ייעוץ ריסט בss

Crogam

משתמש פעיל
561
5
נק' מוניטין:
5
561
5
1. 10 אחוז אני אמור להוריד מהמשקל? לעלות בקפיצות של 2.5 או 5?
2. אני אמור להוריד את התרגיל עזר לגמרי בזמן הריסט? לדוגמה המקבילים.

1. 10 אחוז אני אמור להוריד מהמשקל? לעלות בקפיצות של 2.5 או 5?
אני מעדיף לעשות את החישוב לא לפי אחוזים אלה לפי "זמן חזרה". בSS ספציפית אני חושב שכדאי לעשות ריסט כזה שיתן לך שבועיים של חזרה למשקל ושיאים בשבוע השלישי. לי נוח לתת חזרה לשיאים בהתקדמות של 5 קילו ולאחר שאתה מגיע לשיא להתחיל להתקדם ב2.5.
עוד המלצה, אם הגעת למצב שאתה צריך לעשות ריסט בסקוואט תעבור למבנה הSS שבו האימון שבאמצע השבוע הוא עם סקוואטים קלים להתאוששות.
2. אני אמור להוריד את התרגיל עזר לגמרי בזמן הריסט? לדוגמה המקבילים.
אם אתה מרגיש שזה מפריע להתאוששות אז כן

• פותח/ת השרשור
אני מעדיף לעשות את החישוב לא לפי אחוזים אלה לפי "זמן חזרה". בSS ספציפית אני חושב שכדאי לעשות ריסט כזה שיתן לך שבועיים של חזרה למשקל ושיאים בשבוע השלישי. לי נוח לתת חזרה לשיאים בהתקדמות של 5 קילו ולאחר שאתה מגיע לשיא להתחיל להתקדם ב2.5.
עוד המלצה, אם הגעת למצב שאתה צריך לעשות ריסט בסקוואט תעבור למבנה הSS שבו האימון שבאמצע השבוע הוא עם סקוואטים קלים להתאוששות.

אם אתה מרגיש שזה מפריע להתאוששות אז כן
אני מתכוון ללחיצת חזה.
רציתי לשאול גם לגבי המתח חושב לעבור למתכונת 1X5 או 4X5 אני תקוע במשקל והמשקל גוף שלי עולה חצי קילו בשבוע אין סיבה שאני לא הצליח להוסיף 1.25 קילו באימון. בוצעו כבר ריסט אך המצב לא השתנה.

רציתי לשאול גם לגבי המתח חושב לעבור למתכונת 1X5 או 4X5 אני תקוע במשקל והמשקל גוף שלי עולה חצי קילו בשבוע אין סיבה שאני לא הצליח להוסיף 1.25 קילו באימון. בוצעו כבר ריסט אך המצב לא השתנה.
לדעתי האישית כשאתה עושה SS אתה לא צריך לדאוג להתקדמות המשקלים במתח. אתה צריך לדאוג לכך שהמשקלים בתרגילי הבסיס יעלו, ואם המתח יתחזק זה רק בונוס. כשתסיים את הSS אם המתח ידאיג אותך תוכל להתמקד בו

• פותח/ת השרשור
לדעתי האישית כשאתה עושה SS אתה לא צריך לדאוג להתקדמות המשקלים במתח. אתה צריך לדאוג לכך שהמשקלים בתרגילי הבסיס יעלו, ואם המתח יתחזק זה רק בונוס. כשתסיים את הSS אם המתח ידאיג אותך תוכל להתמקד בו
שמע זה ממש חשוב לי ואני מתייחס אליו כתרגיל בסיס. המתח עצמו הוא תחליף של הפאוור קלין אז בכלל זאת אם הוא מחליף תרגיל בסיס.
בכל זאת אני רוצה פתרון מה אתה חושב?

• פותח/ת השרשור
אמרתי לך מה אני חושב. אם זה לא מספק אותך חכה לעוד תגובות.
התשובה שלך תספק אותי ;]
פתרון בכל מחיר איך עדיין אפשר להתקדם במתח? אם אני יעבור למתכונת 1X5 אתה לא חושב שאוכל
להתקדם מהר יותר?

התשובה שלך תספק אותי ;]
פתרון בכל מחיר איך עדיין אפשר להתקדם במתח? אם אני יעבור למתכונת 1X5 אתה לא חושב שאוכל
להתקדם מהר יותר?
אל תשאל אותי שאלות שכבר עניתי עליהן. זה מעצבן. אמרתי לך מה אני חושב, פשוט תעשה מתח ואם אתה לא מתקדם אז אל תתקדם. זאת לא המטרה.

בSS לא. לפחות זאת לא מטרה מרכזית ולא צריך לדאוג בגלל זה ולעשות שינויים בתוכנית
בוא נגיד ככה, התקדמות לינארית לא חובה,אבל צריכה להיות התקדמות במידה מסויימת.לא חייבת להיות עקבית. לא רואה איך זה ראלי שמישהו ידדליפט 160 קילו ויצליח רק 5 מתח.

בוא נגיד ככה, התקדמות לינארית לא חובה,אבל צריכה להיות התקדמות במידה מסויימת.לא חייבת להיות עקבית. לא רואה איך זה ראלי שמישהו ידדליפט 160 קילו ויצליח רק 5 מתח.
עדיף להגיע בSS ל160 דד ליפט ו5 מתח מאשר ל130 דד ליפט ו10 מתח.

נכון,כי המתח מאוד פוגע בהתקדמות בדדליפט.
עבודה עצימה על מתח עלולה לפגוע בהתאוששות שכתוצאה מכך תגרום לחוסר התקדמות בדדליפט. בSS יש מטרה מרכזית להתקדם במשקל העבודה בתרגילי הבסיס. עדיף להמנע מכל מה שעלול להפריע למטרה הזאת.

עבודה עצימה על מתח עלולה לפגוע בהתאוששות שכתוצאה מכך תגרום לחוסר התקדמות בדדליפט. בSS יש מטרה מרכזית להתקדם במשקל העבודה בתרגילי הבסיס. עדיף להמנע מכל מה שעלול להפריע למטרה הזאת.
נכון,בגלל זה אמרתי לא התקדמות לינארית,אלה רק פעם בכדי לא ליצור פיגורים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית