עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סקוואט 766 (350 קילו)
בנץ' 440 (200 קילו)
דד ליפט 826 (375 קילו)
טוטאל 2033.7 (922 קילו)
משקל גוף 198 (89.8 קילו)
בן 21
ALL TIME RECORD
דרך אגב, הוא גם סטרונגמן ובאדיבילדר על הדרך
אףאחד לא הופך לתותח בתחום (בכל תחום בחיים) מבלי ל"התלכלך" בדרך, לא משנה כמה הוא טוב שקדן עובד קשה ועם גנטיקה טובהמצחיק שאנשים נחותים מעלים קונספירציות שIPF מעלימים עין בבדיקות סמים שלו, כמה אנשים מקנאים.
הוא כבר שבר את כל השיאים עם/בלי בדיקה בגיל 19 אז אלא אם כן מישהו חושב שהוא כבר אז היה מקצוען בתחום הסטרואידים או שלא הוא אחד בדור בביצועים שלו.
אףאחד לא הופך לתותח בתחום (בכל תחום בחיים) מבלי ל"התלכלך" בדרך, לא משנה כמה הוא טוב שקדן עובד קשה ועם גנטיקה טובה
אם באמת היה אפשר להגיע לסקוואט 350 על משקל גוף 90 בלי רצועות ובלי חומרים אני הייתי מזמן פורש מליפטינג... הוא אחד מהאנשים שגורמים לך לשאול את עצמך מה אתה עושה בכלל בספורט הזה...מפתיע מאוד. ראיתי סרטון שלו Q&A שהוא מדבר על זה שהוא טבעי ושהוא לא שוקל לקחת חומרים אולי רק בגיל 40 וכו וכו
גם מארק בל שלא מפסיק לדבר על זה שהוא טבעי, נבדק מלא פעמים וכו
הרי אתה לא עושה את זה כדי להיות טוב מאחרים אלה כדי להיות הכי טוב שאתה יכול, אז מזה משנה..אם באמת היה אפשר להגיע לסקוואט 350 על משקל גוף 90 בלי רצועות ובלי חומרים אני הייתי מזמן פורש מליפטינג... הוא אחד מהאנשים שגורמים לך לשאול את עצמך מה אתה עושה בכלל בספורט הזה...
מצד אחד אתה צודק. ומצד שני מה אני שווה אם מישהו ששוקל פחות ממני מרים 350 קילו...הרי אתה לא עושה את זה כדי להיות טוב מאחרים אלה כדי להיות הכי טוב שאתה יכול, אז מזה משנה..
מצחיק שהוא עושה צחוק מעצמו בעניין החומרים למרות שהוא חזק ברמות מטורפות למרות חומרים (וואו..) 375 דדליפט על 90 זה מטורףאם באמת היה אפשר להגיע לסקוואט 350 על משקל גוף 90 בלי רצועות ובלי חומרים אני הייתי מזמן פורש מליפטינג... הוא אחד מהאנשים שגורמים לך לשאול את עצמך מה אתה עושה בכלל בספורט הזה...
אז מה..תמיד יהיה מישהו יותר טוב ממך, בכל תחום. ככה זה בחייםמצד אחד אתה צודק. ומצד שני מה אני שווה אם מישהו ששוקל פחות ממני מרים 350 קילו...
יש הבדל בין "יותר טוב" לזה שגם אם אני אתאמן עוד 10 שנים ואשקיע את החיים שלי בספורט עדיין יהיו לו פער של איזה 70 קילו עליי לפחותאז מה..תמיד יהיה מישהו יותר טוב ממך, בכל תחום. ככה זה בחיים
נכון, אם אתה רוצה לקחת את זה כמקצוע וגנטית אתה לא מתאים מספיק אז תוותר.יש הבדל בין "יותר טוב" לזה שגם אם אני אתאמן עוד 10 שנים ואשקיע את החיים שלי בספורט עדיין יהיו לו פער של איזה 70 קילו עליי לפחות
ספורטאי העל - מקביל לרמה אולימפית. הם לפחות 20% יותר מהירים/חזקים מהחובבנים המוכשרים ביותר. יש כמובן ענפים שבהם הפער קצת קטן יותר כמו ריצת 100 מטר וענפים כמו קפיצה במוט שדורשים טכניקה רק בשביל לקפוץיש הבדל בין "יותר טוב" לזה שגם אם אני אתאמן עוד 10 שנים ואשקיע את החיים שלי בספורט עדיין יהיו לו פער של איזה 70 קילו עליי לפחות
מפתיע מאוד שיש אנשים שמופתעים מאוד מהאפשרות שהוא עושה שימוש בחומרים.מפתיע מאוד. ראיתי סרטון שלו Q&A שהוא מדבר על זה שהוא טבעי ושהוא לא שוקל לקחת חומרים אולי רק בגיל 40 וכו
בהחלט כישרון שהייתי מוכן להקריב כמה קילוגרמים על המוט בשבילו 😆דר׳א גם לא להפצע זה כשרון