עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קודם כל האנשים שיעשו את הבדיקות והמבחנים האלה יצטרכו לקבל משכורת מהכסף שיוצא לך מהכיס שיכול להגיע לסטודנטים/חיילים. זה באמת שווה את זה?
דבר שני מספיק מסתנן פלסטיני אחד שיצליח איכשהו לרמות אותנו ולקבל את התפקיד והלך עלינו.
למה שפלסטיני יצליח לרמות אותנו?
ולמה אני שעשיתי צבא 3 שנים, ללא עבר פלילי, בריא בנפשי ורוצה להרגיש בטוח ולהוציא רישיון לנשק, למה לאסור את זה ממני?
אני לא מבין את התגובה שלך, הרי בסוף ההודעה סתרת את כל מה שאמרת.המצב קיום בארץ הוא שרק לאזרחים מפרי חוק יש נשק פרטי, המגזר הערבי מפוצץ בנשק חלקו הגדול מייצור עצמי במשולש, הברחותשל בדווים בדרום וחלק מוברח מהשטחים. לגורמים עברייניים גם אין שום מחסור בנשק ותחמושת לראיה כל החיסולים ששומעים עליהם.
נוצר מצב שרק לאזרח שומר החוק אין נשק להגנה עצמית, תוסיף לזה את תפקוד המשטרה שאינו מייטבי בלשון המעטה והתוצאה היא פגיעה קשה בביטחון האישי של האזרחים.
אז כן, לאזרחים שומרי חוק תחת קריטריונים קשוחים (שירות צבאי או אזרחי, היעדר תיק פלילי,היעדר בעיות נפשיות ובדיקת רקע מקיפה) יש לאפשר לשאת נשק אישי.
למה אתה לא מוכן לשמוע דברים מסוימים מילדים קטנים ממך ? אני בן 16 , ואני מבטיח לך שעברתי יותר בחיי ואני יכול ללמד אותך לא דבר ולא שתיים על המון דברים והחיים בכלל , אל תתנשא או אל תשפוט בן אדם לפי גילו , בחייםאני לא מוכן לשמוע את זה מילד בן 16.
ילד בן 16 לא יקרא לי נאיבי. במיוחד לא כזה שכל החיים שלו גר עם ההורים ולא יודע כלום על החיים. כמובן שיש יוצאים מין הכלל אבל רוב הילדים בני ה16 לא עברו כלום בחיים ואני לא מוכן שהם ישפטו אותי בתור נאיבי.למה אתה לא מוכן לשמוע דברים מסוימים מילדים קטנים ממך ?
אני מאמין שיש לך דברים ללמד אותי. אני מאמין שכמעט לכל בנאדם בעולם יש מה ללמד אותי. בחיים לא טענתי אחרת.ואני מבטיח לך שעברתי יותר בחיי ואני יכול ללמד אותך לא דבר ולא שתיים על המון דברים והחיים בכלל
אני משתדל לא להתנשא בכלל ואף פעם, לצערי במקרה הספציפי הזה לא התאפקתי כשהייתי אמור לשתוק. זה ממש פוגע בי כשבנאדם שאני יודע שלא עבר כלום בחיים שלו חושב שהוא יכול לחשוב באותה רמה כמוני, להבין את צורת החשיבה שלי ועל פי זה לקרוא לי נאיבי. אני חושב שגם לא התנסחתי כמו שצריך. לא הייתה לי כל כך כוונה לתקוף בני 16 בכללי אלה יותר אותו ספציפית. חוסר האיפוק גרם לי לכתוב את מה שכתבתי.אל תתנשא או אל תשפוט בן אדם לפי גילו , בחיים
😍אלה יותר אותו ספציפית
ימים יגידו...😃בינתיים נראה שצרפת בוחרת בדרך של ספרד, עשרה מטוסים ועשרים פצצות, האם הבדיחה הזו היא סנונית לפני מלחמה אמיתית או שמא מדובר בתקיפה לצאת ידי חובה בלבד.
לדעתי מי שבאמת יענה לשאלה הזו יהיה הרחוב הצרפתי, לא הולנד ולא הפרלמנטים שלו, אני לא ממש מכיר את הלך הרוח הצרפתי, אבל אצל האמריקאים זה היה ברור שהם לא ינוחו וכמו כל דבר אמריקאי זה יהיה גדול ולא מידתי.
קשה לי להאמין שנראה את האירופאים באמת נלחמים, אבל ימים יגידו...
אני לא מבין את התגובה שלך, הרי בסוף ההודעה סתרת את כל מה שאמרת.
אזרח שעבר בדיקה ורוצה להחזיק נשק יכול לעשות את זה, אני אומר את זה בוודאות כי אני יודע. אולי זה קצת קשור לאיפה אתה חי/לומד (לצורך העניין לא סביר שסטודנט בבין תחומי וגר באזור יקבל אישור להחזיק נשק).
אנשים בוכים שאי אפשר להחזיק נשק להגנה עצמית ולעבריינים כן יש נשק... אותם אנשים פשוט מתעצלים ללכת לבדוק את הדברים לעומק (ולהבין שהם כן יכולים לעשות נשק אם רק היו באמת רוצים) / או מתעצלים לעשות קורס בסיסי לנשק + רענון מדי כמה חודשים / או שלא רוצים לבזבז על נשק כסף וכו' ...
אתה יכול לתת מאמר בנושא?תקרא קצת על ארה"ב בתקופה הטובה שלה. לא על הגרסה הסוציאליסטית של היום.
אוקי.אתה טועה.
צריך או להיות רס"ן או חתימה מסגן אלוף עד כמה שזכור לי. או משהו בשב"כ / מוסד שגם יכול לאפשר לך לנשוא נשק כאזרח בזמן / אחרי התפקיד. או לגור באיזור שמוגדר כמסוכן - התנחלות, וגם אז יש קריטריונים שקשורים לעבר שלך במשרד הביטחון, אבל קריטריונים מקלים יותר.אוקי.
יש אישורים חריגים. עזוב, מי שרוצה - משיגצריך או להיות רס"ן או חתימה מסגן אלוף עד כמה שזכור לי. או משהו בשב"כ / מוסד שגם יכול לאפשר לך לנשוא נשק כאזרח בזמן / אחרי התפקיד. או לגור באיזור שמוגדר כמסוכן - התנחלות, וגם אז יש קריטריונים שקשורים לעבר שלך במשרד הביטחון, אבל קריטריונים מקלים יותר.
לרוב המוחץ של האוכלוסייה, זה לא נגיש כלל.