הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Only time will tell if you can break the spell back in your own world

לא נורא, shit happens.
עברתי הרבה אימונים רעים (בלשון עדינה) וגם זה קורה.
אוכל, מצב מנטלי לא משהו.. הרבה סיבות יכולות להיות.

אימון הבא תפציץ 😃

• פותח/ת השרשור
לא נורא, shit happens.
עברתי הרבה אימונים רעים (בלשון עדינה) וגם זה קורה.
אוכל, מצב מנטלי לא משהו.. הרבה סיבות יכולות להיות.

אימון הבא תפציץ 😃
אימון הבא יש לי חשבון לא סגור עם הפרס שביום שישי האחרון אומנם לא היה עם כשל אבל היה נראה זוועה.
אני מת ללמוד קלין, דודי אמר לי לבוא ביום שישי לקבוצה של הweightlifting ללמוד שם קלין אני נראלי ילמד אותו מהר. משיכות זה הצד החזק שלי בתוכניות כוח.

אימון הבא יש לי חשבון לא סגור עם הפרס שביום שישי האחרון אומנם לא היה עם כשל אבל היה נראה זוועה.
אני מת ללמוד קלין, דודי אמר לי לבוא ביום שישי לקבוצה של הweightlifting ללמוד שם קלין אני נראלי ילמד אותו מהר. משיכות זה הצד החזק שלי בתוכניות כוח.
בהצלחה 😃

משתמש בלג דרייב
אפרופו לג דרייב, פעם דיברתי עם גלב השור על זה והוא בכלל מתחרט עד היום שהוא מתאמן עם לג דרייב רק כי הוא טוען
שאם היה עובד כמו "בילדר", החזה היה מקבל יותר מסה.

אני לא הכי מסכים עם זה, אבל אם אומר את זה בחור שמתאמן ומתחרה ב PL ולוחץ 140 לדבאל/שלשה... 🙄

• פותח/ת השרשור
אפרופו לג דרייב, פעם דיברתי עם גלב השור על זה והוא בכלל מתחרט עד היום שהוא מתאמן עם לג דרייב רק כי הוא טוען
שאם היה עובד כמו "בילדר", החזה היה מקבל יותר מסה.

אני לא הכי מסכים עם זה, אבל אם אומר את זה בחור שמתאמן ומתחרה ב PL ולוחץ 140 לדבאל/שלשה... 🙄
הוא עשה בנץ' היום הרבה סטים עם 100, איזה 2 סטים עם 110. ניסיתי פעמיים את ה80, הוא היה ספוטר פעם ראשונה הצלחתי 3, נחתי איזה 6-7 דקות אחר כך דודי היה ספוטר והצלחתי 4, היה כיווץ ולג דרייב כנראה לא אכלתי מספיק היום או שנפלתי על יום נאחס, לא נורא ביום ראשון אני ינסה שוב ויצליח.

• פותח/ת השרשור
Scream עדכן/ה את הלוג ״בא לשכונה בחור חדש״:

עדכון לוג: 15/12/15 יום מנוחה

משקל גוף: 85.4

באתי למכון כדי לעבוד קצת על הלג דרייב שלא עשה את העבודה אתמול כמו שצריך והיה אחד הגורמים לכשל של הבנץ', עוד סיבה לכשל חוץ מהתזונה והלג דרייב הייתה כנראה מיקום לא נכון על הספה (יש מצב שהמוט לא היה בקו העיניים) אין לי את הסט הזה מצולם אז אני לא יכול להגיד בוודאות אבל לדעתי זה גם היה.
עשיתי כמה סטים של בנץ' עם משקל נמוך כדי להרגיל את עצמי לא ליפול על דברים בסיסיים כמו אלה שהזכרתי.
אחר כך עשיתי קצת מתיחות לגמישות לסקוואט כמו בכל יום מנוחה.

מחר 90 קילו סקוואט שאמור להיות קל ועוד פעם 42.5 פרס (פעם שלישית ולא בגלל כשל) הפעם הפרס יילך כמו שצריך בלי לגרד את ה5 חזרות בטכניקה שאני לא מרוצה ממנה, ומשם אני צריך לדחוף את הפרס כמה שיותר למעלה עד סוף החודש, להגיע מינימום ל45.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 16/12/15

משקל גוף: 85.5

Squat 1x5 90kg
1x8 70kg

הסקוואט הלך טוב, התחלתי להתרגל ל1x8 של מדקאו.

Front Squat 3x5 40kg
העדפתי היום נפח קליל על חשבון עוד התקדמות בפרונט.

מכרעים 3x12 35lbs

Press 1x5 42.5kg

פירוט בספאם.

הנפה לצדדים: 3x10 18lbs

ספאם:

הפרס היה קל הפעם אבל גיליתי בעייה קריטית מסתבר שיש לי הרבה עבודה על גמישות, זה מה שהרס בפעמים הקודמות.
ז"א שיש לי 3 אופציות:
1)לדחות את המדקאו
2)לקוות שתוך שבועיים וחצי המצב יהיה יותר טוב. בזכות עבודה על גמישות.
3)לעשות מדקאו אבל להחליף פרס בincline.

אופציה שלישית פחות הייתי מעדיף, יש לי כמה תרגילי גמישות שאני מקווה שיעשו את ההבדל מהר כמו עם הסקוואט.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 17/12/15

משקל גוף: 85.5

יום מנוחה שעשיתי בו כמו בכל יום מנוחה את העבודה על הגמישות לסקוואט ועכשיו גם לפרס.
מעבר לסקוואטים עם התיישבות של 5-7 שניות במשקל נמוך עשיתי גם כמה סטים של דדליפט ממש קל כדי לוודא שמחר ב130 לא יהיו פאדיחות מבחינת טכניקה, כמה סטים של בנץ' כדי שביום ראשן הניסיון השני של ה80 יילך חלק ובלי שטויות.

וגם המסע הארוך לתיקון הפרס התחיל, מורן עזר לי קצת עם הכניסה לסט אפ אבל יש לי על מה לעבוד ולהשקיע בעבודה על גמישות (החסרון של 1.90 עם ידיים ארוכות).
מחר המבחן הראשון מאז שחזרתי להתאמן בסוף אוקטובר, 130 קילו דדליפט לחמישייה שאמור להיות קליל כי גם ב125 וגם ב127.5 הם היו קלילים ועדיין היו קצת הערות קטנות על טכניקה (לא גב מעוגל מן הסתם).
גם הפרס ממשיך להתקדם אחרי הPR 75 מחר יש לי ניסיון ל77.5.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
אחרי הPR שלך בדדליפט, מה אתה אומר על ה130 הזה?
@Matty
אני יודע שבחזרה השלישית הברכיים לא היו בסדר בעלייה הסתכלתי על זה אחרי הסט, ב132.5 לא נראלי שזה יקרה.
איזה עצבים זה שתמיד בסטים כבדים אני נופל על חרא מוזיקה, שעשיתי את הPR של הbent over row היה לי את כל המכון ריק לעצמי שמתי disturbed על פול ווליום ואז הסט הכבד היה תענוג.

אחרי הPR שלך בדדליפט, מה אתה אומר על ה130 הזה?
@Matty
אני יודע שבחזרה השלישית הברכיים לא היו בסדר בעלייה הסתכלתי על זה אחרי הסט, ב132.5 לא נראלי שזה יקרה.
איזה עצבים זה שתמיד בסטים כבדים אני נופל על חרא מוזיקה, שעשיתי את הPR של הbent over row היה לי את כל המכון ריק לעצמי שמתי disturbed על פול ווליום ואז הסט הכבד היה תענוג.
איפה הסרטון?

א. תצר עמידה.
ב. תכוון את הרגליים יותר כלפי חוץ מאשר קדימה. ימנע קריסה שלהן פנימה.
ג. תוציא חזה.
ד. אתה נועל את הרגליים מוקדם מידי.

• פותח/ת השרשור
א. תצר עמידה.
ב. תכוון את הרגליים יותר כלפי חוץ מאשר קדימה. ימנע קריסה שלהן פנימה.
ג. תוציא חזה.
ד. אתה נועל את הרגליים מוקדם מידי.
איזה עצבים שלושה דברים מתוך ה4 האלה הקדפתי ב127.5 מתי אני ייפול כבר על אימון שאין רוטציה של דברים שאני נופל עלייהם?

איזה עצבים שלושה דברים מתוך ה4 האלה הקדפתי ב127.5 מתי אני ייפול כבר על אימון שאין רוטציה של דברים שאני נופל עלייהם?
זה בסדר,לא דברים גדולים מידי. סתם עניין של תשומת לב.
לפחות אלו לא דברים שדורשים דילואד או משהו בסגנון.

• פותח/ת השרשור
זה בסדר,לא דברים גדולים מידי. סתם עניין של תשומת לב.
לפחות אלו לא דברים שדורשים דילואד או משהו בסגנון.
כן, אתמול ראיתי 180 קילו דדליפט עם גב מעוגל זה בכלל נוראי.
הנחמה שלי שהbent over row הלך בלי בעיות, כנראה שאני יעשה מדקאו עם הbent over row כי ייקח לי זמן עד שאני יצליח קלין בצורה טובה, הבנתי את העקרון אבל בינתיים אני לא מצליח לעשות מהר אז זה לא אפקטיבי אני עדיין מיישם את הטכניקה לאט ואז מתחיל לעבוד על מהירות נורמלית של קלין.

הצרת עמידה וחזה החוצה בסט אפ יפתרו לך את הבעיות 😃
להמשיך להתקדם, היה קל!

• פותח/ת השרשור
הצרת עמידה וחזה החוצה בסט אפ יפתרו לך את הבעיות 😃
להמשיך להתקדם, היה קל!
יום רביעי ה132.5 יהיה קל אבל זה עוד רחוק, יש לי בנץ' וסקוואט חשובים באימונים שלפני.
יום ראשון אתה הספוטר שלי בבנץ', והפעם אין מצב שאני עושה בבנץ' כשל.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית