הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המבורגר מסרטן כמו אסבסט

אם אני טוען א' ואתה לא מסכים איתי, אתה בעצם טוען לא א' (נתעלם כרגע ממקרים פתולוגיים). למה השאלה מי היה הראשון להעלות את הטענה שלו צריכה לשנות? (אבל האמת היא שאני יודע שהעמדה שלך היא המקובלת).

במקרה הזה אתה צודק. אבל אם אתה אומר שאין אלוהים אני לא בהכרח צריך לטעון שיש כדי לבקש ממך הוכחה.

לא הבנתי את הקשר.
באופן כללי קשה להתייחס למה שרשמת.
ועם הקישור רק רציתי להראות שברמה השטחית לא נראה שבשר זה תנאי הכרחי לרמות סטרס נמוכות.
אם אתה מדבר על הרמה האיניבידואלית אז זה בדיוק כמו שבן אדם ששוקל 200 קילו ולא מזיז ת'תחת שלו ואוכל חטיפים כל היום יגיד לך שזה אורח החיים הכי בריא עבורו בגלל שכיף לו והוא מאושר ככה.

באופן כללי קשה להתייחס למה שרשמת.
ועם הקישור רק רציתי להראות שברמה השטחית לא נראה שבשר זה תנאי הכרחי לרמות סטרס נמוכות.
אם אתה מדבר על הרמה האיניבידואלית אז זה בדיוק כמו שבן אדם ששוקל 200 קילו ולא מזיז ת'תחת שלו ואוכל חטיפים כל היום יגיד לך שזה אורח החיים הכי בריא עבורו בגלל שכיף לו והוא מאושר ככה.

לא אמרתי שום דבר שקרוב לזה שבשר הוא תנאי הכרחי לרמות סטרס נמוכות.

אבל אם אתה אומר שאין אלוהים אני לא בהכרח צריך לטעון שיש כדי לבקש ממך הוכחה
חוששני שעלי להסכים איתך. מה יהיה?
עריכה:
ובכל זאת, שאלה: אני טוען שיש אלוהים(1), אתה טוען שאין. על מי לדעתך חובת ההוכחה (אם בכלל)?
_________
(1) רק לצרכי אילוסטרציה.

נערך לאחרונה:
לא אמרתי שום דבר שקרוב לזה שבשר הוא תנאי הכרחי לרמות סטרס נמוכות.
אז מה ניסית להגיד עם הטענה הלא מוכחת שסרטן זו מחלה של סטרס? השתמע מכך שאלמנטים אחרים בחיים כגון חשיפה לחומרים שונים לא נכנסים למשוואה..

אז מה ניסית להגיד עם הטענה הלא מוכחת שסרטן זו מחלה של סטרס? השתמע מכך שאלמנטים אחרים בחיים כגון חשיפה לחומרים שונים לא נכנסים למשוואה..

שזה ברוסיינס שאני בוחר להאמין בו בלי שום בקשה למחקר ורק כי אני מכיר כמה וכמה אנשים שקרובים אלי וכולם חלו בסרטן במצב של סטרס בחיים שלהם.

שזה ברוסיינס שאני בוחר להאמין בו בלי שום בקשה למחקר ורק כי אני מכיר כמה וכמה אנשים שקרובים אלי וכולם חלו בסרטן במצב של סטרס בחיים שלהם.
יש סוגים שונים של סרטן. ולכל סוג יש גורמים שמעלים את הסיכון.. חשיפה לאזבסט מקושרת עם סרטן הריאות. וירוס הפפילומה מקושר עם סרטן צוואר הרחם.
אתה טוען שסטרס הוא הגורם היחיד לכל סוגי הסרטן?

יש סוגים שונים של סרטן. ולכל סוג יש גורמים שמעלים את הסיכון.. חשיפה לאזבסט מקושרת עם סרטן הריאות. וירוס הפפילומה מקושר עם סרטן הרחם.
אתה טוען שסטרס הוא הגורם היחיד לכל סוגי הסרטן?

אותה טענה, כן.

עריכה:
ובכל זאת, שאלה: אני טוען שיש אלוהים(1), אתה טוען שאין. על מי לדעתך חובת ההוכחה (אם בכלל)?
_________
(1) רק לצרכי אילוסטרציה.

אני מניח שבמקרה הזה אתה צודק והגיוני ללכת על הוכחת קיום.

הפסקתי לקרוא את ההודעות אחרי עמוד וחצי, @sunshine את סנאי חופר ומציק.
בא לי לשים אותך על המנגל.

roasted-chipmunk-delicious.jpg

עריכה:
_________
(1) רק לצרכי אילוסטרציה.
אתה טוען שיש משהו קיים, אבל אי אפשר לראות אותו, לשמוע אותו, להריח אותו, להרגיש אותו, אין איזכור אמיתי שמישהו ראה אותו (אלא אם מבחינתך סנה בוער מתוך ספר זו הוכחה ואז, אוקיי...).
אתה טוען שמה שאתה לא יכול להסביר בשום צורה מחוקק חוקים, מצווה עליי דברים ויעניש אותי במידה ולא ארצה אותו. אני די בטוח שחובת ההוכחה במקרה הזה צריכה להיות של מי שטוען בעד קיום אלוהים.

אתה טוען שיש משהו קיים, אבל אי אפשר לראות אותו, לשמוע אותו, להריח אותו, להרגיש אותו, אין איזכור אמיתי שמישהו ראה אותו (אלא אם מבחינתך סנה בוער מתוך ספר זו הוכחה ואז, אוקיי...).
אתה טוען שמה שאתה לא יכול להסביר בשום צורה מחוקק חוקים, מצווה עליי דברים ויעניש אותי במידה ולא ארצה אותו. אני די בטוח שחובת ההוכחה במקרה הזה צריכה להיות של מי שטוען בעד קיום אלוהים.

מה הקשר? חובת ההוכחה חלה גם על מי שטוען שיש אלוהים וגם על מי שטוען שאין אלוהים. מי שלא חלה עליו חובת ההוכחה הוא זה שלא מבזבז את הזמן שלו בהתעסקות בטענות שלא ניתן להוכיח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית