הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Only time will tell if you can break the spell back in your own world

Scream עדכן/ה את הלוג ״נמאס לעשות מכרעים רוצה להיות ליפטר לכל החיים- 5x5 madcow״:

עדכון לוג: 31/01/16 לינארית שבוע 2 אימון 1

משקל גוף: 87.8

Squat 5x5 60kg, 70kg, 80kg, 90k, 100kg- belted

LB כמו תמיד אחרי שהבנתי בשבוע שעבר שHB זה לא בשבילי, הסקוואט הלך ממש טוב.

Bench Press 5x5 51kg, 60kg, 68kg, 76.5kg, 85kg
יחסית סבבה, 3 חזרות ראשונות היו ממש קלות כמו בחמישי, רביעית לא קשה כל כך והחמישית הייתה טיפה מאתגרת אבל עלתה לבד.

Bent Over Row 5x5 50kg, 57kg, 65kg, 73kg, 82kg
ה82 עבר בהצלחה אבל יחסית קשה, פירוט בסוף.

Assistance: Weighted Chin Ups 3x6 15kg

קל

Power Clean&Hang Clean טכניקה: יש שיפור, אפילו שיפור גדול, עשיתי איזה 2 סטים של האנג קלין עם מוט ריק, ראיתי שהתחלתי למשוך גבוה מידי אז שמתי 2 פלטות של 5 להרגיש קצת משקל וזה הסתדר.
סט אחרון עשיתי את כל החזרות מהרצפה בלי העצירה של Hang ויחסית הלך ממש טוב, אני חושב שאני אתחיל לתרגל קלין שלם בסוף אימון החל מהאימון הבא ואוותר על תרגול הHang Clean.

ספאם:
אימון יחסית טוב, בדרך כלל בשעות כמו 11 וחצי-12 בבוקר אני לא חושב שהיו אימונים שהלכו טוב כל כך אבל אחרי שכל הזמן אני עובד בלילות ויוצא לי פעם בכמה זמן לישון 8 שעות ולקום ב9 בבוקר רציתי לבוא לאימון ב12 אבל נראלי שאת האימונים הבאים אני אעשה רק בשעות הערב, בטח בשבוע הנוכחי שאני עובד לילות בשני, שלישי, רביעי וחמישי ואז יש לי לקום כל יום ב2 וחצי בצהריים כדי לישון מספיק, להספיק לאכול ארוחת צהריים וארוחת ערב לפני שאני עובד ב10 ולהספיק אימון, אני מנסה להתרגל לארוחות.

לגבי הBent Over Row: מורן אתה צדקת @White Walker חוץ מלעייף את הזוקפים אני לא חושב שהBent Over Row עושה משהו בתוכנית אני לא מרגיש שאני מפיק ממנו תועלת, התייעצתי על זה גם עם דודי בסוף האימון, ברגע שהטכניקה של הקלין תהיה מספיק טובה אני אעשה קלין במקום Bent Over Row אבל כרגע אני מתלבט מה לעשות, כדאי לי לעשות High Pulls או Snatch Grip High Pulls במקום הBent Over Row?

קרא את שאר עדכון הלוג...

"כרגע אני מתלבט מה לעשות, כדאי לי לעשות High Pulls או Snatch Grip High Pulls במקום הBent Over Row?"

חתירות פנדליי או צ'ין אפס + משקל, אין קשר בין משיכות גבוהות לחתירה\מתח כתרגיל ראשי.
תוסיף היי פולס באימון הפרס באמצע השבוע אם אתה רוצה לעשות את התרגיל.

"כרגע אני מתלבט מה לעשות, כדאי לי לעשות High Pulls או Snatch Grip High Pulls במקום הBent Over Row?"

חתירות פנדליי או צ'ין אפס + משקל, אין קשר בין משיכות גבוהות לחתירה\מתח כתרגיל ראשי.
תוסיף היי פולס באימון הפרס באמצע השבוע אם אתה רוצה לעשות את התרגיל.
High Pulls בימי שלישי יש לי בכל מקרה, פשוט במקום הBent Over Row חיפשתי משיכה כאלטרנטיבה עד שהקלין יהיה ברמה שאני יכול להשתמש בו בימי ראשון וחמישי.
Chin Ups עם משקל יכול לעבוד לדעתך? פשוט במקום תרגיל עזר לעשות אותו בעצימות גבוהה יותר?

אין לך מה לשים היי פולס כתרגיל ראשי.
שים מתח + משקל או פנדליי

אין לך מה לשים היי פולס כתרגיל ראשי.
שים מתח + משקל או פנדליי
בתגובה הקודמת רשמת צ'ין אפס וזה מה ששאלתי, High Pulls אני עושה כתרגיל עזר ביום של הפרס.
תרגיל ראשי בראשון וחמישי Chin Ups עם משקל.

Scream עדכן/ה את הלוג ״נמאס לעשות מכרעים רוצה להיות ליפטר לכל החיים- 5x5 madcow״:

עדכון לוג: 01/02/16 מנוחה

משקל גוף: 87.7

שבוע קשה הסידור עבודה מייצר לחץ בימי האימונים כי אני לא מוותר עם השעות שינה, אין מצב שאני לא ישן 7 וחצי שעות לפני אימון גם אם אני מתעכב בעבודה, כבר קרה לי ש5 דקות לפני סוף משמרת הגיעו ספקים והתעכבתי בערך חצי שעה-40 דקות בגלל סחורה שהגיעה, לא השארתי את העובדת בוקר להתעסק עם כל הבלאגן הזה לבד.
אני עובד לילות בשני, שלישי, רביעי, חמישי ומוצ"ש זה אומר ששלושת האימונים הקרובים שלי אחרי משמרות לילה.

שעות שינה בכמות מספקת יש וזמן להתאמן יש שזה מצויין, אני עדיין מנסה להרגיל את עצמי לכמויות אוכל אני מוצא את עצמי צריך לאכול הרבה מאוד אוכל בזמן מאוד קצר ולעיתים אני קם לא הכי רעב אחרי משמרות לילה אז אני בדרך כלל אוכל משהו קל יותר כשאני קם ואת הארוחה ה"כבדה" יותר אני אוכל אחרי אימון לפני העבודה, אני עדיין מתרגל לזה שהתזונה משתנה בשעות בגלל שאני ער בעיקר בלילות אבל אני מאמין שזה יסתדר בקרוב.

מחר אימון התאוששות, יש לי הרבה עבודה עם הפרס תמיד יש לי לאן לשאוף בשיפור הטכניקה, וסוף סוף קצת דדליפט. אני מקווה שמחר התרגול טכניקה של הקלין ימשיך להשתפר וביום שלישי הבא יש לי 3 פלטות דדליפט, יהיה שמח 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 02/02/16 לינארית שבוע 2 אימון 2

משקל גוף: 87.8

Squat התאוששות:
4x5: 60kg, 70kg, 80kg, 80kg

קל

Press:
4x5 33kg, 38kg, 43kg, 48kg PR

מופתע לטובה מהפרס שהצלחתי לתת חמישייה עם 48 אבל נכנעתי לרצועות אני מקווה שלפחות בבנץ' אני אחזיק יותר זמן ללא רצועות, רציתי לשרוד עד 50 בלי רצועות בפרס.

Deadlift:
4x5 96kg, 110kg, 123kg, 137.5kg PR
קל! קל! קל! שכחתי בבית את השרוולי ברכיים ובגלל שאני עובד בלילה לא היה לי זמן לחזור להביא אותם וזה לא ממש הפריע לסט של ה137.5, שבוע הבא 3 פלטות!

Assistance:
Strict High Pulls 3x8 40kg
Power Clean טכניקה 30k בערך 3x6
הקלין משתפר אבל אני עדיין מעדיף להישאר על תרגול טכניקה עם 30, מקווה שתוך שבוע הוא כבר יהיה בסטנדרטים שמאפשרים לי להתחיל להעלות בו קצת את המשקלי עבודה.

ספאם:
סיימתי יחסית מוקדם בעבודה מצאתי את עצמי בבית כבר ב6 וחצי בבוקר שבדרך כלל רק בעשרה ל7 אני יוצא מהעבודה וסביבות 7 אני רק מגיע הביתה. אז הפעם ישנתי 8 שעות במקום 7 וחצי שעות וזה היה בדיוק בעיתוי המושלם.
האימון הלך ממש טוב אני מאוד מרוצה שהפרס ממשיך להתקדם ושהדדליפט ממשיך להיות התרגיל המוביל שלי מבחינת הקלות שאני מתקדם מבין הארבעה, ביום חמישי אימון של PR'ים לשלשות, הבנץ' יהיה מאתגר אבל נעשה ונצליח!

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 04/02/16

משקל גוף: 88

Squat 1x3 102.5kg PR
Squat 1x8 80kg- באק אוף סט

Bench Press 1x3 87.5kg PR
Bench Press 1x8 68kg- בק אוף סט

Weighted Chin Ups 1x3 20kg PR
Weighted Chin Ups 1x8 12kg- בק אוף סט

Assistance:
Weighted Dips 3x6 25kg

ספאם:

אימון מצויין הסקוואט היה בסדר גמור, הבנץ' היה קל יותר ממה שציפיתי והצ'ין אפס היו קלילים יחסית. המקבילים הרגיש לי כמו סוג של הימור שאחרי שנעתי בין 20 ל23 החלטתי לתקוע 3 סטים של שישיות עם 25 וזה הסתיים בהצלחה רבה, קל יחסית חוץ מהחזרה השישית של הסט האחרון שהייתה טיפה מאתגרת אבל גם עלתה.
אני מרגיש שהמקבילים עוזרים לי מאוד בבנץ' וזו אחת הסיבות שהם כל כך חשובים לי בסוף השבוע, אני מקווה שאצליח לסיים לינארית עם 30 קילו במקבילים ל3x6 בעוד 6 שבועות.
כמו כל שבוע, זה שהשלשות עברו בהצלחה זו לא סיבה להיות באופוריה, לאימון של החמישיות ביום ראשון יש חוקים משלו. סופ"ש מהנה 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 07/02/16

משקל גוף: 88.4

Squat 1x5 102.5kg belted

עבר בהצלחה

Bench Press 1x4F 87.5kg
Bench Press 1x1 87.5kg

ככל הנראה יצאתי מכיווץ באמצע הסט, אני כל כך עצבני על הסט הזה! חזרה רביעית עלתה לבד אבל הייתה מאוד קשה אז פשוט הפסקתי את הסט אחרי הרביעית לא רציתי לעשות את החמישית וסתם שספוטר יעזור לי.

Weighted Chin Ups 1x5 20kg

עבר יחסית סבבה, אפילו שהראש יותר היה עסוק בלמה לעזאזל הבנץ' לא עלה אחרי שביום חמישי הבאתי שלשה מצויינת.

Power Clean טכניקה 2x5

יש לי בעייה עם הפיצוץ, אני מנסה לעשות פאוור קלין אבל בגלל שאין פיצוץ זה הופך לmuscle clean.

ספאם:

כבר בסקוואט ראיתי שהראש לא כל כך באימון אבל לקראת הסט הכבד הצלחתי להתעשת ולעבור אותו בהצלחה.
בבנץ' החימום הרגיש לי בסדר ובסט הכבד אני די בטוח שיצאתי מכיווץ באיזור החזרה שלישית, בפעמים הקודמות שעשיתי בנץ' הייתי נוהג להחזיק את האוויר ולא להוציא ולהכניס כל חזרה מחדש ומשום מה עשיתי טעות טיפשית, הוצאתי אוויר ולקחתי אוויר מחדש בין החזרה השלישית לרביעית שהרגישה לי רעה מאוד.
אחרי איזה 3 דקות מנוחה השלמתי את החזרה האחרונה שהייתה קלה.

מאחר ונגמר הפיקניק של שבועיים ראשונים של התוכנית שהיו יחסית נוחים, לרמת הקושי של האימונים ישנה חשיבות ואני תמיד אוכל להפיק ממנה לקחים בעתיד.
רמת קושי לאימון הנוכחי: 8.5

זכור לי שבטקסס הייתה לך היסטוריה ארוכה עם בנץ' @White Walker איך לדעתך כדאי לי להמשיך הלאה?
אני עדיין לא נעזר ברצועות שורש כף יד כרגע.

קרא את שאר עדכון הלוג...

לי הייתה היסטוריה ארוכה עם בנצ'?
חח אין לי מושג על מה אתה מדבר

לי הייתה היסטוריה ארוכה עם בנצ'?
חח אין לי מושג על מה אתה מדבר
הייתה תקופה שהחלפת בין הסדר של הבנץ' והדדליפט למשל או לפחות ניסית לתת לזה צ'אנס.
אני מאמין שהכשל שלי היום היה בגלל דברים בשליטה שלי, פעם הבאה פשוט להתרכז יותר בחימום ולקוות לסט מוצלח מההתחלה ועד הסוף בלי לצאת מכיווץ באמצע. כרגע להמשיך כרגיל?

הייתה תקופה שהחלפת בין הסדר של הבנץ' והדדליפט למשל או לפחות ניסית לתת לזה צ'אנס.
אני מאמין שהכשל שלי היום היה בגלל דברים בשליטה שלי, פעם הבאה פשוט להתרכז יותר בחימום ולקוות לסט מוצלח מההתחלה ועד הסוף בלי לצאת מכיווץ באמצע. כרגע להמשיך כרגיל?
אה זה.. אתה מתכוון לסדר של התרגיל ביום הנפח?
אבל אתה בכלל לא בטקסס, ומילא טקסס.. גם אין לך סיבה לעשות דדליפט נפח אם יש לך סקוואט.
אז מה זה משנה?

אני התחלתי עם הדדליפט קודם, ונשארתי ככה.

אה זה.. אתה מתכוון לסדר של התרגיל ביום הנפח?
אבל אתה בכלל לא בטקסס, ומילא טקסס.. גם אין לך סיבה לעשות דדליפט נפח אם יש לך סקוואט.
אז מה זה משנה?

אני התחלתי עם הדדליפט קודם, ונשארתי ככה.
אסף היה הספוטר שלי אתמול הוא הציע לי את הרעיון של להחליף את הסדר של הסקוואט והבנץ' ביום של ה5 חזרות בגלל הכשל אבל נראלי שזה מיותר מאוד.
אני בטוח ב100% שיצאתי מכיווץ במהלך הסט ובגלל זה בחזרה הרביעית כבר הרגשתי זוועה, היא עלתה לבד אבל ידעתי בוודאות שעדיף שאני אשים את המוט ולא יתעקש על החמישית.

תבדוק על עצמך פעם אחת ותראה איך מרגיש.
אני אראה ביום חמישי כשיש לי בנץ' שוב, כרגע יש לי פרס ודדליפט חשובים מאוד באמצע, סוף סוף יוצא לי אימון שהוא לא אחרי משמרת לילה אחרי כל כך הרבה זמן שגם הייתי מגיע מאוחר בגלל שהייתי קם ב2 וחצי-3 בצהריים וגם ממהר מאוד בגלל שהייתי עובד לילות כמה ימים ברצף.

עדכון לוג: 09/02/16 שבוע 3 אימון 2

משקל גוף: 88.4

Squat התאוששות 2x5 80kg

Press 1x5 49.5kg PR

Deadlift 1x5 140kg PR

Strict High Pulls 3x6 40kg

Power Clean טכניקה 30kg 2x5

ספאם:

חשבתי שהפרס יהיה הרבה יותר קשה, לא הרגשתי קושי בכלל כי הראש שלי היה במקום אחר, הייתי עסוק כל כך בדדליפט שהפרס לא הטריד אותי וגם ההתעקשות ללכת לפי התוכנית ולא לעגל ל50 מתוך עצלנות של להרכיב 9.5 בפלטות קטנות כנראה השתלמה בסופו של דבר.

את הדדליפט בשבועות הקודמים הייתי עושה עם מגנזיום בסט האחרון, נגמר המגנזיום ועשיתי את ה140 בלי מגנזיום וזה לא ממש הפריע לי, הסט היה קליל יחסית, 24 שניות של ריכוז וזהו יש 3 פלטות לחמישייה. אני אעלה את הסרטון של הדדליפט מאוחר יותר, אני מת מרעב.
התגעגעתי למשיכות גבוהות והיה כיף לעשות כמה סטים, הקלין עדיין צריך עבודה על טכניקה זה הופך לי מpower clean לmuscle clean כי אני עדיין לא מיישם את הפיצוץ.

Hardness: 5
היה Disturbed ברקע במשך כל האימון והמכון היה ריק יחסית, אני הרבה יותר מרוכז ככה אז כבר הרגשתי שהולך להיות טוב היום.

קרא את שאר עדכון הלוג...

יפה מאוד!! התקדמות יפה 😃
תודה 😃 אני גם מרגיש שהרבה השתנה בחודש-חודש וחצי האחרון, הטכניקה בהכול השתפרה בעיקר וזה מה שמעיף את המשקלי עבודה.
העבודה הקשה על טכניקה במהלך החודש ריסט השתלמה.

תודה 😃 אני גם מרגיש שהרבה השתנה בחודש-חודש וחצי האחרון, הטכניקה בהכול השתפרה בעיקר וזה מה שמעיף את המשקלי עבודה.
העבודה הקשה על טכניקה במהלך החודש ריסט השתלמה.
יופי, עכשיו תתחיל לתת בראש!

יופי, עכשיו תתחיל לתת בראש!
אני מקווה שבחמישי ייצא לי ליפול על שעה שריק כמו היום, הייתי הרבה יותר מרוכז בהשוואה ליום ראשון שיחסית היו הרבה אנשים.
הנה הדדליפט מהיום, אני בשעות המתות בעבודה אז בינתיים העלתי ליוטיוב דרך הפלאפון.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית