הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתקפת טרור בפריז: 60 הרוגים, 100 בני ערובה בתיאטרון

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
אצלי במושב אם מצטרפים למשמר שיש לנו פה (חתימה על 3 דפים) והיום בערב אני יכול להיות עם M16 בבית
לא בבית, רק במשמרת, וזה גם ככה לא רלוונטי כי אין לך רישיון להסתובב איתו איפה שבא לך לצרכי הגנה אישית. וגם אם היה לך, להסתובב עם M16 זה לא בדיוק פרקטי לאזרח מן השורה.

ישובים מסוכנים כיום זה התנחלויות וישובי קו התפר שזה מושג די מעורפל ובפועל הרשימה משתנה שם לפי הקפריזות של הפקיד התורן שם.
אני לצורך העניין גר ברמלה, וזה לא נחשב לישוב מסוכן לפי הרשימה של משרד הפנים.

לפי איזה קריטריון הוצאת רישיון, אם בא לך לספר?
יש אישורים חריגים. עזוב, מי שרוצה - משיג
ואזור שמוגדר כמסוכן זה ממש לא רק התנחלות. אני לצורך העניין גר באזור פרדס חנה שזאת ממש לא התנחלות ויכול להשיג נשק ללא בעיה מיוחדת
נכון שהחוק מאוד מקשה ולחלק מהאנשים אפילו לא מאפשר, אבל ברוב המקרים מי שמאוד מאוד רוצה נשק יכול לעשות את זה

ישובים מסוכנים כיום זה התנחלויות וישובי קו התפר שזה מושג די מעורפל ובפועל הרשימה משתנה שם לפי הקפריזות של הפקיד התורן שם.
אני לצורך העניין גר ברמלה, וזה לא נחשב לישוב מסוכן לפי הרשימה של משרד הפנים.

לפי איזה קריטריון הוצאת רישיון, אם בא לך לספר?
לא הוצאתי רישיון כי אני לא מעוניין להחזיק נשק בבית (אבא שלי הוציא), אבל אם אני זוכר נכון זה היה בגלל רמת סיכון של הישוב (אבל כמו שאמרתי, אני ממש לא גר בהתנחלות והזמן נסיעה שלי מהקו הירוק זה בדיוק כמו הזמן מכפר סבא לקו הירוק)

"עזוב מי שרוצה משיג". שכנעת אותי לגמרי.
הייתי נחרץ מדי שאמרתי שרוב מי שרוצה להשיג נשק יכול. אני אתקן ואגיד שממה שאני מבין ומכיר רוב האנשים שיש להם סיבה אמיתית להחזיק נשק יכולים לעשות את זה (גם אם הם לא עומדים בקריטריונים). נכון שאפשר להתווכח על מה ההגדרה לסיבה אמיתית אבל המצב הזה הוא פחות נורא ממה שתיארו פה ש"אי אפשר לרכוש נשק ורק העבריינים מצליחים".

לא בבית, רק במשמרת, וזה גם ככה לא רלוונטי כי אין לך רישיון להסתובב איתו איפה שבא לך לצרכי הגנה אישית. וגם אם היה לך, להסתובב עם M16 זה לא בדיוק פרקטי לאזרח מן השורה.
לא התכוונתי שזה נועד לצורך הגנה אישית סתם אמרתי שיש, וזה נושא די פרוץ כי המחסן נשק במושב עצמו ומי שאחראי עליו זה הרב"ש של המושב שגר איתנו כבר שנים אז כל ה"חוליה" עם M16 בבית קבוע כבר די הרבה זמן... מדי פעם הם הולכים לצוד חזירי בר בשביל להשחיז את המיומנות

לא התכוונתי שזה נועד לצורך הגנה אישית סתם אמרתי שיש, וזה נושא די פרוץ כי המחסן נשק במושב עצמו ומי שאחראי עליו זה הרב"ש של המושב שגר איתנו כבר שנים אז כל ה"חוליה" עם M16 בבית קבוע כבר די הרבה זמן... מדי פעם הם הולכים לצוד חזירי בר בשביל להשחיז את המיומנות
מהנתונים שאתה מתאר זו עבירה פלילית. אף אחד לא אומר שזה לא אפשרי. אפשר להשיג נשק בדרכים לא חוקיות. אבל אם אתה נתפס מצבך רע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית