עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מעדיף לעשות את החישוב לא לפי אחוזים אלה לפי "זמן חזרה". בSS ספציפית אני חושב שכדאי לעשות ריסט כזה שיתן לך שבועיים של חזרה למשקל ושיאים בשבוע השלישי. לי נוח לתת חזרה לשיאים בהתקדמות של 5 קילו ולאחר שאתה מגיע לשיא להתחיל להתקדם ב2.5.1. 10 אחוז אני אמור להוריד מהמשקל? לעלות בקפיצות של 2.5 או 5?
אם אתה מרגיש שזה מפריע להתאוששות אז כן2. אני אמור להוריד את התרגיל עזר לגמרי בזמן הריסט? לדוגמה המקבילים.
אני מתכוון ללחיצת חזה.אני מעדיף לעשות את החישוב לא לפי אחוזים אלה לפי "זמן חזרה". בSS ספציפית אני חושב שכדאי לעשות ריסט כזה שיתן לך שבועיים של חזרה למשקל ושיאים בשבוע השלישי. לי נוח לתת חזרה לשיאים בהתקדמות של 5 קילו ולאחר שאתה מגיע לשיא להתחיל להתקדם ב2.5.
עוד המלצה, אם הגעת למצב שאתה צריך לעשות ריסט בסקוואט תעבור למבנה הSS שבו האימון שבאמצע השבוע הוא עם סקוואטים קלים להתאוששות.
אם אתה מרגיש שזה מפריע להתאוששות אז כן
לדעתי האישית כשאתה עושה SS אתה לא צריך לדאוג להתקדמות המשקלים במתח. אתה צריך לדאוג לכך שהמשקלים בתרגילי הבסיס יעלו, ואם המתח יתחזק זה רק בונוס. כשתסיים את הSS אם המתח ידאיג אותך תוכל להתמקד בורציתי לשאול גם לגבי המתח חושב לעבור למתכונת 1X5 או 4X5 אני תקוע במשקל והמשקל גוף שלי עולה חצי קילו בשבוע אין סיבה שאני לא הצליח להוסיף 1.25 קילו באימון. בוצעו כבר ריסט אך המצב לא השתנה.
שמע זה ממש חשוב לי ואני מתייחס אליו כתרגיל בסיס. המתח עצמו הוא תחליף של הפאוור קלין אז בכלל זאת אם הוא מחליף תרגיל בסיס.לדעתי האישית כשאתה עושה SS אתה לא צריך לדאוג להתקדמות המשקלים במתח. אתה צריך לדאוג לכך שהמשקלים בתרגילי הבסיס יעלו, ואם המתח יתחזק זה רק בונוס. כשתסיים את הSS אם המתח ידאיג אותך תוכל להתמקד בו
אמרתי לך מה אני חושב. אם זה לא מספק אותך חכה לעוד תגובות.בכל זאת אני רוצה פתרון מה אתה חושב?
התשובה שלך תספק אותי ;]אמרתי לך מה אני חושב. אם זה לא מספק אותך חכה לעוד תגובות.
אל תשאל אותי שאלות שכבר עניתי עליהן. זה מעצבן. אמרתי לך מה אני חושב, פשוט תעשה מתח ואם אתה לא מתקדם אז אל תתקדם. זאת לא המטרה.התשובה שלך תספק אותי ;]
פתרון בכל מחיר איך עדיין אפשר להתקדם במתח? אם אני יעבור למתכונת 1X5 אתה לא חושב שאוכל
להתקדם מהר יותר?
אוקיי תודה לךאל תשאל אותי שאלות שכבר עניתי עליהן. זה מעצבן. אמרתי לך מה אני חושב, פשוט תעשה מתח ואם אתה לא מתקדם אז אל תתקדם. זאת לא המטרה.
אין מטרה להתקדם במתח? זה לא חשוב?אל תשאל אותי שאלות שכבר עניתי עליהן. זה מעצבן. אמרתי לך מה אני חושב, פשוט תעשה מתח ואם אתה לא מתקדם אז אל תתקדם. זאת לא המטרה.
בSS לא. לפחות זאת לא מטרה מרכזית ולא צריך לדאוג בגלל זה ולעשות שינויים בתוכניתאין מטרה להתקדם במתח? זה לא חשוב?
בוא נגיד ככה, התקדמות לינארית לא חובה,אבל צריכה להיות התקדמות במידה מסויימת.לא חייבת להיות עקבית. לא רואה איך זה ראלי שמישהו ידדליפט 160 קילו ויצליח רק 5 מתח.בSS לא. לפחות זאת לא מטרה מרכזית ולא צריך לדאוג בגלל זה ולעשות שינויים בתוכנית
עדיף להגיע בSS ל160 דד ליפט ו5 מתח מאשר ל130 דד ליפט ו10 מתח.בוא נגיד ככה, התקדמות לינארית לא חובה,אבל צריכה להיות התקדמות במידה מסויימת.לא חייבת להיות עקבית. לא רואה איך זה ראלי שמישהו ידדליפט 160 קילו ויצליח רק 5 מתח.
נכון,כי המתח מאוד פוגע בהתקדמות בדדליפט.עדיף להגיע בSS ל160 דד ליפט ו5 מתח מאשר ל130 דד ליפט ו10 מתח.
עבודה עצימה על מתח עלולה לפגוע בהתאוששות שכתוצאה מכך תגרום לחוסר התקדמות בדדליפט. בSS יש מטרה מרכזית להתקדם במשקל העבודה בתרגילי הבסיס. עדיף להמנע מכל מה שעלול להפריע למטרה הזאת.נכון,כי המתח מאוד פוגע בהתקדמות בדדליפט.
נכון,בגלל זה אמרתי לא התקדמות לינארית,אלה רק פעם בכדי לא ליצור פיגורים.עבודה עצימה על מתח עלולה לפגוע בהתאוששות שכתוצאה מכך תגרום לחוסר התקדמות בדדליפט. בSS יש מטרה מרכזית להתקדם במשקל העבודה בתרגילי הבסיס. עדיף להמנע מכל מה שעלול להפריע למטרה הזאת.
סבבה. רק לא צריך לגעת בתוכנית ולהוסיף/להוריד סטים.נכון,בגלל זה אמרתי לא התקדמות לינארית,אלה רק פעם בכדי לא ליצור פיגורים.
ומתי בדיוק אמרתי לעשות את זה?סבבה. רק לא צריך לגעת בתוכנית ולהוסיף/להוריד סטים.