הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתקפת טרור בפריז: 60 הרוגים, 100 בני ערובה בתיאטרון

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
בוא נחזור לשאלה הקודמת שלא ענית לי עליה קודם.
מה לדעתך הסיבה שמחבלים דוקרים יהודים ולא יורים בהם? לדעתי הסיבה היא כי הם לא מצליחים להשיג נשק, שזה מביא אותי לנקודה שאפשרות להשיג נשק בצורה חוקית תדפוק את מדינת ישראל.

אתה שוב מניח את מה שאתה רוצה. שבמצב שבו לכולם יש נשק התוצאות יהיו גרועות יותר מאשר מחבל עם סכין מול אנשים לא חמושים.

אגב, אני בעד מתן רישיון לנשק, אבל רק לאחר בדיקה קפדנית ומבחנים.
קודם כל האנשים שיעשו את הבדיקות והמבחנים האלה יצטרכו לקבל משכורת מהכסף שיוצא לך מהכיס שיכול להגיע לסטודנטים/חיילים. זה באמת שווה את זה?
דבר שני מספיק מסתנן פלסטיני אחד שיצליח איכשהו לרמות אותנו ולקבל את התפקיד והלך עלינו.

קודם כל האנשים שיעשו את הבדיקות והמבחנים האלה יצטרכו לקבל משכורת מהכסף שיוצא לך מהכיס שיכול להגיע לסטודנטים/חיילים. זה באמת שווה את זה?
דבר שני מספיק מסתנן פלסטיני אחד שיצליח איכשהו לרמות אותנו ולקבל את התפקיד והלך עלינו.

למה שפלסטיני יצליח לרמות אותנו?

ולמה אני שעשיתי צבא 3 שנים, ללא עבר פלילי, בריא בנפשי ורוצה להרגיש בטוח ולהוציא רישיון לנשק, למה לאסור את זה ממני?

אתה שוב מניח את מה שאתה רוצה. שבמצב שבו לכולם יש נשק התוצאות יהיו גרועות יותר מאשר מחבל עם סכין מול אנשים לא חמושים.
ברור שאני מניח את זה... כי פוטנציאל ההריגה של מחבל בעל אקדח גבוה יותר ממחבל בעל סכין. כמה אנשים לדעתך ימותו עד שירו במחבל הזה? לדעתי עד שהמחבל ימות הוא יספיק להוציא את האקדח ולשחרר מחסנית שלמה, כשכמו שאמרתי, במהלך נסיון הניתרול יפגעו עוד אנשים כתוצאה מקבוצה גדולה של אנשים בעלי נשק שינסו לפגוע במחבל.
למה שפלסטיני יצליח לרמות אותנו?
לא חייב פלסטיני, מספיק גם יהודי ששונא את המדינה ומוכן לעשות עיסקה שבה הוא יארגן 10 אקדחים תמורת 500 אלף שקל.
ולמה אני שעשיתי צבא 3 שנים, ללא עבר פלילי, בריא בנפשי ורוצה להרגיש בטוח ולהוציא רישיון לנשק, למה לאסור את זה ממני?
כי יכול לבוא יום שבו תהיה ממש עצבני, תוציא את האקדח ותירה במישהו.

למה אתה יוצא מנקודת הנחה שמה שהרוב חושב זה מה שנכון?
ולמה אתה חושב שצריך מגבלות על חשבון החופש שלי? למה שזה יגרום לכאוס, ולמה אתה חושב שהשאלה למה זה יגרום בכלל רלוונטית לקביעה מה נכון?
אני דווקא חושב שהדעה הרווחת (כמעט בכל נושא) היא לא הנכונה, אז מאיפה הסקת את זה ? בגלל משאל העם? כי אנחנו בדמוקרטיה, מה אני אגיד לך מעדיף שיהיה יותר כח לציבור ולא בחירות פעם ב4 שנים וב4 השנים האלה כל אחד יגנוב כמה שבא לו עד ה'נגלה' הבא.
לגבי הכאוס, אני בטוח שזה יגרום לכאוס, מוזמן לבקר במדינות לא דמוקרטיות ולספר את החוויה, שמעתי שצפון קוריאה ממש יפה.
אני גם רוצה שיהיה לי חופש, אבל מה אם החופש שלי הוא להקריב ילדים בני 4 לאל הכל יכול שלי ולעשות לו פולחן הקרבת תינוקות?
צריך להגביל את החופש, על זה לפחות אתה חייב להסכים איתי...
הקביעה מה נכון? באיזה הקשר אתה מדבר? אני בדיוק לוקח קורס על תולדות המחשבה המדינית ולומד על אריסטו וסוקראטיס, הרבה בלבולי מוח היו שם אבל הרבה דברים תקפים לעת הזו.

ברור שאני מניח את זה... כי פוטנציאל ההריגה של מחבל בעל אקדח גבוה יותר ממחבל בעל סכין. כמה אנשים לדעתך ימותו עד שירו במחבל הזה? לדעתי עד שהמחבל ימות הוא יספיק להוציא את האקדח ולשחרר מחסנית שלמה, כשכמו שאמרתי, במהלך נסיון הניתרול יפגעו עוד אנשים כתוצאה מקבוצה גדולה של אנשים בעלי נשק שינסו לפגוע במחבל.

לא חייב פלסטיני, מספיק גם יהודי ששונא את המדינה ומוכן לעשות עיסקה שבה הוא יארגן 10 אקדחים תמורת 500 אלף שקל.

וביום שאני אהיה ממש עצבני אני גם אוכל אוכל לרצוח עם סכין, לא חייב אקדח.

בוא אני אתן לך דוגמא קטנה..

לפני כמה חודשים הראו החדשות, איש מבוגר שנסע בטנדר שלו ובמקרה הוא איש בטחון של המושב שהוא גר בו.
הוא צילם במצלמה של הרכב ערבי שהשתולל על הכביש, אותו ערבי סובב את הרכב וחסם את הכביש ואותו והוציא אלה ובא לתקוף אותו.

אותו איש בטחון ישר יצא מהרכב כשאקדח בידו, וציווה עליו לרדת לריצפה

מה היה קורה אם לא היה לו אקדח?

כמה מקרים כאלו היו שלאותו בן אדם לא היה יכולת להגן על עצמו?

אז לא צריך להיות גאון בשביל להשיג נשק.. כך או כך מי שבאמת ירצה יוכל להשיג,
סתם לסדר לך את האוזן - 10,000 ש"ח אתה קונה היום אקדח, 55,000 ש"ח אתה קונה M16 וכן הלאה..

חבל רק שהעולם כזה צבוע
פעם אחת פיגוע בצרפת כל העולם מזדעזע ושם בפייסבוק תתמונת פרופיל שלהם עם צבעים של צרפת
וכשלנו היו 200 פיגועים של מחבלים מזדיינים לאף אחד בעולם לא היה אכפת. זה כזה מעצבן:97:😣

אם אתה מניח מה שבא לך אז אין על מה לדבר. תהנה.

גם אתה נהיית אנרכיסט? זה באופנה עכשיו?
אני ליברל, לא אנרכיסט, לא מאתמול ולא מהיום. אין קשר לאופנה, ואתה צריך ללמוד את ההבדל המהותי בין ליברליזם ואנרכיזם.

אני דווקא חושב שהדעה הרווחת (כמעט בכל נושא) היא לא הנכונה, אז מאיפה הסקת את זה ? בגלל משאל העם? כי אנחנו בדמוקרטיה, מה אני אגיד לך מעדיף שיהיה יותר כח לציבור ולא בחירות פעם ב4 שנים וב4 השנים האלה כל אחד יגנוב כמה שבא לו עד ה'נגלה' הבא.
לגבי הכאוס, אני בטוח שזה יגרום לכאוס, מוזמן לבקר במדינות לא דמוקרטיות ולספר את החוויה, שמעתי שצפון קוריאה ממש יפה.
אני גם רוצה שיהיה לי חופש, אבל מה אם החופש שלי הוא להקריב ילדים בני 4 לאל הכל יכול שלי ולעשות לו פולחן הקרבת תינוקות?
צריך להגביל את החופש, על זה לפחות אתה חייב להסכים איתי...
הקביעה מה נכון? באיזה הקשר אתה מדבר? אני בדיוק לוקח קורס על תולדות המחשבה המדינית ולומד על אריסטו וסוקראטיס, הרבה בלבולי מוח היו שם אבל הרבה דברים תקפים לעת הזו.
1. למה שיהיה יותר כוח לעם? אתה חושב שהוא צודק?
2. אל תניח שיש דימיון כלשהו בין דיקטטורה וליברליזם. זה ההפך המוחלט. לא כל מה שלא דמוקרטי הוא דיקטטורה, זה שאתה מכיר רק שתי אפשרויות זו בעייה שלך, אל תפיל אותה עלי.
3. אין לי שום בעייה שאתה תשתמש בחופש שלך כדי להרוג את התינוק שלך. זה לא עסק שלי ואני, בניגוד אליך, לא מתעניין בלהתעסק לאנשים בחיים. אז לא, אני לא מסכים איתך שצריך להגביל את החופש.
4. הקביעה מה נכון היא חשובה ורלוונטית לדיון. כל פעם שאתה ממציא כללים שרירותיים שלא שייכים לסט עקרונות אחיד - זה לא רציונאלי, ואני לא בקטע של לדון על מה הדעה שלך - לקחת מביל גייטס 2 או 20 מיליון דולר ומה לעשות איתם. דברים שרירותיים שנקבעים על פי הרגשה, הם לא רציונאלים וזה דיון מטופש שהכל בו תמיד אפור.
הכאוס שאתה מדבר עליו לא רק שלא יקרה, אלא זה גם ממש לא העניין. כשאתה שואל את עצמך "מה נכון?", אתה לא יכול להכניס לתשובה הזו "מה יהיה טוב לכולם", וטוב שכך. לא צריך לבוא יום שבו מדענים יקבעו באיזו טמפ' מים רותחים לפי מה יהיה טוב לכולם. המים רותחים ב100, ומי שיש לו בעייה עם זה - שיתמודד.
בדיוק כמו שהרכוש שלי הוא שלי, והחופש שלי הוא שלי. מה שאני משיג - שלי, וזו האמת. מס הכנסה משתמש בכוח (כפייה) כדי לקחת ממני. זו האמת. והמציאות הזו לא תקינה.

1-אתה מנסה לחתור לאוטופיה שבה לכולם תהיה אחריות רק על עצמם והחופש שאתה מדבר עליו, הכל יפה. אבל זו לא המציאות, ובינתיים הכח והכסף שהזכרת בסעיף האחרון מנוהלים ע"י מספר מצומצם של אנשים, אז כן, אני מעדיף שהכח הזה יתפזר בעם, מן הסתם לא תמיד הרוב צודק, הרוב נתון להשפעה יומיומית ע"י עיתונות וכו', אבל זה בהחלט יקשה על אותו מספר מצומצם של אנשים לשלוט בכל כך הרבה תחומים.
2-לא יפה שלקחת את זה לפסים אישים, אבל ניחא. אתה מוזמן לספר מה הרעיון שלך והמדינה שאתה ממליץ עליה.
תספר גם איך תדאג לביטחונה ולתקציב שלה, איך תדאג לזה שלא תוך יומיים הערבים יחגגו לך על השטח.
3-מי אמרת שהתכוונתי לתינוק שלי? הדת הדמיונית שלי מאמינה בלהרוג תינוקות של אחרים.
ואני שמח שאתה כלכך בטוח שלא צריך להיכנס לאנשים בחיים, לא יהיה אכפת לך לשלוח את הילדה שלך לבית ספר שבו משפחות הילדים מלמדים אותם לאנוס בנות? אתה חושב שאתה עד כדי כך עצמאי שלא צריך להיות לך אכפת מה הסביבה שלך כוללת בתוכה?
4-קטנתי מלדעת מה טוב לכולם, כל מה שאפשר זה להסתכל על ההיסטוריה וללמוד. תתפלא, גם אני לא מעריץ של מס הכנסה, והאופן שבו כל המסחרה הזאת עובדת, אבל מפה ועד לדבר על חופש במובן כלכך גדול.
אם כלכך בא לך חופש כזה, למה שלא תלך לאי בודד ותקים לעצמך חברה בהתגלמות הרצון שלך? למה אתה ממשיך לגור פה תחת הכותרת 'מדינת ישראל'? כי זה נוח. וגם אם יעלו את מס ההכנסה ל90% זה יהיה לך נוח. ואם תחליט לעזוב, זה כנראה יהיה למדינה דמוקרטית אחרת, לא?

למה שהכסף יתפזר בעם? העם מטומטם ויכול רק לבזבז אותו. תמיד יהיה מספר מצומצם של אנשים מוצלחים יותר שמייצר את רוב הדברים ומכניס את רוב הכסף. אם תקח את זה מהם, כל מה שתקבל זו אוכלוסייה עניה במידה שווה.
1
אם כלכך בא לך חופש כזה, למה שלא תלך לאי בודד ותקים לעצמך חברה בהתגלמות הרצון שלך? למה אתה ממשיך לגור פה תחת הכותרת 'מדינת ישראל'? כי זה נוח. וגם אם יעלו את מס ההכנסה ל90% זה יהיה לך נוח. ואם תחליט לעזוב, זה כנראה יהיה למדינה דמוקרטית אחרת, לא?

זה תמיד הטיעון היחיד שיש לכם? ״לך למקום אחר״? באמת שזה די פטתי.

ולא, אם יעלו את מס ההכנסה ל-90%, עדיף יהיה לעזוב אפילו למדינות השכנות.

1. שוב - לא רלוונטי לשאלה מה נכון.
2. גוגל יתן לך תשובה הרבה יותר מפורטת ממני.
3. מה שלא שלך, לא שלך. התינוק שלי, הוא לא שלך. אין לך את הזכות לפגוע במה ששייך לי. עם שלך תעשה מה שאתה רוצה. כמה אני עצמאי או לא זה גם כמובן לא שייך לשאלה מה נכון.
4. תמיד אותו טיעון מגוחך.

1. שוב - לא רלוונטי לשאלה מה נכון.
2. גוגל יתן לך תשובה הרבה יותר מפורטת ממני.
3. מה שלא שלך, לא שלך. התינוק שלי, הוא לא שלך. אין לך את הזכות לפגוע במה ששייך לי. עם שלך תעשה מה שאתה רוצה. כמה אני עצמאי או לא זה גם כמובן לא שייך לשאלה מה נכון.
4. תמיד אותו טיעון מגוחך.

אני אחסוך לך את התשובה שלו. אתה רוצה אוטופיה אחי, תהיה פרקטי וקח לעשירים את הכסף בינתיים.

אני אחסוך לך את התשובה שלו. אתה רוצה אוטופיה אחי, תהיה פרקטי וקח לעשירים את הכסף בינתיים.
זה בכלל לא כסף שלהם, הם הרוויחו אותו על חשבון העובד הפשוט! הרי מפעל צריך פועלים לא פחות משהוא צריך מנהל! 🤡

זה בכלל לא כסף שלהם, הם הרוויחו אותו על חשבון העובד הפשוט! הרי מפעל צריך פועלים לא פחות משהוא צריך מנהל! 🤡

והם גם שדדו את המשאבים שהם של כולנו. הגז הוא גם שלי וגם שלך.

אני שמח שאתם מאוהבים אחד בשני, תכף תתחילו להחזיק ידיים.
לא הבנתי למה לקחתם את זה לכיוון סוציאליזים, מדיבור על פיגוע הגעתם לכסף.
תרוויחו כמה שאתם רוצים, אתם לא מעניינים אותי ואני בטח ובטח לא צריך את כספי המיסים שלכם, אני לא סוציאליסט למקרה שהתבלבלתם.
למרות שאתם מנסים לייצג את עצמכם כנאורים וחכמים מהעם, אתם לא.
אם אתם כלכך צודקים, אז תקימו מדינה עם חכמים כמותכם, ושכל אחד יהיה מנהל מוצלח כמוכם, לא אמרתי את זה בקטע רע.
יודעים מה, אל תקימו, רק תביאו דוגמא לאחת כזו ששרדה...
יש לכם כנראה כמה טראומות כספיות אם אתם העברתם את הדיון לבעיות המיסים שלכם.

עצם זה שאתה משחק אתה מעדיף לעבור למדינה שכנה מראה שאו שאתה ילד (אתה כנראה מבוגר ממני ) או שהתרגלת לחיים טובים שבהם ביטחון בא לך כדבר מובן מאליו, נראה כמה שווים המיליונים בבנק שלך כשתרצח במלחמת אזרחים כמה קילומטרים מפה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית