הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Only time will tell if you can break the spell back in your own world

ניסית לשקול את הפלטות במכון? מקסימום תשקול ואז תוסיף בהתאם למשקל שאתה צריך. יחסוך ים כאב ראש
אני אבדוק ביום ראשון כמה ה20 שוקלות, אם אחרי החיטוב אני אמצא איזה דרך נוחה ומהירה להגיע מהקריות לACT בלי לשבור תראש יותר מידי אולי אני גם אעבור להתאמן שם וזהו, מאמין שאצל יוסי 20 זה 20

Nemesis עדכן/ה את הלוג ״Texas Method Log״:

עדכון לוג: 13/05/17

תכנון לשבוע הבא אחרי שהתייעצתי מה לעשות הלאה עם כמה אנשים וגם עם אושר כשהתאמנתי בוולקן:
יום ראשון - נפח אחרון עם סקוואט 140 ובנץ' 90
יום שלישי - התאוששות
יום חמישי - אימון "עצימות" לא גבוהה אני לא חושב שאלך שוב על אופנרים אולי קצת מתחת מהם לשלשות קלות.

בסוף החלטתי לפתוח עם 145 סקוואט, 90 בנץ' ו195 דדליפט (הסקוואטו הדד 5 קילו פחות מכמה שתכננתי בהתחלה)

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 14/05/17

אימון נפח אחרון!
Squat 140x5x5 PR כל כך פיצה על שבוע שעבר, הלך מצוין ולא הרגיש קשה מידי

Pause Bench 90x5x5 PR עם פקודות - הרבה יותר קל מה87.5 של שבוע שעבר ולא ברור איך זה עלה כל כך בקלות ושבוולקן נכשלתי בדאבל עם 100 עם ספה פי אלף יותר טובה, אני מתחיל לחשוד שהפלטות של ההולמס פלייס באמת מקלקר

אימון מצוין, באתי בשעה שריק אז היה לי את השקט שלי בלי מיליון אנשים שמטיילים לי על יד הכלוב או הבנץ' ובלי שאוכלים לי את הראש "כמה נשאר לך" כל שתי דקות
אני אעלה סרטון של הסט החמישי מהסקוואט ומהבנץ' לפורום Powerlifting אחר כך, מת לאכול

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 26/05/17

סיכום תחרות:
המקצה שלי התחיל בסביבות 3 בצהריים אז זכיתי לצאת בשעה נוחה מהקריות לכיוון פתח תקווה אחרי ארוחה טובה ושבדקתי אלף פעם שלא שכחתי איזה סינגלט בטעות.
הגעתי לפתח תקווה בסביבות 12 אם אני לא טועה שעוד היה קטגורית נשים בבנץ' אז היה לי המון זמן לשרוף גם לראות חברים וגם להסתכל קצת על כניסות לראות איך הפקודות עובדות והשיפוט וכל זה.

Squat
:
התחלתי חימום בזמן סביר אבל בחימום האחרון עם 135 לא הייתי מרוצה מהעומק שהיה ממש על הסנטימטר והתעשקתי על עוד סט חימום שנתתי ATG כדי להוסיף קצת ביטחון, בהתחלה לא ממש הבנתי איך עובד הסדר של הכניסות כי אי אפשר לראות את הקבוצה שהתחרתי בה בזמן שקבוצה C התחרו אז יצא שבין החימום לכניסה ראשונה היו לי 3-4 דקות מנוחה כי נכנסתי שני בסדר של קבוצה D.
כניסה ראשונה עם 145 - עלתה קל עם הרבה עומק מיותר, 3 לבנים good lift
כניסה שניה - 160 PR מהצילום שלי אדטו קצת מסתיר את העומק אבל חבר שראה מהצד אמר שהיה עומק מצוין, כנראה בגלל שהעליה קצת הייתה קשה אולי אחד הספוטרים בא לגעת ובגלל זה כנראה קיבלתי אדום אחד. 2 לבנים ואדום אחד, good lift
כניסה שלישית - 170 PR כאן כבר הלכתי על כל מה שיכול לעזור, כאפות, אמוניה, צעקות. פחות עומק מהכניסה השניה אבל בדיוק עומק שהייתי צריך, היה קצת גריינד אבל היו לי יותר נוראיים ממש שמחתי שעלה. 2 לבנים אחד אדום, good lift

Bench:
הפעם כבר הבנתי איך הרשימה שרואים במחשב קרוב למזכירות עובדת אז הצלחתי לסנכרן את החימום שלי עם בערך 7-8 דקות מנוחה לפני הכניסה הראשונה, בחימום האחרון עשיתי 80 עם ציוד שהיה קל ומשעמם, בבנץ' הייתי הראשון בכניסה הראשונה ושני בכניסות 2 ו3 אז זה נתן לי זמן להתארגן לדדליפט ולהתחמם שאנשים עוד עושים בנץ'.
כניסה ראשונה - 90 עלה קל מידי אבל לא היה טעם לפתוח כבד יותר. 3 לבנים, good lift
כניסה שניה - 100 הרבה יותר קל מה100 שהיה לי בוולקן שהצלחתי 1 כבד ונכשלתי בחזרה השניה לפני שבועיים, התכנון לכניסה השלישית היה 105 אבל בגלל הקלות של ה100 החלטתי לקחת 110. 3 לבנים, good lift

כניסה שלישית - 110 PR היציאה מהשלב של העצירה הייתה סבבה לגמרי, לקראת הסוף של הנעילה הרגיש כבד אבל השתלטתי על זה והצלחתי להרים. 3 לבנים, good lift

Deadlift:
חימום שמרחתי על המון זמן כי לקבוצה C לקח המון זמן הדדליפט (היו להם איזה 28 מתחרים) אז מצאתי את עצמי מנסה להכריח את עצמי למשוך 10-12 דקות בין כל סט חימום כדי לא לסיים חצי שעה לפני כניסה ראשונה, בסוף סינכרנתי את זה שחימום אחרון עם 170 היה 10 דקות לפני כניסה ראשונה.

כניסה ראשונה - 195 קל מידי, 3 לבנים, good lift
כניסה שניה - 210 עדיין קל יחסית, 3 לבנים good lift
כניסה שלישית- 220 PR יכלתי לדעתי גם לתת 225 ובסרטון ה220 היה נראה קל ממש ביחס לאיך שהרגיש (התנתק מעולה, קצת כבד לקראת הנעילה) אבל בגלל שלבנץ' התווסף עוד 5 קילו והייתי נעול על טוטאל 500 העדפתי לקחת 220 וללכת על בטוח במקום 225 שיש מצב לגריינד שאם אני נכשל אני מסיים עם 490.
3 לבנים, good lift והפצצת כאפות מכל החברים אחר כך.

סיימתי עם 9/9, הטוטאל 500 שכל כך רציתי לתחרות הראשונה.
יחסית לתחרות ראשונה למדתי מהר איך הדברים עובדים, חוץ מהחישוב זמנים לא נכון בין החימום סקוואט אחרון והכניסה הראשונה את שאר הכניסות הראשונות הצלחתי לסנכרן טוב עם החימום האחרון וזה נתן לי ביטחון שהתחלתי להבין קצת איך זה עובד.

מה הלאה? חיטוב לא ארוך מ95 ל87-88, ממשיך עם הטקסס ומתחיל הכנה לדצמבר לעד 100 שלתחרות הבאה אני אבוא בקצה של הקטגוריה במשקל 99 ולא 95 כמו הפעם, גם סביר להניח שיהיה extra raw שזה מה שאני הכי רוצה כי אני לא מתכוון להתחרות עם רצועות.
אני אעלה סרטון של כל הכניסות מאוחר יותר בפורום powerlifting אני מתעסק כרגע בלחבר הכול לסרטון אחד ולראות אם מישהו צילם בזווית שרואים יותר טוב ממה שיש מאצלי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 27/05/17

אחרי התלבטות קצרה על מה אני עושה בחיטוב הקרוב בסוף הרעיון ללכת על טקסס חיטוב ירד מהפרק, נכון שהטקסס עבדה יפה במסה אבל לא יודע איך זה יעבוד בגירעון קלורי אז אני מעדיף ללכת על בטוח על 531 שכבר הצליחה בחיטוב שב3 סבבים שלה שמרתי על המשקלי עבודה חוץ מפרס שירד ב5 קילו (וככל הנראה הפעם יהיו רק 2 סבבים כי זה חיטוב קצר יותר).

שוקל כרגע 95, מתכנן לרדת ל86-88, כלל ברזל לחיטוב הזה שאם אני רואה איבוד משקל בסקוואט/דד אני חותך את החיטוב באותו רגע, למה לרדת לכזה משקל גוף? אני רוצה להתחרות בדצמבר בעד 100 בטח יהיה extra raw ואני רוצה מספיק חודשים לעבוד כמה שיותר נפח ומספיק זמן לתרגם את זה לעצימות ולא להיות בלחץ ממשקל גוף, להגיע גג ל98-99 או משקל שאני יכול לעשות ייבוש ולהתחרות בעד 100.

השבוע אני נח עד שלישי, עושה אימון קל לסקוואט בנץ' ודד ובחמישי בודק כמה אני מסוגל להרים בפרס שלא בוצע למשקל כבד כבר בערך חודשיים כדי להציב TM לסבב הראשון.
תכנון לסבב ראשון:
Squat TM 152.5
Bench TM 100
Deadlift TM 200
Press TM ?? בחמישי אני אעדכן
מה שאומר שסבב ראשון לא אמור להיות נורא כל כך, 180 דד למשל בשבוע של 1+ אמור לעלות בכיף ל5-7 חזרות גם בגירעון במיוחד שבחיטוב הקודם כבר נתתי 157 לעשיריה. השאיפה שלי היא לתת כמה שיותר שיאים לחזרות בסטים של 5/3/1+ ובסבב השני באימונים של 1+ לכוון למינימום 3 חזרות בכל דבר כמו בפעם הקודמת.

קרא את שאר עדכון הלוג...

Nemesis עדכן/ה את הלוג ״המסע לטוטאל 600 עם שרוולים״:

עדכון לוג: 28/05/17

אני חייב להפסיק לעשות קניות באינטרנט, הקנס של השבוע:
Titan Signature Gold Wrist Wraps
אמוניה
פואם רולר לבית

גם ככל הנראה אני אעבור משרוולים של yellow jacket לשרוולים של SBD, אני צריך קצת לחקור איך המידות עובדות בSBD שהבנתי שהם צמודים בצורה קיצונית

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 30/05/17

Press 65x1, 70x1f
בדקתי כמה הפרס כדי לגזור tm ל531, ה70 לא עלה מעל הראש אפילו ולאור העובדה שבערך 3 חודשים הזנחתי את הפרס אני לא מופתע מהתוצאה.

Bench Press 50x3x10 להתרגל לאיך שהbbb יהיה בחיטוב, גם כאן עשיתי עם עצירות אני כבר התרגלתי וקשה לי להפסיק עם זה.

מתחיל את הסבב הראשון של ה531 חיטוב ביום ראשון עם 130 קילו סקוואט ל5+

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 01/06/17

האימון האחרון של השבוע יהיה אימון דדליפט על פי 531 במתכונת שבוע דילואד כי אין טעם להעמיס לפני שאני מתחיל את הסבב הראשון ביום ראשון הקרוב.

התכנון יהיה בגדול אימון משעמם:
deadlift 80x5, 100x5, 120x5 אכן שיעמום טוטאלי
bbb squat 85x3x10 גם לא אמור להזיז לי יותר מידי במיוחד לא אחרי שהדדליפט בדילואד
High Pulls 3x8 לא עשיתי את התרגיל הזה המון זמן, יהיה כיף אחרי 8 חודשים שלא יצא לי לגעת בו

לא אמור להיות מעניין יותר מידי

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 01/06/17

חייב לשתף זוועה שראיתי היום בזמן האימון, ראיתי הרבה גרסאות מוזרות של דדליפט שאנשים עושים בחוסר מודעות אבל גרסה הזויה כל כך כמו שראיתי הפעם עוד לא ראיתי.

התחממתי ל120 דדליפט שתוכנן לי לשבוע דילואד ואיזה אחד לקח עוד מוט, הרכיב 100 בלי חימום ונתן סט אחד של 12 חזרות.
מה היה מוזר?
הוא ניסה לעשות סוג של הוק גריפ עם כפפות, כל חזרה הייתה נעילה אחרת - כאלה שהוא נעל סבבה, כאלה שהוא עוד שנייה עף אחורה באובר אקסטנשן וכאלה שהוא היה כמה ס"מ מלנעול, בסיום כל חזרה הוא זרק את המוט כאילו הוא מסיים איזה 200 קילו סנאץ', חגורת בילדרים כמובן, נעלי ריצה כי ה מוצר משלים וניתוק מגובה שהוא מינימום עוד שנייה דופק איזה קלין.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 04/06/17

531 חיטוב סבב 1 שבוע 1 אימון 1 - סקוואט:
TM 152.5
Squat 100x5, 115x5
130x8 ידעתי שה5+ הזה יהיה קל, יכלתי להמשיך אפילו ל10 אבל אחרי 8 חזרות הרגשתי שמיציתי, גם בסרטון זה היה נראה ממש קל.
Joker Sets: 137.5x2, 145x1, 152.5x1 הראשון היה סבבה, שני קל-בינוני ואחרון כבד, לא ציפיתי למשהו אחר זה לא כמו חימום לעצימות ולא כמו חימום לRM1 במיוחד אחרי ה130 ל8 הזה, בשבועות הבאים הג'וקרים לסקוואט יהיו בסימן שאלה.

BBB Deadlift 100x3x10 בלי חגורה, קל ומשעמם
Bent Over Row 60x3x8

מקווה לסיים מהר עם הדבר הזה, כבר מתגעגע לאימוני נפח וללאכול מלא

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 05/06/17

531 חיטוב סבב 1 שבוע 1 אימון 2 - Bench:
TM 100:
Bench 65x5, 75x5, 85x8 ב85 הוצאתי לעצמי ובחזרה הראשונה עשיתי עצירה, לא היה ספוטר נורמאלי לבקש ממנו הוצאה אז היה עדיף להוציא לבד במקום סתם להרוס סט, בשביל עוד 2 חזרות אין טעם לשבור את הראש.

Joker Sets: הכול עם עצירות:
90x2, 95x1, 100x1 ב100 הכיווץ היה לא משהו אז הסתקפתי בחזרה אחת במקום דאבל בגריינד מגעיל.
FSL: 65x14 בילדר עחי

BBB Press 30x3x10 משעמם
Incline 40x3x10 אני יכול יותר, באורח מסתורי הפלטות של ה15 נעלמו

אימון לא רע

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית