עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם יתחילו לך בעיות מרפקים, ותר על הנעילה למטה.עוד דעות?
מה זה משנה אם אתה מרמה בטעות? מה אמא שלך עומדת מאחוריך עם חגורה ועל כל חזרה שתרד ס"מ אחד פחות היא צולפת בך? חוץ מזה איך זה אפשרי לרמות בכלל אתה בקלות יכול לדעת מתי לעצור ומתי לעלות ועם קצת נסיון אתה לא חושב על זה אפילו. התרוץ הזה בחיים לא נכנס לי למוח אפילו.....אני אישית מעדיף לנעול לגמריי כי אתה יכול לרמות בלי שתדע שפתאום תרד חזרה אחת פחות חזרה אחת יותר
שום תירוץ פשוט לדעתי מתח זאת חזרה שלמהמה זה משנה אם אתה מרמה בטעות? מה אמא שלך עומדת מאחוריך עם חגורה ועל כל חזרה שתרד ס"מ אחד פחות היא צולפת בך? חוץ מזה איך זה אפשרי לרמות בכלל אתה בקלות יכול לדעת מתי לעצור ומתי לעלות ועם קצת נסיון אתה לא חושב על זה אפילו. התרוץ הזה בחיים לא נכנס לי למוח אפילו.....
לא מסכים, מתח מתחיל למטה ומסתיים למעלה. החלק הראשון של התרגיל הוא על פי רוב הקשה ביותר, וויתרת עליו ולא נעלת מרפקים בתחתית, לדעתי מקביל ל RDL בהשוואה ל stop dead.מסכים עם העצה של לא לנעול. ירידה כמעט עד נעילה תעשה את העבודה.
בוא ננסה לחשוב בכיוון קצת אחר.לא מסכים, מתח מתחיל למטה ומסתיים למעלה. החלק הראשון של התרגיל הוא על פי רוב הקשה ביותר, וויתרת עליו ולא נעלת מרפקים בתחתית, לדעתי מקביל ל RDL בהשוואה ל stop dead.
התכוונת touch and go דדליפט.לא מסכים, מתח מתחיל למטה ומסתיים למעלה. החלק הראשון של התרגיל הוא על פי רוב הקשה ביותר, וויתרת עליו ולא נעלת מרפקים בתחתית, לדעתי מקביל ל RDL בהשוואה ל stop dead.
רציתי לשאול אותך משהו בנושא. מה דעתך על שימוש בstraps במתח עם משקל?התכוונת touch and go דדליפט.
וגם זה תרגיל לגיטימי. אז גם מתח ללא נעילה.
מה גם שיש טיעונים טובים מאד נגד נעילה למטה.
לא אוהב רצועות. כמה משקל וחזרות אתה עושה שאתה צריך רצועות במתח?רציתי לשאול אותך משהו בנושא. מה דעתך על שימוש בstraps במתח עם משקל?
אני כרגע לא צריך אבל אני מתקדם הרבה במשקלים בזמן האחרון. עשיתי החמישיה עם 16.25 קילו פעם אחרונה.לא אוהב רצועות. כמה משקל וחזרות אתה עושה שאתה צריך רצועות במתח?
חמישיה אחת? עם 16 קילו? אתה עדיין רחוק מאד מרצועות.אני כרגע לא צריך אבל אני מתקדם הרבה במשקלים בזמן האחרון. עשיתי החמישיה עם 16.25 קילו פעם אחרונה.
נכון. אף אחד לא אמר אחרת. הטענה הלא מוכחת היא לחץ חזק על המרפקים שחוטפים עומס של כל הגוף בנעילה.לדעתי הרבה יותר קל לא לנעול מרפקים
אל תשכח שהוא שמן 🤣חמישיה אחת? עם 16 קילו? אתה עדיין רחוק מאד מרצועות.
כשהוא משוויץ בסקוואט שלו הוא לא אומר "אל תשכח שאני שמן" 😆אל תשכח שהוא שמן 🤣