הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון הכירו את Jesse Norris, עתיד הפווארליפטינג

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך

סקוואט 766 (350 קילו)
בנץ' 440 (200 קילו)
דד ליפט 826 (375 קילו)

טוטאל 2033.7 (922 קילו)
משקל גוף 198 (89.8 קילו)
בן 21

ALL TIME RECORD

דרך אגב, הוא גם סטרונגמן ובאדיבילדר על הדרך

נראה לי הפצתי את זה בפייסבוק לכל מי שמתאמן איתי ,
כולם בהלם ! שמע הוא חצי אל , אין מצב שלא ...

מצחיק שאנשים נחותים מעלים קונספירציות שIPF מעלימים עין בבדיקות סמים שלו, כמה אנשים מקנאים.
הוא כבר שבר את כל השיאים עם/בלי בדיקה בגיל 19 אז אלא אם כן מישהו חושב שהוא כבר אז היה מקצוען בתחום הסטרואידים או שלא הוא אחד בדור בביצועים שלו.
אףאחד לא הופך לתותח בתחום (בכל תחום בחיים) מבלי ל"התלכלך" בדרך, לא משנה כמה הוא טוב שקדן עובד קשה ועם גנטיקה טובה

אףאחד לא הופך לתותח בתחום (בכל תחום בחיים) מבלי ל"התלכלך" בדרך, לא משנה כמה הוא טוב שקדן עובד קשה ועם גנטיקה טובה

מהסיבה הפשוטה, כי כולם מתלכלכים.
אם אף אחד לא היה מתלכלך אנשים היו מגיעים לתוצאות יפות באופן טבעי, שהיו נראות יפות כי אף אחד לא לקח חומרים...

I meant the TOTAL WR is Jesse
The Squat WR is Amit

About IPF Strict, legit or fake:
BrekingBedSucks- How many local or world IPF Powerlifters do you personally know?
Let me guess - none.

It is easy to say a lot of things about IPF and their lifters, but no one actually have seen an IPF comp, or met competitors from this fed.

I met a fair amount of competitors, some are natty some are not. Some failed drug test and some not.
Guess what? Every year there is another male/female that everyone thinks he is natty and eventually he/she fails a drug test.

It happened to Ed Coan and it happened to Andrey Malanychev and many more.

And some find their way to avoid the test via politics, bribe or faking it.

מפתיע מאוד. ראיתי סרטון שלו Q&A שהוא מדבר על זה שהוא טבעי ושהוא לא שוקל לקחת חומרים אולי רק בגיל 40 וכו וכו
גם מארק בל שלא מפסיק לדבר על זה שהוא טבעי, נבדק מלא פעמים וכו

• פותח/ת השרשור
מפתיע מאוד. ראיתי סרטון שלו Q&A שהוא מדבר על זה שהוא טבעי ושהוא לא שוקל לקחת חומרים אולי רק בגיל 40 וכו וכו
גם מארק בל שלא מפסיק לדבר על זה שהוא טבעי, נבדק מלא פעמים וכו
אם באמת היה אפשר להגיע לסקוואט 350 על משקל גוף 90 בלי רצועות ובלי חומרים אני הייתי מזמן פורש מליפטינג... הוא אחד מהאנשים שגורמים לך לשאול את עצמך מה אתה עושה בכלל בספורט הזה...

אם באמת היה אפשר להגיע לסקוואט 350 על משקל גוף 90 בלי רצועות ובלי חומרים אני הייתי מזמן פורש מליפטינג... הוא אחד מהאנשים שגורמים לך לשאול את עצמך מה אתה עושה בכלל בספורט הזה...
הרי אתה לא עושה את זה כדי להיות טוב מאחרים אלה כדי להיות הכי טוב שאתה יכול, אז מזה משנה..

• פותח/ת השרשור
הרי אתה לא עושה את זה כדי להיות טוב מאחרים אלה כדי להיות הכי טוב שאתה יכול, אז מזה משנה..
מצד אחד אתה צודק. ומצד שני מה אני שווה אם מישהו ששוקל פחות ממני מרים 350 קילו...

מצחיק שהוא עושה צחוק מעצמו בעניין החומרים למרות שהוא חזק ברמות מטורפות למרות חומרים (וואו..) 375 דדליפט על 90 זה מטורף

• פותח/ת השרשור
אז מה..תמיד יהיה מישהו יותר טוב ממך, בכל תחום. ככה זה בחיים
יש הבדל בין "יותר טוב" לזה שגם אם אני אתאמן עוד 10 שנים ואשקיע את החיים שלי בספורט עדיין יהיו לו פער של איזה 70 קילו עליי לפחות

יש הבדל בין "יותר טוב" לזה שגם אם אני אתאמן עוד 10 שנים ואשקיע את החיים שלי בספורט עדיין יהיו לו פער של איזה 70 קילו עליי לפחות
נכון, אם אתה רוצה לקחת את זה כמקצוע וגנטית אתה לא מתאים מספיק אז תוותר.
אם אתה לוקח כתחביב ומתחרה בשביל הכיף אז תתחרה בעצמך..
גם ככה בארץ זה מקצוע קשה מאד (להתפרנס ממנו)

נערך לאחרונה:
ספורטאי העל - מקביל לרמה אולימפית. הם לפחות 20% יותר מהירים/חזקים מהחובבנים המוכשרים ביותר. יש כמובן ענפים שבהם הפער קצת קטן יותר כמו ריצת 100 מטר וענפים כמו קפיצה במוט שדורשים טכניקה רק בשביל לקפוץ
זה קודם כל גנטיקה משובחת ואח׳כ אימונים מאוד איכותיים.
בקיצור, אין שום סיבה להתבאס מאנשים מוכשרים ממך וככל שמפנימים זאת מוקדם יותר, אפשר להנות מהאימונים
דר׳א גם לא להפצע זה כשרון

מפתיע מאוד. ראיתי סרטון שלו Q&A שהוא מדבר על זה שהוא טבעי ושהוא לא שוקל לקחת חומרים אולי רק בגיל 40 וכו
מפתיע מאוד שיש אנשים שמופתעים מאוד מהאפשרות שהוא עושה שימוש בחומרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית