הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שרוולי מרפק

yanivgoft

משתמש משקיע
6,416
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,416
4,658
אז ככה, אבא שלי התחיל להתאמן לא מזמן תחת חסותי ודיי מהר התפתחה לו דלקת במרפק (טניס אלבואו) בגלל שהוא איש מחשבים. אחרי מנוחה טובה הוא עכשיו חוזר לאט לאט לעבוד כמו שצריך עם חימום טוב למרפק לפני האימון (אגב גם בנושא הזה אשמח לקבל עוד מידע כי הידע שלי בנושא דיי דל) אבל בנוסף לזה אני רוצה להזמין לו שרוולי מרפק כדי בכל זאת להיות איתו יותר על הצד הבטוח, כי אני יודע שעוד פציעה כזאת עלולה לשבור אותו מנטלית ולגרום לו לוותר על אימונים. אז פה נשאלת השאלה, על איזה שוולי מרפק אתם ממליצים? מאיפה אפשר להזמין הכי טוב?

תודה מראש 😃

• פותח/ת השרשור
א. זה בעיה נפוצה אצל הרבה אנשים. רובם בכלל לא עובדים במחשבים. כמו כן , יש הרבה מאוד אנשים שעובדים הרבה מאוד עם מחשב ואין להם שום בעיה.
ב. לא בטוח ש"דלקת" זאת הבעיה במקרים אלו.
ג. אני לא חושב ש"לפמפם" שריר/מפרק זה או אחר זה פתרון טוב.
ד. "הזרמה של דם" זה מושג ערטילאי ולא ברור. למה אתה חושב שיש בעיה בזרימת דם למקום?
לא מדובר על טיפול בבעיה קיימת. כבר עברו הכאבים, כרגע אני מדבר על מניעה של חזרת הדלקת אז אני מדבר על חימום טוב למפרק לפני האימון.
לא טענתי שזאת בעיה של כל אנשי המחשבים אבל זאת בעיה שנפוצה אצל אנשים לא פעילים ספורטיבית אשר עובדים עם מחשבים בעיקר בגלל העבודה עם העכבר

לא מדובר על טיפול בבעיה קיימת. כבר עברו הכאבים, כרגע אני מדבר על מניעה של חזרת הדלקת אז אני מדבר על חימום טוב למפרק לפני האימון.
לא טענתי שזאת בעיה של כל אנשי המחשבים אבל זאת בעיה שנפוצה אצל אנשים לא פעילים ספורטיבית אשר עובדים עם מחשבים בעיקר בגלל העבודה עם העכבר

חימום טוב - בהחלט רצוי.
שרוולי מרפק - אני לא חושב שזה פתרון מניעתי.
לגבי מחשבים - אבל על פי התיאור שלך הבעיה התחילה אחרי שהוא התחיל אימונים , אז אני מניח שהוא איש מחשבים הרבה לפני ולא סבל מהבעיה.

• פותח/ת השרשור
חימום טוב - בהחלט רצוי.
שרוולי מרפק - אני לא חושב שזה פתרון מניעתי.
לגבי מחשבים - אבל על פי התיאור שלך הבעיה התחילה אחרי שהוא התחיל אימונים , אז אני מניח שהוא איש מחשבים הרבה לפני ולא סבל מהבעיה.
הבעיה הגיעה מזה שהמרפק היה מראש רגיש ורק מלהתחיל להשתמש בו התחילו הכאבים. למה שרוולים הם לא פיתרון מניעתי? המטרה שלהם היא לשמור על המפרק חם וזה יעזור למנוע פציעה לא? ובכל מקרה כרגע אתה נותן הרבה ביקורת בלי להציע תחליף, אני אשמח לשמוע מה הדעה שלך בנושא ומה אתה חושב שכדאי לעשות במקום

הבעיה הגיעה מזה שהמרפק היה מראש רגיש ורק מלהתחיל להשתמש בו התחילו הכאבים. למה שרוולים הם לא פיתרון מניעתי? המטרה שלהם היא לשמור על המפרק חם וזה יעזור למנוע פציעה לא? ובכל מקרה כרגע אתה נותן הרבה ביקורת בלי להציע תחליף, אני אשמח לשמוע מה הדעה שלך בנושא ומה אתה חושב שכדאי לעשות במקום

או שאולי... העומסים היו גבוהים מדי ללא קשר לעבודה שלו ולתיאוריה שהמרפק היה רגיש מדי מלכתחילה?
למה ששמירה על מרפק חם תמנע בהכרח פציעה? בהנחה שאתה לא מתאמן בחוץ או בטמפרטורות נמוכות , אני לא רואה צורך בחימום חיצוני . יכול להיות שפסיכולוגית זה עוזר.
הדעה שלי היא שאני בכלל לא יודע האם מדובר ב"מרפק טניס". מי בדק אותו?

• פותח/ת השרשור
או שאולי... העומסים היו גבוהים מדי ללא קשר לעבודה שלו ולתיאוריה שהמרפק היה רגיש מדי מלכתחילה?
למה ששמירה על מרפק חם תמנע בהכרח פציעה? בהנחה שאתה לא מתאמן בחוץ או בטמפרטורות נמוכות , אני לא רואה צורך בחימום חיצוני . יכול להיות שפסיכולוגית זה עוזר.
הדעה שלי היא שאני בכלל לא יודע האם מדובר ב"מרפק טניס". מי בדק אותו?
אורטופד ופיזיוטרפיסט. העומסים היו מאד נמוכים עשיתי איתו ממש בייבי סטפס

אורטופד ופיזיוטרפיסט. העומסים היו מאד נמוכים עשיתי איתו ממש בייבי סטפס

אחלה. ואתה אומר שהכאב חלף , נכון?
אני הייתי ממשיך בתרגול אקצנטרי ספציפי לאקטנסורים של שורש כף היד. אני מניח שהוא קיבל כמה תרגילים מהפיזיותרפיסט.
במקביל לעבוד בטווחי תנועה מלאים במרפק ( פרס , בנצ' , משיכות וכו' ) בעומסים נמוכים וטווח חזרות גבוה יחסית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית