Resource icon

Only time will tell if you can break the spell back in your own world

זה לא משנה, לא עושים סינגלים עם משקל עבודה כדי לעבוד על הטכניקה.
היית מוריד ל 50 אחוז מזה, נגיד ל 60 ועושה איזה 2x8 בקטנה.. עדיין אפשר לעבוד על טכניקה.

לגביי הדדליפט אני לא מספיק מבין באנתרופומטריה בשביל לענות על זה..

זה לא משנה, לא עושים סינגלים עם משקל עבודה כדי לעבוד על הטכניקה.
היית מוריד ל 50 אחוז מזה, נגיד ל 60 ועושה איזה 2x8 בקטנה.. עדיין אפשר לעבוד על טכניקה.

לגביי הדדליפט אני לא מספיק מבין באנתרופומטריה בשביל לענות על זה..
מהרבה מקומות שקראתי על הסוגייה הזאת התשובה הייתה די דומה, שלכל אחד יש מבנה גוף וטווח תנועה שונה אבל כל עוד הכניסה לסט-אפ והטכניקה הולכות נכון אז זה בסדר.

Scream עדכן/ה את הלוג ״נמאס לעשות מכרעים רוצה להיות ליפטר לכל החיים- 5x5 madcow״:

עדכון לוג: 31/12/15 חודש ריסט שבוע 1 אימון 3

משקל גוף: 86.2

Squat 1x3 90kg
Squat 1x8 70kg בק אפ

קל, ב90 לא שברתי מקביל בחזרה הראשונה אבל כנראה שהייתי ממש קרוב, אני יכול גם לרדת מתחת למקביל אבל כדי לא ליפול לbutt wink trap השתדלתי רק לשבור מקביל ולא להוסיף עומק, בחזרה הראשונה זה קצת התפספס ה2 האחרות היו טובות.

Bench Press 1x3 75kg
Bench Press 1x8 58kg בק אפ

קל מאוד.

Bent Over Row 1x3 75kg
Bent Over Row 1x8 58kg בק אפ

קל מאוד.

Assistance:
Weighted Dips 3x6 20kg

קל מאוד, לא רציתי להעמיס כי בתוכנית הקודמת הייתי עושה מקבילים עם משקל ביום שאין לי בנץ' אז העדפתי להתחיל עם משקל קל בקטע מוגזם.

ספאם:
אימון טוב מאוד, חשבתי שאני יהיה קצת עייף כי עבדתי משמרת בוקר היום, למזלי גירדתי את ה7 שעות שינה בלילה ואכלתי בדיוק מה שצריך במהלך היום. אני מאוד מרוצה מהשיפור בסקוואט, עדיין מחפש לא לרדת מתחת למקביל אז לפעמים קורה שאני לא שובר מקביל אבל ממש קרוב, תוך אימון או 2 אני מאמין שאני כבר יצליח להרגיש את זה תוך כדי סט.
הבנץ' היה טוב, כיווץ שכמות ולג דרייב כמו שצריך, בחימום היה לי סט אחד שהייתי טיפה לא סימטרי אבל בסט של השלישייה ובבק אפ לחצתי בסדר גמור.
הBent Over Row היה טוב יותר ממה שחשבתי, סט מהיר בלי לנוח בין חזרות, פשוט העפתי 3 חזרות כמה שיותר מהר וסיימתי עם זה, ביום ראשון יש לי את המשקלים של השלישיות מהיום לחמישיות, יהיה קל כמו היום.

קרא את שאר עדכון הלוג...

Scream עדכן/ה את הלוג ״נמאס לעשות מכרעים רוצה להיות ליפטר לכל החיים- 5x5 madcow״:

עדכון לוג: 01/01/16 יום מנוחה

משקל גוף: 86.4

לא יצאתי בסוף בסילבסטר הייתי גמור מעייפות והלכתי להשלים שעות שינה, זה לא ממש הלך- היה לי על הבוקר איזה 7 שיחות שלא נענו ופשוט התעוררתי בשלב מסוים כי כל שנייה התקשרו, אבא שלי הודיע לי שאחותי באשפוז בגלל קטטה המונית שהייתה במועדון שהיא יצאה אליו, פשוט חבורת ערסים התחילה לנפץ בקבוקים על כל מי שראו, היא הייתה במקום הלא נכון בזמן הלא נכון, אין לה קשר למקרה.
היא במצב קל, עם קצת תפרים בראש ופגיעה קלה בגולגולת לפחות לא משהו יותר חמור מזה אבל את רוב הסופ"ש אני בטח יבלה אצלה.

איזה רבע שעה אחרי שקמתי קיבלתי את ההודעה שאני מחכה לה כבר מה18.11 שהמענק שחרור נכנס, ואיכשהו קיבלתי 700 שקל יותר ממה שהייתי אמור לקבל, נכנס בדיוק בזמן שנגמר לי הגיינר אז הספקתי לחדש לעצמי את האספקה של הגיינר וסוף סוף אני מעיף את השייקר הישן שלי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 03/01/16 מדקאו, חודש ריסט שבוע 2 אימון 1

משקל גוף: 86.5

Squat 5x5 54kg, 63kg, 72kg, 81kg, 90kg
קל, נחתי דקה בלחץ בין כל סט כי ממש מיהרתי הביתה כי אני עובד בצהריים.

Bench Press 5x5 45kg, 52.5kg, 60kg, 67.5k, 75kg
קל, בסט של ה75 איבדתי את הכיווץ בערך בחזרה הרביעית אבל זה משקל קל, החמישית עלתה בלי בעייה.

Bent Over Row 5x5 45kg, 52.5kg, 60kg, 67.5kg, 75kg
קל

Weighted Chin Ups 2x6 משקל גוף+15 קילו
קל.

ספאם: אני עובד היום משמרת צהריים מ2 עד 10 אז נאלצתי להתאמן בבוקר, אני לא אוהב להתאמן בבוקר אבל שאין ברירה אז אין ברירה.
אימון קל מאוד, מזל שאני בריסט אז לא הייתי צריך לנוח הרבה בין הסטים ושהמכון היה ריק אז כבר הכנתי לי את כל הפלטות שאני צריך מראש כדי לא להתרוצץ ברחבי המכון ולהביא פלטות כל שנייה.
אני מאוד מרוצה מהסקוואט שממשיך להשתפר, לא היו חזרות שלא שברתי מקביל (כדי לא לרדת יותר לבאט-ווינק), בחימום עם המשקלים הנמוכים יותר היו לי בערך 2 או 3 חזרות בסה"כ שגם ירדתי מתחת למקביל ותיקנתי את זה ישר ששמתי לב.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 05/01/16 חודש ריסט שבוע 2 אימון 2

משקל גוף: 86.7

Squat התאוששות: 54kg, 63kg, 72kg, 72kg x5
קל, אותם משקלים של 60-80% של יום ראשון.

Press: 28kg, 32kg, 36kg, 40kg x5
קל, הטכניקה שלי בפרס קצת השתפרה אבל עד שהריסט נגמר אני שואף לשפר עוד יותר.

Deadlift: 90kg, 102kg, 115kg, 127.5kg x5
קל מאוד, יש לי את ה127.5 מצולם כי ה125 בשבוע שעבר אומנם היה קל אבל היה קצת מקולקל אז העדפתי לצלם לעצמי את ה127.5 כדי לראות שהכול בסדר.

Assistance:
Strict High Pulls: 2x6 40kg

קל, בהתחלה התלבטתי אם לעשות בייספס בתור עזר אבל ביום ראשון עשיתי צ'ין אפס, ביום חמישי מקבילים עם משקל אז הוספתי 2 סטים של מאסל קלין בתור עזר למשיכות.

ספאם:
אימון קל מאוד, הוא היה אפילו יותר מהיר ממה שתכננתי, בסקוואט ובפרס לא נחתי הרבה בכלל וגם הכנתי לי מראש את כל הפלטות הקטנות כדי לא להתחיל להתרוצץ במכון בחיפוש פלטות קטנות, בהתחלה היה ריק אבל שעשיתי פרס ממש התמלא אז כבר שמתי לי 7.5 קילו מוכן בצד.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 07/01/16 חודש ריסט שבוע 2 אימון 3

משקל גוף: 86.8

Squat 4x5 54kg, 63kg, 72kg, 81kg
Squat 1x3 92.5kg

קל, שכחתי לעשות בק אפ אחרי הסט החמישי היה אמור להיות עם 72 קילו לשמינייה, לא אתגר גדול.

Bench Press 4x5 45kg, 52.5kg, 60kg, 67.5kg
Bench Press 1x3 77.5kg

בחימום הלג דרייב לא הרגיש כל כך טוב היום אבל בסט האחרון הלג דרייב היה בסדר גמור, היה סט קל מאוד. שכחתי בק אפ סט של 60 קילו לשמינייה שהיה אמור להיות גם קל.

Bent Over Row 4x5 45kg, 52.5kg, 60kg, 67.5kg
Bent Over Row 1x3 77.5kg

קל, שכחתי אחרי ה1x3 לעשות בק אפ עם 60 לשמינייה שאמור להיות קל.

Assistance: Weighted Dips 20kg 2x6
לא קשה אבל אני עדיין לא התרגלתי לזה שיש לי מקבילים עם משקל ובנץ' באותו יום, בתוכנית הקודמת היה לי מקבילים ביום שיש לי דדליפט, bent over row, משיכות גבוהות ומתח עם משקל.

ספאם:
האימון הרגיש לי קצר מהרגיל ורק שהגעתי הביתה נזכרתי ששכחתי לעשות בק אפ סטס אבל לא נורא, משקלים קלים מזל שאני רק באמצע החודש ריסט ושזה לא אמור להשפיע כל כך.
ב9 לפבואר סוף סוף מגיע ה140 קילו דדליפט המיוחל.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 10/01/16 חודש ריסט שבוע 3 אימון 1

משקל גוף: 86.8

Squat 5x5 55kg, 65kg, 74kg, 83kg, 92.5kg
קל, סט חמישי לא שברתי מקביל בחזרה או 2 הראשונות, בטח לא הוצאתי מספיק ברכיים החוצה וגם כדי לא לרדת יותר מידי עמוק פשוט עליתי מוקדם מידי.

Bench Press 5x5 46kg, 54kg, 62kg, 70kg, 77.5kg
קל, לג דרייב וכיווץ שכמות באופן מושלם סידרו לי סט חמישי קל מאוד היום.

Bent Over Row 5x5 46kg, 54kg, 62kg, 70kg, 77.5kg
חזרה חמישית של ה77.5 טיפה מאתגרת אבל היא עלתה די סבבה, בלי לפגוע בטכניקה. לא קריטי בשבילי כי זה רק Bent Over Row ולא משהו קריטי כמו סקוואט או דדליפט.

Assistance: Weighted Chin Ups 3x6 16kg
קל

ספאם:
באתי עצבני כי השער של החנייה עשה לי בעיות לפני שיצאתי לאימון הוא יצא לי מהמסילה וניסיתי לסדר אותו והיום זה לא כל כך הצליח, אז התעכבתי באיזה 20 דקות.
הסקוואט טיפה איכזב אותי אבל יש לי את שלישי וחמישי לוודא שאין מצב שאני לא שובר מקביל בחזרות בודדות, אני מאוד מרוצה שהבנץ' השתפר, בתוכנית הקודמת הבנץ' היה הtroublemaker שלי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 12/01/16 חודש ריסט שבוע 3 אימון 2

משקל גוף: 87.1

Squat 4x5- 55kg, 65kg, 74kg, 74kg
קל, סקוואט התאוששות.

Press 4x5- 30kg, 34kg, 38.5kg, 42.5kg
קל.

Deadlift 4x5- 91kg, 104kg, 117kg, 130kg
קל, ה130 הרגיש קל כמו הסטים של החימום. הדבר היחיד שהיה לא בסדר זה שהמבט היה יותר מידי למטה, אחרי הסט נחתי קצת הורדתי ל80 ועשיתי סט של 5 חזרות לוודא שהמבט יותר מידי למטה היה מקרה חד פעמי.

Assistance: Muscle Clean 3x6- 30kg
קל, יכלתי 40 בכיף אבל שמתי דגש יותר על טכניקה היום, מקווה שאני כבר אצליח ליישם את הטכניקה של הפוואר קלין במלואה, נמאס לי כבר מmuscle clean.

אימון קל מאוד, הלכתי בשעות הצהריים אחרי שהרבה זמן לא יצא לי להתאמן בשעות שכל כך ריק, אני מת כבר שיגיעו הנעליים החדשות נמאס לי מהadidas neo שלי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 14/01/16 חודש ריסט שבוע 3 אימון 3

משקל גוף: 87

Squat- 4x5 55kg, 65kg, 74kg, 83kg
Squat 1x3 95kg belted
קל, הסיבה ששמתי חגורה כי אני רוצה להזמין RDX אז כדי לוודא את המידה שאני רוצה להזמין עשיתי את הסט הזה עם הRDX של מורן, וכן מסתבר שמידה מדיום מתאימה לי.
בחזרה הראשונה לא שברתי מקביל אז בגלל שזה היה קל עשיתי 4 חזרות (ה3 האחרונות היו טובות).
Squat 1x8 74kg, באק אוף סט- קל.

Bench Press 4x5 46kg, 54kg, 62kg, 70kg
Bench Press 1x3 80kg
קל, הלג דרייב והכיווץ שכמות היו טובים ה3 חזרות עלו בקלות.
Bench Press 1x8 62kg באק אוף סט- קל מידי
מסתבר שלעשות בנץ' עם הנעלי כדורסל הישנות שלי במקום עם הAdidas Neo השטוחות מרגיש הרבה יותר נוח בביצוע של הלג דרייב.

Bent Over Row 4x5 46kg, 54kg, 62kg, 70kg
Bent Over Row 1x3 80kg belted-
קצת חששתי מהמשקל הזה כי פעם אחרונה שעשיתי 80 היה ממש קשה וגם אז הייתי חגור, ה3 חזרות היום היו מאוד קלות, לא ציפיתי שזה יהיה ככה.
Bent Over Row 1x8 62kg באק אוף סט- קל.

Assistance: Weighted Dips 3x6 22kg קל

ספאם: לקחתי את הזמן משום מה בחימום של הסקוואט ונחתי מלא, גם קצת לא הרגשתי טוב כאב לי הראש היום, אבל לא ברמה שאני לא מסוגל לעשות אימון, אחרי הסקוואט את הבנץ' עשיתי די מהר, כל הסטים של החימום נחתי דקה, נחתי איזה 3-4 דקות לפני הסט עבודה ונחתי באיזור הדקה וחצי לפני ההשלמת נפח.
אחרי הBoR לא היה לי כוח לעשות מקבילים אבל אמרתי לעצמי שאין מצב שאני הולך הביתה בלי לעשות את המקבילים, נשארתי ועשיתי את ה3 סטים.

סליחה שקצת שיגעתי אותך היום לגבי החגורה @White Walker עזרת לי לוודא איזה מידה אני צריך לפני שאני מזמין לי אחת.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 17/01/16 חודש ריסט שבוע 4 אימון 1

משקל גוף: 87.2

Squat 5x5- 55kg, 65kg, 76kg, 85kg, 95kg
5 חזרות עלו, חזרה ראשונה לא הוצאתי מספיק ברכיים החוצה וזה קצת עצבן אותי, 4 חזרות הבאות היו בסדר אבל הראשונה ממש הציקה לי שאחר כך נחתי קצת, ועשיתי סט ל7 חזרות עם משקל קל כדי לראות שהטכניקה שלי בסדר.

Bench Press 5x5- 48kg, 56kg, 64kg, 72kg, 80kg
הלג דרייב והכיווץ שכמות היו טובים, 5 חזרות עלו יחסית בקלות. נעזרתי בספוטר רק להוצאה של המוט כדי למנוע מצב של יציאה מכיווץ באמצע הסט.

Bent Over Row 5x5- 48kg, 56kg, 64kg, 72kg, 80kg
ה80 קילו היה קצת קשה אבל עלו 5, לא מתרגש מזה כל כך כי הדדליפט מעניין אותי אני פחות מסתכל על הbent over row.

Assistance:
Muscle Clean 2x6 30kg
תרגול טכניקה של פאוור קלין- תרגול של הכנסת ברכיים והתיישרות (הshrug שלפני המשיכה בקלין).

ספאם:

כל הסדר יום השתנה לי בגלל המשמרות לילה בעבודה, השעות שאני אוכל השתנו ואני לא תמיד יכול ללכת למכון בשעות שאני רגיל, היום באתי קצת יותר מוקדם, אני מכריח את עצמי לישון 7 וחצי שעות בעיקר אחרי המשמרות לילה בעבודה, לא מתפשר על תזונה ושינה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 19/01/16 אימון אחרון של פסטיבל הריסט

משקל גוף: לא ידוע
עכשיו שאני עובד הרבה לילות אני צרך להרגיל את עצמי להישקל כשאני קם מאוחר כבר שכחתי פעמיים.

Squat התאוששות: 4x5 55kg, 65kg, 76kg, 76kg
קל אבל אני קצת מאוכזב מאיך שהסטים היו נראים, באתי בראש קצת עייף לאימון ולא התחממתי כמו שצריך אבל המשקלים היו קלים אז מזל.

Press 4x5 30kg, 36kg, 40.5kg, 45kg
יחסית לשבועות קודמים של הריסט, היום הפרס היה הרבה יותר טוב. התחלתי להוציא יותר מרפקים החוצה וזה עשה את החיים הרבה יותר קלים, ה45 עבר בסדר.

Deadlift 4x5: 93kg, 106kg, 120kg, 132.5kg
קל, אחלה דדליפט שבעולם אני שמח שעדיין קל לי בדדליפט. מבחינתי כל דדליפט שאני לא נאבק להגיע לנעילה הוא דדליפט קל, צילמתי סרטון של הסט מקדימה כדי לראות שאני יורד באופן מבוקר. לפחות הvalsalva menuver מייושם כמו שצריך, טוב שהלחיים שלי לא התפוצצו עוד שנייה.

ספאם:
סקוואט לא להיט, פרס ודדליפט הלכו בסדר היום אז אני מרוצה.
נגמר פסטיבל הריסט שהתפרס על פני חודש, מיום חמישי מתחילים 8 שבועות של PR'ים יהיה שמח.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 21/01/16 סופ"ש PR'ים ראשון

משקל גוף: ? מחר אני יישקל שכחתי להישקל עוד פעם קמתי בצהריים אחרי משמרת לילה בעבודה.

Squat 4x5 55kg, 65.5kg, 76kg, 85.5kg
Squat 1x3 97.5kg PR
Back Off Set 1x8 76kg

ה97.5 הלך סבבה לגמרי, חזרתי לעצמי אחרי שהסקוואט התאוששות של יום שלישי היה נראה זוועתי ביותר, ההשלמת נפח עם ה76 הייתה קצת מתישה אבל עברה בהצלחה.

Bench Press 4x5 48kg, 56kg, 64kg, 72kg
Bench Press 1x3 82.5kg PR
Back off Set 1x8 64kg

קל! אני מופתע שהבנץ' היה קל,קראתי למורן שיהיה ספוטר והוא עזר לי רק בהוצאה כדי שאני לא ייצא מכיווץ בטעות, ה3 חזרות עלו די בקלות, ביום ראשון יש לי לעשות את המשקל הזה לחמישייה.

Bent Over Row 4x5 48kg, 56kg, 64kg, 72kg
Bent Over Row 81kg PR Belted
Back Off Set 1x8 64kg

מעדיף להתקדם בקילו בשבוע בחתירה כדי לא לפגוע בטכיקה, ה3 חזרות היו בסדר גמור.

Assistance:
Weighed Dips 3x6 23kg, 23kg, 20kg

במקבילים הסט הראשון הלך חלק, סט שני בחזרה השישית הרגשתי קצת עייפות אבל הצלחתי אותה ואז החלטתי להוריד ל20, בכל זאת זה תרגיל עזר אני לא אמור להגזים אז העדפתי לא לנסות שוב 23 בכוח וללכת על בטוח עם סט של 20.

רציתיי לעשות איזה 2-3 סטים להמשיך עם התרגול טכניקה של הפאוורקלין אבל אחרי המקבילים כבר לא היה לי כוח אז וויתרתי על זה הפעם, בימי ראשון ושלישי זה יותר יתאים לדעתי.

ספאם:
אימון ממש טוב, אחרי שפסטיבל הריסט נגמר לו ה8 שבועות האמיתיים של הלינארית התחילו להם החל מהאימון הזה, יש הרבה עבודה, יהיה שמח.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 23/01/16

משקל גוף: 87.4
בשבועיים האחרונים אני מתקדם ממש לאט במשקל גוף, אני כנראה צריך להוסיף עוד איזה 100-150 קלוריות לתפריט.
עוד שבוע שנופלות לי משמרות לילה בלילות שלפני אימונים, יצא לי לעבוד מוצ"ש, שני, שלישי, רביעי ושישי אבל אני מקפיד לישון 7 וחצי שעות אחרי עבודה ופשוט לשנות לעצמי את השעות של הארוחות ומשתדל להביא איתי הרבה אוכל למשמרות לילה.

השבוע חלק מהדברים שההזמנתי צריכים להגיע, במעקב חבילה של הNike Romaleos 2 ראיתי שהן כבר בארץ, את השרוולי ברכיים והרצועות THP הזמנתי מTitan Israel בשבוע שעבר אז אני מאמין שאני אקבל אותן השבוע והחגורה של הRDX מקווה שגם תגיע השבוע אבל גם אם לא אני לא חושב שאני אצטרך אותה השבוע.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 25/01/16 לינארית שבוע 1 אימון 1 (אחרי הריסט)

משקל גוף: 87.6

Squat 97.5kg x5 הנעליים והשרוולי ברכיים הפכו את הסקוואט לתענוג.
Bench Press 82.5kg x5 קל
Bent Over Row 81kg x5 חזרה חמישית קצת קשה

Assistance: Weighted Pull Ups 3x8 bodyweight +5kg
Power Clean טכניקה- מוט ריק בתור Hang Clean וכמה ניסיונות לקלין שלם עם 30.

ספאם:

אני מופתע שהאימון הלך כל כך טוב למרות שישנתי פחות מ6 שעות, התכנון היה לישון 8 שעות אבל דברים השתבשו גם כי שכחתי את המטען של הLG בעבודה (לא מפקירים את המטען המקורי שהגיע עם הפלאפון!!!!) עלה לי החום מנוע בדרך כי הרדיאטור היה מרוקן ממים ומזל ששמתי לב ומילאתי וזה הסתדר, תכננתי לקום ב3 בצהריים בערך אבל ב1:40 התעוררתי ומזל שהתעוררתי מהרעש של הפלאפון שלי, היו לי בערך 6 שיחות שלא נענו מUPS המשלוח של הנעליים שלי הגיע, אז כבר קמתי לקחת את הנעליים ועל הדרך קפצתי לדואר להביא את הרצועות והשרוולי ברכיים שהזמנתי מTitan Israel.

UPS שחטו אותי בעוד 200 שקל (מכס ושאר ירקות) הרי במדינה שלנו אפילו להזמין נעל מחו"ל זה פשע נתעב וגם מזה חייבים לעשות עליינו רווח אבל יאללה בקטנה העיקר שהנעליים הגיעו, שהן מאוד מאוד נוחות ושבחרתי במידה הנכונה, בהתחלה חשבתי לקחת 11 במקום 11.5 ומזל שלא עשיתי טעות כזאת, ה11.5 יושב עליי בול.
אני מקווה שהחגורה של הRDX תגיע בהמשך השבוע.

תמונה של הציוד החדש:
dn1unm3ywdiy.jpg

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 25/01/16 יום מנוחה

משקל גוף: 87.8

סוף סוף נזכרתי להישקל כשאני קם, היה לי אתמול חופש מהעבודה, עכשיו יוצא לי שאני עובד לילה בשני, שלישי, רביעי ושישי אני מקווה שבמוצ"ש יהיה לי חופש לפחות.

האימון אתמול זה נס שהאימון היה כל כך טוב למרות שעות השינה המועטות, לקראת מחר אני מכריח את עצמי לישון 7 וחצי שעות בשאיפה שכשאני מסיים לעבוד אני כבר יילך לישון בערך ב6:40 גג ב7 בבוקר ושאני יישן מספיק לקראת הדדליפט של מחר- יתהפך העולם אני לא קם בגלל הסחות דעת מיותרות, אחרי שהריסט נגמר אין מקום לטעויות. בגלל שהחודש ההתקדמות במשקל גוף הייתה איטית הוספתי עוד קצת קלוריות לתפריט (לא משהו קיצוני בינתיים 100-150 קלוריות).

מחר אני אתן צ'אנס לדדליפט רק עם גרביים אולי פיספסתי משהו טוב כל הזמן הזה שוויתרתי על התענוג, בסקוואט התאוששות אני אמשיך להתרגל לנעליים החדשות, יראה איך הנעל מסייעת קצת לפרס ואמשיך לתרגל טכניקה של קלין בסוף האימון.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 26/01/16 לינארית שבוע 1 אימון 2 (אחרי הריסט)

משקל גוף: 87.6

Squat התאוששות- HB
2x5 עשיתי עם 40 בתור Box Squat לראות שהטכניקה שלי בHB בסדר (הייתי עושה LB).
4x5 50kg, 60kg, 78kg, 78kg לא BOX

בגלל שהRomaleos הן נעלי WL והן מסייעות בעיקר לזווית גב של HB ופרונט אז החלטתי לתת צ'אנס לHIGH BAR ואני חייב לציין שמאוד נהנתי עם לעשות HIGH BAR עם הנעליים החדשות, הסטים היו קלים מאוד והטכניקה הייתה מצויינת. ביום חמישי יהיה מעניין עם ה100 קילו לשלישייה.

Press: 4x5 32kg, 37kg, 42kg, 46.5kg PR
מאחר וזה לא ריאלי לקפוץ מ45 קילו ל65 קילו פרס תוך 8 שבועות החלטתי להתקדם בקילו וחצי בשבוע, בינתיים זה נראה בסדר אני מאוד מרוצה, הפרס שלי בתחילת הריסט היה נראה איום ונורא והצלחתי לשפר אותו מאז אבל עדיין יש מקום להשתפר קצת.

Deadlift 4x5 100kg, 104kg, 120kg, 135kg PR
היום נתתי צ'אנס לדדליפט רק עם גרביים וזה הרגיש כל כך טוב איך הייתי אנטי לדבר הזה עד עכשיו.
הדדליפט היה קל מאוד, בחזרה הרביעית הרגשתי בכף רגל שמאל שנתפסו לי ה4 אצבעות (היה קפוא במכון) זה קורה לי פעם במלא זמן, פשוט הבוהן נשארת במקום וה4 אצבעות הולכות קדימה ונתפסות, זה לא ממש הפריע לי בסט אבל זה היה קצת מציק :D

Assistance:
Strict High Pulls 2x6 40kg
Power Clean Techinique- אני אמשיך לתרגל טכניקה.

ספאם:
אימון מצויין, ישנתי 8 שעות אחרי שחזרתי מהמשמרת לילה, אכלתי כמו שצריך והאימון הלך ממש טוב.
הדדליפט ממשיך להתקדם בקלות היום הרגיש לי אפילו קל יותר מבשבוע שעבר, אולי טוב לי יותר לעשות את הדדליפט בלי נעליים וגם השרוולי ברכיים שמרו עליי חם.
סרטון של הדדליפט יעלה עוד מעט אם אני אספיק לפני שאני יוצא לעבודה, אם לא אז אני אעלה אותו כבר מחר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 27/01/16 הRDX הגיעה!

גם הלילה אני עובד, מחר סוף סוף יום חופש אחרי 3 משמרות לילה רצופות.
מחר יש לי אימון די חשוב, גם 100 קילו סקוואט לשלישייה (הPR של חמישי) בHB וגם 85 קילו בנץ' לשלישייה.
שנייהם אמורים לעבור בהצלחה, לפי איך שהם יילכו מחר אני יראה מה הצפי למפגש השני עם המשקלים האלה שיש לי ביום ראשון הקרוב ל5 חזרות.

אני מבלה יותר מידי באיסוף חבילות השבוע הייתי זו כבר הפעם השלישית שאני מתעסק עם זה, הפעם החגורה של הRDX הגיעה. קצת שברתי את הראש עם ההתאמה שלה עליי כי בהתחלה הסתבכתי עם לאיפה כל דבר מתחבר אחרי שהוצאתי את הLever אבל הסתדרתי, אני מקווה שזו בדיוק הסגירה שמתאימה לי ושאני לא יצטרך להזיז חור אחד מחר בBent Over Row שבכל מקרה הוא די חסר חשיבות.

אתמול מיהרתי לעבודה אז לא הספקתי להעלות, הנה הדדליפט של אתמול:

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 28/01/16 מדקאו שבוע 1 אימון 3

משקל גוף: 87.8

Squat 1x3 100kg PR belted
Squat 1x8 80kg השלמת נפח
עבר בהצלחה היה טיפה קשה בגלל שהאימון היה בנוי על הפנים לפחות בחלק של הסקוואט:
הRDX הייתה משוחררת מידי אז באמצע החימום הייתי עסוק עם הLever כדי שזה יהיה על סגירה שתתאים, בנוסף לזה התחממתי עד 80 קילו בHB ראיתי שזה לא נוח לי מבחינת איפה שהמוט ומשם המשכחתי בחזרה בLB אז הגעתי ל100 עייף יחסית, ביום ראשון ה100 לחמישייה אמור להיות הרבה יותר קל כי הHB התיש אותי מאוד אני בחיים לא עושה HB יותר, נתתי לזה צ'אנס באימון התאוששות והיום ראיתי שזה פשוט לא יילך.
בגלל העייפות גם ההשלמת נפח הייתה לא כל כך קלה.

Bench Press:

1x3 85kg PR
1x8 70kg השלמת נפח- השתמשתי כאן ברצועות שורש כף יד כדי להתרגל ולראות שסגרתי כמו שצריך ולא להיות בשוק במשקל גבוה שאני פתאום לא רגיל לרצועות.
השלישייה עם ה85 הייתה מאוד קלה, לא הרגשתי איזשהו קושי במהלך הסט החזרות עלו ללא כל בעייה.
ההשלמת נפח הייתה אמורה להיות עם 68 אבל הפלטות הקטנות היו תפוסות אז עיגלתי ל70 וזה היה מאוד קל.

Bent Over Row:

1x3 82kg PR
1x8 65kg

הBoR היה קל היום, וויתרתי על לחגור וזה היה מאוד נוח היום זו פעם ראשונה שעשיתי BoR יחף וזה היה סבבה לגמרי. ההשלמת נפח הייתה מאוד קלה.

Assistance: Weighted Dips bodyweight+20kg 3x 8 6 6
לא רוצה להגזים עם המקבילים בגלל שאני גם ככה קצת מותש אחרי הבנץ' אז עשיתי משקל שלא יותר מידי קל אבל באותה מידה לא קשה.

ספאם:
אני מאוד מרוצה מהאימון למרות העיכוב שהיה לי בסקוואט גם בגלל החגורה וגם בגלל שחזרתי במהלך החימום מHB לLB אז נחתי יותר, הLB הרגיש מאוד נוח הרבה יותר ממה שאני זוכר מהאימונים הקודמים וכנראה שהוא מתאים לי יותר.
אני מופתע מאוד שהבנץ' ממשיך להתקדם בצורה יפה, בשבוע הבא אני כבר אמור לעשות לשלישייה בנץ' ממש קרוב למשקל גוף (אני כבר בטח אשקול 88 ויהיה לי 87.5 ביום חמישי הבא).

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית