הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתקפת טרור בפריז: 60 הרוגים, 100 בני ערובה בתיאטרון

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
עדכון: התבלבלתי לא משנה
קטסטרופה
אני לא מבין מה הם רוצים. מה הצרפתים עשו להם. מה המטרה של הפיגועים האלה ומה הם רוצים להשיג בכך... כשיש בישראל פיגועים הסיבה ברורה אבל מה שם???

אני לא מבין מה הם רוצים. מה הצרפתים עשו להם. מה המטרה של הפיגועים האלה ומה הם רוצים להשיג בכך... כשיש בישראל פיגועים הסיבה ברורה אבל מה שם???
כנראה קיוו שיש שם יהודים
או שהם מתכננים ברגעים אלה פיגוע בשדה התעופה כאשר כל היהודים באים לטוס לישראל עקב הפיגוע
ואוו מחריד

• פותח/ת השרשור
כנראה קיוו שיש שם יהודים
או שהם מתכננים ברגעים אלה פיגוע בשדה התעופה כאשר כל היהודים באים לטוס לישראל עקב הפיגוע
ואוו מחריד
יש לי הרגשה שבפיגוע הספציפי הזה לא הייתה מטרה להרוג יהודים. אני חושב שהם פשוט רצו לרצוח כמה שיותר אזרחים וזהו. זה לפחות הרושם שקיבלתי מקריאת הכתבה

יש לי הרגשה שבפיגוע הספציפי הזה לא הייתה מטרה להרוג יהודים. אני חושב שהם פשוט רצו לרצוח כמה שיותר אזרחים וזהו. זה לפחות הרושם שקיבלתי מקריאת הכתבה
לא יכולים לרצוח סתם אזרחים.. חייב להיות מניע כלשהו
אחרת סתם ישנאו אותם יותר ברחבי העולם עכשיו...

כל עוד שום יהודי לא נפגע - אני שמח לאיד בכל דבר כזה שקורה במדינות אירופה

• פותח/ת השרשור
כל עוד שום יהודי לא נפגע - אני שמח לאיד בכל דבר כזה שקורה במדינות אירופה
גם אני באותה דעה. עם כל הצער שבדבר אני חושב שזאת סטירה למציאות לעם הצרפתי ולכל אירופה שחייב להפסיק לתת למזדיינים האלה להתרבות. שמעתי שאחוזי המוסלמים בצרפת עלו המון בשנים האחרונות ושיש אזורים בצרפת שמסוכנים לציבור. יצא לי לשמוע גם על תקיפות של בנות צרפתיות ש"לא מתלבשות צנוע על פי הדת המוסלמית". אולי אחרי אירוע כזה הממשלות יחליטו סוף סוף לטפל בזה.

סביר להניח שזה דאעש, עונה לך על השאלה?

גם אני באותה דעה. עם כל הצער שבדבר אני חושב שזאת סטירה למציאות לעם הצרפתי ולכל אירופה שחייב להפסיק לתת למזדיינים האלה להתרבות. שמעתי שאחוזי המוסלמים בצרפת עלו המון בשנים האחרונות ושיש אזורים בצרפת שמסוכנים לציבור. יצא לי לשמוע גם על תקיפות של בנות צרפתיות ש"לא מתלבשות צנוע על פי הדת המוסלמית". אולי אחרי אירוע כזה הממשלות יחליטו סוף סוף לטפל בזה.

לא רק בצרפת, אלא גם בבלגיה, הולנד, אנגליה, שבדיה ובגרמניה. היה אפשר לראות זאת טוב מאוד בסדרת הכתבות של צבי יחזקאלי על ההשתלטות של האסלאם הקיצוני בעולם. יש שם שכונות סלמס שלמות של מוסלמים שהמשטרה בצרפת אפילו לא נכנסת לשם. היה אפשר לראות יפה מאוד מה קרה שם ברגע שהמוסלמים הללו יצאו להפגין - הם הרביצו לשוטרים, הפכו מכוניות, שרפו דברים. באנגליה התמימים האלה כבר שמעתי שבנו להם באצטדיוני הכדורגל פינות תפילה כדי להיות רגישים. כמעט בכל פינה במדינה יש שם מסגד. כבר קראתי כתבה של עיתונאי ספרדי שבקצרה כתב באנגלית "שרפנו/הרגנו 6 מיליון אינטלקטואלים וקיבלנו 250 מיליון בורים", העיקר שתמיד יהיה להם מה להגיד עלינו, לסמן מוצרים שלנו, לדבר רק עלינו, ולגנות רק אותנו.

אירופה לא מוסלמית?? יש שם בכלל עמים אחרים?? מעניין כי חשבתי שכולם נכחדו.

נולדת אתמול?
באמת נראה לך שלדאעש איכפת אם שונאים אותם?

יש מעל ל130 הרוגים.
כבר 140. והמספרים רק ימשיכו לעלות.
משלמים את המחיר הכבד בקליטה של המיץ של הזבל במוסלמים(לא מכליל). אם הם לא יתעוררו, עוד פיגועים הם רק עניין של זמן.

אתם באמת מחפשים סיבה? האיסלם הקיצוני לא צריך סיבות, בטח לא סיבות שאנשים הגיונים יכולים להבין.
הם רוצחים את כל מי שלא כמוהם.

קצת עצוב שאנשים מאחלים לאירופים דברים כאלה, נכון כשהממשלות שלהן צבועות ולא מבינות שום דבר בפוליטיקה של האיזור שלנו, אבל מפה ועד ללשמוח על אזרחים שנרצחים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית