- פותח/ת השרשור
Scream עדכן/ה את הלוג ״נמאס לעשות מכרעים רוצה להיות ליפטר לכל החיים- 5x5 madcow״:
עדכון לוג: 31/01/16 לינארית שבוע 2 אימון 1
קרא את שאר עדכון הלוג...
עדכון לוג: 31/01/16 לינארית שבוע 2 אימון 1
משקל גוף: 87.8
Squat 5x5 60kg, 70kg, 80kg, 90k, 100kg- belted
LB כמו תמיד אחרי שהבנתי בשבוע שעבר שHB זה לא בשבילי, הסקוואט הלך ממש טוב.
Bench Press 5x5 51kg, 60kg, 68kg, 76.5kg, 85kg
יחסית סבבה, 3 חזרות ראשונות היו ממש קלות כמו בחמישי, רביעית לא קשה כל כך והחמישית הייתה טיפה מאתגרת אבל עלתה לבד.
Bent Over Row 5x5 50kg, 57kg, 65kg, 73kg, 82kg
ה82 עבר בהצלחה אבל יחסית קשה, פירוט בסוף.
Assistance: Weighted Chin Ups 3x6 15kg
קל
Power Clean&Hang Clean טכניקה: יש שיפור, אפילו שיפור גדול, עשיתי איזה 2 סטים של האנג קלין עם מוט ריק, ראיתי שהתחלתי למשוך גבוה מידי אז שמתי 2 פלטות של 5 להרגיש קצת משקל וזה הסתדר.
סט אחרון עשיתי את כל החזרות מהרצפה בלי העצירה של Hang ויחסית הלך ממש טוב, אני חושב שאני אתחיל לתרגל קלין שלם בסוף אימון החל מהאימון הבא ואוותר על תרגול הHang Clean.
ספאם:
אימון יחסית טוב, בדרך כלל בשעות כמו 11 וחצי-12 בבוקר אני לא חושב שהיו אימונים שהלכו טוב כל כך אבל אחרי שכל הזמן אני עובד בלילות ויוצא לי פעם בכמה זמן לישון 8 שעות ולקום ב9 בבוקר רציתי לבוא לאימון ב12 אבל נראלי שאת האימונים הבאים אני אעשה רק בשעות הערב, בטח בשבוע הנוכחי שאני עובד לילות בשני, שלישי, רביעי וחמישי ואז יש לי לקום כל יום ב2 וחצי בצהריים כדי לישון מספיק, להספיק לאכול ארוחת צהריים וארוחת ערב לפני שאני עובד ב10 ולהספיק אימון, אני מנסה להתרגל לארוחות.
לגבי הBent Over Row: מורן אתה צדקת @White Walker חוץ מלעייף את הזוקפים אני לא חושב שהBent Over Row עושה משהו בתוכנית אני לא מרגיש שאני מפיק ממנו תועלת, התייעצתי על זה גם עם דודי בסוף האימון, ברגע שהטכניקה של הקלין תהיה מספיק טובה אני אעשה קלין במקום Bent Over Row אבל כרגע אני מתלבט מה לעשות, כדאי לי לעשות High Pulls או Snatch Grip High Pulls במקום הBent Over Row?
קרא את שאר עדכון הלוג...