את זה במסה האחרונה:rolleyes-71:
בדיוק כתבתי על הנושא בלוג 😃זו הסיבה העיקרית לדעתי שההתאוששות שלי טובה לאימון הבא, כבר אני למוד ניסיון שחמדנות בנפח מובילה לבעיות בהמשך
1. בזמן קרוז אני צורך כמעט אותה כמות חלבון שנצרכת בסייקל. יש כמה סיבות:קודם כל דניאל שאפו על הלוג הזה, תשמע, מלמד, מעשיר, נותן השראה פשוט עבודה נכונה לפי הספר, כל הכבוד!!! ותרגיש טוב מאחל לך את כל הבריאות!!! והמשך עבודה טובה כזאת!!!
כעיקרון אני מאמין שאני אעבור על ה28 עמודים הללו עוד כמה פעמים כי כל כך הרבה ידע ומידע רב יש כאן שאפשר ללמוד ממך.
אשמח לשאול קצת שאלות:
1. תיזמוני שינויי החלבון והמאזן של הקלוריות בין בלאסט לבין קרוז? מתי הורדת כבר חלבון? וראיתי שהורדת לרמה של 3 נקודה משהו, השאלה היא אם זה טווח החלבון התקין לקרוז?
2. מה הם הערכים התזונתיים שעל פי הם פעלת, למשל כמה חלבון בסייקל חיטוב, כמה בסייקל מאסה? האם אותו דבר?
3. האם הלכת לפי חישוב הקלוריות עם הגירעון כמו בפורום תזונה כאן או לא?
4. רשמת על טרן שעלה לך החשק המיני, הכיצד? בגלל הטסט?
5. PPL למה דווקא בחרת בתוכנית האימונים הנ"ל?
5. האם בקרוז שינית את העצימות והנפח של האימון?
אלו בינתיים השאלות שעלו יכול להיות שעניתי על חלקם, טוב זה לא קל להתרכז 28 עמודים מרתקים ומעניינים!
1. בזמן קרוז אני צורך כמעט אותה כמות חלבון שנצרכת בסייקל. יש כמה סיבות:
א) רמות הטסט יורדות לאיטן ולא במכה, מה שמצריך הורדה קלה ולא חדה של כמות החלבון.
ב) מינוני הקרוז שלי די "חזקים" ניתן לומר. אני משייט על 200mg-250mg שאלו מינונים די גבוהים מהמינון הפיזיולוגי הנדרש בזמן קרוז. לא לכל אחד אני ממליץ לנהוג כך, כי ישנן השלכות, בעיקר בדמות ההתאוששות העתידית. הסיבה לבחירת מינונים אלה, היא שמירה מקסימלית על התוצאות מהבלאסט האחרון. ולכן, מינון שכזה גם יכול להצריך צריכת כמות חלבון גבוהה כמו זו שאני צורך.
ג) מבחינה מטאבולית, לחלבון יש אפקט תרמוגני יעיל וחלק ממנו מנותב להפקת אנרגיית חום, כך שעודף קלורי המגיע בחלבון לא מוצא עצמו כל כך מהר נאגר לשומן.
ד) עניין של שובע והעדפה אישית - אני איש של בשר וביצים; נוח וקל לי לצרוך מהם בתפריט.
2. חלבון ושומן די קבועים, פחמימה משתנה בהתאם להתקדמות. חלבון נע בערך 3.5g לכל קילו מ"ג, שומן פי 1g בהתאמה. פחמימה יכולה, ואף הגיעה, לאיזור ה-750g-800g בשיא הסייקל. זה חתיכת אונס לאכול כל כך הרבה וממש לא מהנה. אבל ההתעקשות השתלמה. לקראת הסוף הצ'יטינג הפכו לתדירים יותר כדי לכסות את כמות הקלוריות הדרושה.
3. ממש לא. אני מחליט על כמות קלוריות לפי ההתקדמות. הגרעון התיאורטי לא יכול להיות מדוייק כאשר משלבים חומרים, בעיקר בשל עניין השוני והתזוזות ההורמונליות.
4. טרן אינו מזוהה כאחד שהורס ליבידו. תמיד חשוב לשלב טסט במינון מספיק, ובכלל לשאוף לסייקל מאוזן יחסית אנאבולית:אנדרוגנית.
5. תוכנית נוחה ויעילה עבורי. יש איזון בין השרירים ומעל לכל אני לא מפריז בנפח.
6. כן, לאט לאט מוריד נפח משלים. כיום, לאחר PCT אני אפילו מבצע AB
1. כן, 250mg אננתת שבועי זה בהחלט גבוה. כמה גבוה? בערך פי 1.5 עד פי 2 מרמות הורמונליות ממוצעות.אז קודם כל תודה על התשובות המפורטות!
1. אני הייתי בבלאסט אנד קרוז בעבר, וגם הייתי משייט על כיוון ה250, לעמות בלאסטים שהיו על 750, עדיין 250 אתה טוען שזו נחשבת קצת כמות גבוהה? כלומר בשביל להצדיק לא קיצוץ יתר של חלבון? עדיין זה שליש מבלאסט, ומה זה קיצוץ עדין שעשית? גם מן הסתם הורדת בהדרגתיות כי שבוע ראשון של שיוט הרמות עדיין גבוהות למשל מאננתת.
2. אני לאחרונה התנקיתי מבלאסט ארוך ובקרוב מאוד מבצע בדיקה נוספת כדי לראות שהגוף מתאושש באמת נכון, אך אשמח לחידוד קל, אני בעברי התחריתי ודגלתי בשיטת בלאסט אנד קרוז+ אך הכוריגון לא בוצע נכון והרבה דברים אחרים, על מנת לדעת לעתיד כאשר כן ארצה להשתמש שוב, אשמח להבין משהו בנושא התזונה שלך כאן, או בכלל בסייקלים. עד לא מזמן הייתי אוכל אורז חזה עוף אורז חזה עוף, כמו כל בודיבילדר ממוצע, ולאחרונה התעמקתי קצת מעבר לכך בתזונה ונמאס כמובן מהאורז חזה עוף, ככה שהבנתי בפשטות שזה הכל קשור למשחק עם מאזן קלורי חיובי או שלילי. עכשיו, השאלה שלי היא כללי המשחק קצת משתנים בסייקל, החילוף חומרים עולה, הגוף שורף קלוריות. מה קווי המנחה של המאזן כאשר אתה בסייקל. למשל חלבון כמה מומלץ? כמה סך קלורי. אני בעבר הייתי בגישות בין 3-4 גרם חלבון לק"ג. אם זה לא מתאים ללוג הזה אשמח להעביר את השאלה לפורום סטרואידים.
3. אז אם חלבון לא מוצא את עצמו כל כך מהר הופך לשומן אז למה הוא הופך? והאם אתה מתכוון בכללי? או בסייקל?
תודה על השיתוף ותמשיך לשתף ולהתקדם אחי!!! שאפו על ההתקדמות ואל תיתן לשום דבר לעצור אותך!