הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Only time will tell if you can break the spell back in your own world

Nemesis עדכן/ה את הלוג ״Texas Method Log״:

עדכון לוג: 27/04/17

שבוע 20 אימון 3 - עצימות:
Squat 155x2 PR בלי שרוולים
155x1

החלטתי לוותר על השרוולים לתחרות כי זה באותה קטג' עם אנשים עם רצועות, התחלתי חימום בלי שרוולים והחימום האחרון עם 140 לדאבל היה בעומק ממש טוב (התקרב לATG), ב155 נתתי עומק גבולי יחסית כי פחדתי לרדת, גם אחרי דאבל פחדתי לתת עוד חזרה כי הרגיש קצת כבד, השלמתי עוד אחת ולא אכפת לי שעשיתי רק דאבל, התכנון הוא 160-165 כניסה שלישית ללא שרוולים או אולי איזה 170 בנס ויש עוד חודש.

Pause (?) Bench Press 95x4 PR
הרגיש הרבה יותר נוח לעשות בנץ' עם אולסטאר, הראתי לכמה אנשים את הסרטון וחלק אמרו שבחלק מהחזרות עצרתי קצת לפני הנגיעה בחזה ושרק בחזרה הרביעית הייתה עצירה נורמאלית, עדיין מרוצה הרגיש ממש טוב ביחס לתקופה החרא שלי בבנץ', סרטון יעלה אחר כך.

Deadlift
195x3, 210x1
בוצע ריסט בדדליפט, עשיתי עם הפלטות באמפר שיש במתחם "אימונים אישיים" במכון שלנו והיה ממש נוח ביחס למקום הרגיל של הדדליפט, לא ידעתי שהמוט נסגר במשקלים כאלה וסוף סוף לא התגלגל המוט באמצע סט.
ה195 הרגיש קל מידי ואני מתחרט שלא נתתי חמישיה, רציתי להרגיש קצת משקל והתלבטי בין דאבל עם 195 לקצת יותר משקל, לקחתי החלטה מפגרת לתת 210 לחזרה אחת (אד קואן יכעס) אבל בסך הכול עלה יפה מאוד וגם החזקתי בערך 3-4 שניות בנעילה (לדמות פקודת down של שופט מחמיר)
הנחמה שזה נותן לי אינדיקציה שבתחרות אני יכול לתת 200 בכיף בכניסה הראשונה.

אחלה אימון, נתן לי הרבה ביטחון אחרי תקופה קצת מבלבלת,

קרא את שאר עדכון הלוג...

דווקא יש לך סיכוי טוב ל170-175 במידה ותצליח את העצימות האחרונה עם ה160
כן אבל אתה שוכח עוד גורמים משפיעים - לחץ לתת עומק טוב, הוצאה במונוליפט שאתה לא מתרגל על בסיס שבועי, אתה קצת בצום לפני תחרות (למרות שבטח אני אתחרה בצהריים אז אני אביא איתי אוכל מן הסתם).
אני מתכנן להמשיך את הנפח והעצימות הבאים ללא שרוולים, הנפח קל בכל מקרה אז אני לא מתרגש ממנו ועצימות זה עניין של אם זה יום טוב או פחות טוב

כן אבל אתה שוכח עוד גורמים משפיעים - לחץ לתת עומק טוב, הוצאה במונוליפט שאתה לא מתרגל על בסיס שבועי, אתה קצת בצום לפני תחרות (למרות שבטח אני אתחרה בצהריים אז אני אביא איתי אוכל מן הסתם).
אני מתכנן להמשיך את הנפח והעצימות הבאים ללא שרוולים, הנפח קל בכל מקרה אז אני לא מתרגש ממנו ועצימות זה עניין של אם זה יום טוב או פחות טוב

אימון לפני התחרות אתה עושה בוולקן אז אולי זה ייתן לך בטחון בקטעים האלה של הציוד. במיוחד שמדובר בעצימות שהיא 10 קילו מתחת למה שאתה עומד לתת בתחרות

אימון לפני התחרות אתה עושה בוולקן אז אולי זה ייתן לך בטחון בקטעים האלה של הציוד. במיוחד שמדובר בעצימות שהיא 10 קילו מתחת למה שאתה עומד לתת בתחרות
הבטחון חזר לי במיוחד בבנץ' אחרי ששבוע נאבקתי בצורה עיקשת לסדר את הסטאפ שלי וההחלטה לשים אולסטאר גם עזרה לזה, בדדליפט גם פתאום לא להשתמש בפלטות techno gym מעצבנות ולשים שוב באמפר זה גם תרם יחסית.
וגם הסקוואט היה פחות נורא ממה שדמיינתי, חשבתי שפתאום לעשות בלי שרוולים זה יהיה משהו ממש מזעזע

עדכון לוג: 30/04/17

שבוע 21 אימון 1 - נפח
משקל גוף: 96

Squat 135x5x5 PR בלי שרוולי ברכיים, סטים 1-2 הלכו חרא והרגישו כבדים, סט שלישי חזרתי לעצמי והוא והרביעי היו אחלה, סט חמישי הרגיש כבד אבל הוא היה נראה בסדר בסך הכול.

Pause Bench Press 85x5x5 PR אחרי שבועיים שלא סגרתי את כל הנפח הפעם סוף סוף הצלחתי, ה3 סטים הראשונים בוצעו עם מנוחה קצרה יחסית ולא היו קשים מידי, סט רביעי היה הסט הכי טוב והקשת הייתה מצוינת והכול הלך סבבה, בסט החמישי שוב נפלתי על הטעות של להניח לגמרי את הישבן במקום שרק ייגע בספה, עדיין לא הרגיש קשה מידי אבל אם לא הייתי נופל על זה היה לי הרבה יותר קל לסגור את הסט החמישי (בוצע עם פקודות).

המכון נסגר מוקדם בגלל ערב יום הזיכרון אז לא הספקתי מתח.
אני מאוד מרוצה, סוף סוף הבנץ' נפח עלה בשלמותו, שבועיים שאני נכשל בסט חמישי זה ממש הביא לי עצבים, אני מופתע מהסקוואט חשבתי יהיה קצת יותר נורא, עדיין מתרגל ללעבוד בלי שרוולים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 04/05/17

שבוע 21 אימון (?) אופנרים:
הייתי גמור מעייפות אחרי 5 משמרות ב6 ימים שרובן היו לילה ויום העצמאות מאוד צפוף ועמוס בין לבין אז שסיימתי לעבוד אתמול הרגשתי לא טוב וחשבתי שיש לי חום, הלכתי לישון עד 12-12 וחצי וקמתי לאכול ואז חזרתי לישון עד 4.

שהלכתי למכון הרגשתי חלש ושאין מצב שאני סוגר אף עצימות אולי רק את הדדליפט שבריסט אז החלטתי ללכת על בדיקת אופנרים כדי לא לזרוק אימון לפח.

Squat 150x1 עומק תקין, עלה גרוע. בסקוואט הרגשתי חולשה ושהראש לא שם, נכנסתי ברייג' ל150 ולמטה בבור הרגשתי כאילו הכול קופא לשנייה, המוזיקה לא מתנגנת לי (היא פעלה) וזה חירבן לי את העליה שלמזלי עלתה בכל זאת (החימום אחרון עם 140 היה ממש קל למרות שזה יום חרא).

Pause Bench עם עצירה של 4-5 שניות 90x1
סוף סוף הקשת הרגישה סבבה והרגשתי מכווץ מאוד, היה קל מידי אולי הייתי צריך ללכת על 95 אבל אני מעדיף לא להתחזר בבנץ' במיוחד שזו תחרות ראשונה.

Deadlift 200x1
קל, זה משקל שהיה אמור להיות היום ל3-5 חזרות בריסט אם האימון המקורי היה מבוצע אז לא הפתיע אותי שהוא התנתק לי ממש בקלות תוך כמה שניות כבר הייתי נעול יפה מאוד.
הדדליפט בוצע יחסית באדישות בלי רייג' או משהו רק בגישה של "זה קל יאללה בוא נסיים עם זה וללכת לנוח קצת לפני העבודה".

אימון סבבה כזה, מצב של עייפות זה בדיוק מה שהייתי צריך לדמות לי את האופנרים שאני בכלל חושב שאני חולה, כל היום בהרגשה חרא וחוץ מהעצירה שלא ברור ממה היא קרתה לי בסקוואט ויכלה לעלות לי בכשל טיפשי ומיותר, הבנץ' והדדליפט היו קלים ממש למרות שנכנסתי אליהם באדישות ובלי להרעיש יותר מידי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

לא רעיון טוב לעשות סתם ככה אופנריפ אפילו למרות שהיית תשוש, מה תעשה שבוע הבא?

לא רעיון טוב לעשות סתם ככה אופנריפ אפילו למרות שהיית תשוש, מה תעשה שבוע הבא?
את העצימות שתוכנן להיום שאני בוולקן חוץ מדדליפט שאני אלך שם שוב על 205 לשלשה והפעם גם השלישית תעלה.

מדדתי חום אין כלום, כנראה סתם הצטברות של עייפות שהתנקזה ליום הזה

עדכון לוג: 08/05/17

שבוע 22 אימון 1 - נפח (כבד אחרון?):
עדכנתי קצת בדיליי, עבודה וזה

Squat 137,5x5x5 PR
אחרי הסט השלישי פוצץ עניין ה"בלי שרוולים" אני מתחרה עם שרוולים ומצידי גם שבליין סמנר יהיה בקטגוריה איתי, זאת הייתה החלטה מפגרת להעיף את השרוולים אחרי שכל כך התרגלתי אליהם ולצפות לטוב, ה3 הראשונים עלו אבל ראיתי והרגשתי שזה שונה רצח מהסקוואט שהייתי רגיל אליו 20 שבועות.
סט רביעי וחמישי הרגישו יותר טובים.

Pause Bench Press 87.5x4x5, 87.5x5f, 87.5x1 PR
3 סטים ראשונים הלכו מושלם, סט רביעי החזרה האחרונה טיפה קשה ועלתה לבד, סט חמישי היה ספוטר אחר שהיה חייב להתערב לי בחזרה האחרונה במקום לתת לי להלחם קצת, מהעצבים השלמתי חזרה אחרי דקה וקצת עם הוצאה לעצמי והיא הלכה סבבה לגמרי.
בערך 5 דקות מנוחה בין סטים עם 2 אנשים שעושים איתי בנץ' באותו זמן... שעות העומס
שונא שיש ספוטרים שלא יודעים איך להתנהל לא משנה כמה מסבירים להם בבדידים, אני צריך להשכיר ספוטר חחח

זאת תחרות ראשונה אז אין לי מושג מה קורה שבועיים בחוץ, זהו? סיימתי עם הנפח כבד לעת עתה? אני יכול להתחיל לחגוג?

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 09/05/17

שבוע 22 אימון 2 - התאוששות:
Squat 107.5x2x5
Bench 60x2x5
שיעמום טוטאלי

אני ו @yeezy חיכינו למוט לבנץ' ואיזה מישהו עשה בכלוב 30 קילו ונח בערך 12 דקות ולא הבנו למה ואכלנו תסביכים על זה, מה הוא עושה איזה BTN Press למלא חזרות? אולי אוברהד בייספס או איזה המצאה של אנשי הולמס ממוצעים? בסוף הוא נכנס ומה העיניים שלנו ראו? פשוט סדום ועמורה!

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני כבד איבדתי תקווה בנוגע לאנשים חחחח
3 מסקנות מהיום:
מי שבנה את הלג פרס והאפשרות לדחוס בו מאות קילוגרמים הוא כתם שחור להיסטוריה.

חייבים חברת ספוטרים בשם Get Spotter

כפיצוי על עוגמת הנפש מטמטום של אנשים בהולמס יוענק למנויים שירות פסיכיאטרי חינם לאור הפוסט טראומה של רבעי סקוואט ופולי עליון עם רצועות ברכיים.

אני אגיד לך את האמת, הייתי מאוד סקרן לראות מה הוא יעשה שם.
לנוח 12-13 דקות לפני שנכנס לתרגיל כאשר על המוט יש 5 קילו כל צד זה דבר מסקרן.
הייתי בטוח שהוא יביא איזה פרס חדיש או איזה תרגיל מטורף לגב קדמי ובטן אחורית, ואז זה קרה........

אני אגיד לך את האמת, הייתי מאוד סקרן לראות מה הוא יעשה שם.
לנוח 12-13 דקות לפני שנכנס לתרגיל כאשר על המוט יש 5 קילו כל צד זה דבר מסקרן.
הייתי בטוח שהוא יביא איזה פרס חדיש או איזה תרגיל מטורף לגב קדמי ובטן אחורית, ואז זה קרה........
זה PR חדש לאיבוד השפיות במכון לא היה כזה מאז ה"עחי זאת החגורה שלך? לא ידעתי"

עדכון לוג: 12/05/17

שבוע 22 - אימון 3: עצימות בוולקן
Squat 155x2 במונוליפט , יש לי את זה מצולם מ2 זווית גם מקדימה וגם מהצד והיה עומק בנזונה, בחזרה השנייה טיפה קרסתי עם הגב אז פחדתי לתת שלישית וחבל, בסרטון זה נראה בבירור שיש לי עוד אחת בכיף.
ככל הנראה אני הולך על 150, 160, 170

Pause Bench Press 100x2f אני חייב לשקול את הפלטות בהולמס אני מתחיל לחשוד שכל 20 שלנו שוקלת איזה 17, הרגיש הרבה יותר כבד ממה שהיה אמור להיות עוד בחימום האחרון עם ה90, לא הרגיש כמו ה90 שאמור להיות הנפח הבא שלי אצלי בהולמס אפילו בסטאפ הרבה יותר טוב, מה שכן סוף סוף הקשת נראית טוב אני אעלה סרטון מהחימום עם ה80 אחר כך.
כנראה שבתחרות אני אלך לי על 90, 100 ו105.

Deadlift 205x3 PR
הפעם לא וויתרתי בחזרה השלישית וממש נלחמתי עליה, עלתה בגריינד מפחיד ולא נראה שהיא עוברת תחרות אבל העיקר המלחמה עליה
אני חושב שאלך לי על כניסות עם 195, 212.5, 225 רציתי לפתוח עם 200 אבל אני מעדיף להוריד טיפה

קרא את שאר עדכון הלוג...

שמע הקטע עם הפלטות מחרפן אותי. גם אצלי זה איזה 17-18 קילו סעמק.

וכמו שאמרת בסרטונים בסקוואט זה תמיד נראה יותר קל, בסרטון אצלי בסקוואט היה נראה שיש לי עוד חזרה בכיף אבל בפועל קשה לי להאמין שזה היה עולה נורמאלי. בכל מקרה על הזין העיקר שיעלה בתחרות.

שמע הקטע עם הפלטות מחרפן אותי. גם אצלי זה איזה 17-18 קילו סעמק.

וכמו שאמרת בסרטונים בסקוואט זה תמיד נראה יותר קל, בסרטון אצלי בסקוואט היה נראה שיש לי עוד חזרה בכיף אבל בפועל קשה לי להאמין שזה היה עולה נורמאלי. בכל מקרה על הזין העיקר שיעלה בתחרות.
זה מחרפן אותי איך הגיוני שחימום אחרון עם 90 והוצאה טובה מרגיש קשה יותר מהנפח הבא שלי (90) אצלי במכון עם ספוטרים לא ממושמעים?

זה מחרפן אותי איך הגיוני שחימום אחרון עם 90 והוצאה טובה מרגיש קשה יותר מהנפח הבא שלי (90) אצלי במכון עם ספוטרים לא ממושמעים?
ניסית לשקול את הפלטות במכון? מקסימום תשקול ואז תוסיף בהתאם למשקל שאתה צריך. יחסוך ים כאב ראש

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית